Copilasii din 2002 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si DAvid e coleg cu prietena lui cea mai buna, Mariuca (Crig) dar cum ea e plecata la Pitesti deocamdata...e singur...de abia asteptam sa ne insoteasca la gradinita...cred ca va uita ca il las acolo!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

MI-a povestit si mie Liviu mai pe seara doua chestii care m-au aumuzat.Prima ca au scris numere dar el nu a vrut si el a desenat masini.Si a doua ca tot face doamna draguta una si alta. Si zic:"Bine dar cealalta doamna nu era dragutza?"Cica "nu ca a strigat - Linisteee!"

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

off ce dor mi e de voi fetelor..dar mai am un pic de alergat cu bella si revin....vad ca o luarati de coada...
la noi am cam pus o ca mi i-a separat. Luca a intrat la grupa mare iar pe maia o tin iar in grupa mijlocie ca la grupa mare sunt si copii de 6 ani..nu o pot pune pe maia care are 3 ani si 5 luni
lucia, vezi ca am creat un subiect pe emigrare..mamici de pitici ..ce fac? Intra ca este despre gradi si scoli acolo...

Deci , hai ca va zic una scurta..
ieri la gradi au avut petrecere si tb sa vina clown
vin ei acasa si imi spune maia..nu a mai venit bombonica, gata cu ea..
acum nu se mai fac petreceri d'alea adevarate!!!
mi-a cazut fata cand am auzit o. are niste expresii fii mea de ma pun-n cap
Luca e delicat, finut, sa faca numai lego toata ziua.
Am inceput tratament de imunizare ..homeopat normal..le dau echinaceea cu propolis, si calciu si vit c
mi e groaza cand ma gandesc ca vor incepe muculetii si tusele matusele

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna phasosha!Am citit subiectul despre mamici de pitici.Insa acum sunt stresata din 2 motive: unul ca avem examenul sambata si duminica si mi-e tare frica si al doilea ca nu stiu de unde naiba mai obtinem 5 puncte sa putem emigra ca vad ca numai ghinioane avem. Tocmai cand ziceam si noi ca avem referinte si cv si Ieltsul care bate la usa, doar sa le traducem si sa le trimitem la DIMIA, am constatat ca ne mai trebuie totusi 5 puncte si sotul trebuie sa isi mai dea o data licenta, ca sa isi ia diploma aia afurisita sau sa cautam alta solutie.Ca sa nu mai zic de Liviu ca iar a facut circ azi la gradinita dar apoi s-au linistit apele.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

noooooo v-am sc asa frumos si a disparut totul... din cauza la zapacita ce sunt... ia sa incerc iara

Buna fetelor,
Iacata ca apar si eu, dar greu e sa mai dai si pe iaci, cu cate treburi am... dar nu va abandonez eu pe voi.. ca imi sunteti cele mai dragi.
Caz ca Lucia_Mirela toceste de zori, si eu ar trebuie ca am depus actele pt cetatenie, dar nu ma trage deloc inima la toceala si am politica aia urata de tocit
La gradinita luni a fost frumos, Julian a invatat un cantec intreg, am sa imi verific lista si daca nu e acolo inseamna ca nu il aveti, si am sa il scriu si pt voi aici. Acuma sta la mine in brate cu ochii mari cat cepele, mort de foame si de obosit ... asteapta sa ii dau supica si sa il pun la somn, dar eu obedata stai si scriu
La opere de arte au facut un mar:
- pe o foaie sc I LOVE APPLE si era desenat un mar mare
- lea dat 4 benzi rosi de hartie sa le rupa si sa le pipeasca conturu merului
- a rupt Julian cu placere si a lipit, dar nu a termina tot...

Am sa va pun si poza, dar dupa ce culc copilul.

In rest tot ca noi, acasa, la park, la joaca ... iara acasa...
Pana acuma ziceam VAIII Julian al meu nu vb ... acuma vin si zic Vaaaaiiii Julian al meu nu vb romaneste [D:] ee dar tot eu ma consolez, lasa ca important e ca zice tot in eng, si cum eu vb cu el ro o sa isi dea drumu si in ro la cuvinte , SPER .
Va pup pe toate si revin mai tarziu cu poza promisa si cu completarile.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Vad ca primele zile de gradi sunt... cam la fel, cu mici exceptii!
Eu ma aliez cu Lucia, pentru ca George a cam scancit la lasat, cam ca Liviu, iar mama lui (adica eu) a bocit de-a dreptul pe strada ca disperata! Plus ca la serviciu, o colega, medic, are fetita in aceeasi situatie... deci am bocit la colt amandoua in tandem... si acum ma intreb: oare cine a bocit mai tare, eu sau copilul??? S-au distrat asistentele cand ne-au vazut pe sala cum schimbam lacrimi si impresii si ne incurajam reciproc, insa problema e: maine cu ce il manipulez (vorba voastra, sfanta si adevarata " care este"?)
Azi am mers cu o masina sa o ducem la doamna sa il vada, maine mai avem un tren de dus, cred ca ducem toata galeria, in final!
Ieri a ramas incantat, insa am gasit un George plangand in hohote, mai ales ca are si un cucui de toata frumusetea de la alt copil!
Iar doamna este mai in varsta, se impune si... sper sa le dea de capat la toti! Oricum azi a fost cu ochii pe copilul cu pricina, pentru ca a mai atentat si la capushoarele altor pici!
Dupa amiaza discutie: "George, ce ducem maine la camin? - Mimica, meg cu tine la tzebici"
Concluzie: mai avem ceva de tras, asa ca hai sa ne unim noi cu toatele sa gasim metodele cele mai eficiente (pentru mine e nevoie de dubla metoda - sa nu mai plang si eu)!
Va pup si alerg langa "studentul" meu care doarme de la 9.30, e rupt de oboseala!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57402" target="_blank">Poftiti la partea urmatoare a subiectului AICI

Multa sanatate si fericire...

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput