Copilasii din 2002 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara dragilor!
I-am comandat tortul copilului, desigur cu ceva imagine sa fie incantat, si maine asteptam musafirii sa il serbam!
Sanzi, i-am luat o multime de hainute, in special un hanorac dragut, iar ca jucarii un puzzle cu numere si un paianjen frumos de tot, pe care il plimba legat de o ata, si-l dorea mult si m-am bucurat cand l-am gasit! Nu e mofturos, cred ca nu realizeaza ce se intampla, insa se bucura, mai ales ca acum a mai primit de la prietena lui Bianca (sarbatorita tot maine) o masina de pompieri.
A adormit suparat ca vroia sa se mai joace, dar deja era tarziu. Maine vom alerga sa mai rezolvam cu analizele, si suntem gata de inceput caminul! Ma bucur ca nu am avut piedici pentru inscriere, a fost totul fara probleme!
Va pup si fug la bebe, peste putin timp va implini 3 ani!!
Cu drag, Elena si George

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
HelleneC frumoase lucruri ai luat [t George, sa fie sanatos si sa se bucure de ele.
Ma bucur ca ai revenit acasa cu bine
sinzi_ana la ani astia copii inventeaza mult, dar sa sti ca in toata inventia lor poate fi si un sambure de adevar... nu ai cum sa il urmaresti pe Bunic? Sau nu mai lasa bunicul singur cu David... sau trimite pe David cu un barbat de incredere cu masina si dupa ce revine acasa intreabal pe David daca la lasat iara sa conduca si nenea X.. ca si bunu.. daca e inventie imediat va zice David da...
Pupici si o zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

V-am scris cateva cantecele de la un joc de a lui Julian... lui ii plac foarte tare si incearca sa le cante... jocul se numeste "Learn through music" de la www.Fisher-price.com iar numele discului este: "A year with Pooh"

1. January, February, March, April, May
June, July, August
September – hurray!
October, November and December
All twelve months, can you remember?
There are twelve months, learn them all
With four seasons: Winter, Spring, Summer, Fall.

2. A year has four seasons:
Winter, Spring, Summer, and Fall.
A year has four seasons. Do you know them all?
Winter is cold with ice maybe snow
Spring brings same rain to help our plants grow
Summer is hot – the sun shines down on your head
Fall is when leaves turn yellow, orange and red
A year has four seasons: Winter, Spring, Summer and Fall.

3. We’re looking for matches outside, everywhere
A perfect match will look the same
And make a perfect pair
Together we can find a match
Please help your friend Pooh Bear!

4. When it’s cold outside, I dress to stay warm
To keep me comfy-toasty in a winter storm!
I put a hat on my head
A scarf around my neck
Gloves on my hands, a coat on my body
And boots on my feet!

5. One, tow, three different sizes
Small, medium and large
Small is tiny, little, not big
Medium is in—between, not small, not big
Large is huge, the most, gigantic
“Which is big?”
Small, medium and large!

6. A god is a grown—up puppy
A puppy is a baby dog
A frog is a grown—up tadpole
Tadpole is a baby frog
A hen is a grown—up chick
A chick is a baby hen
A deer is a grown—up fawn
And a fawn is a baby deer

7. Hum—Dee hum, hidey—ho
Spring is the time to make things grow
First ding a hole, and then plant a seed
Next, cover with dirt
Add some water and let the sun shine
Do all this and your plants will grow fine!

8. When it’s wet outside, I dress to stay dry
To keep the rain off of me in a rainy storm
I put a hat on my head
A raincoat on my body
An umbrella for extra special protection
And boots on my feet!

9. We’re looking for matches outside, everywhere
And make a perfect pair

10. Watching clouds go by
On a hot summer day
I picture things in the sky
Use your imagination… it’s all pretend
Now it’s your turn to try!

11. Hum—Dee hum, hidey—ho
Do you know where a plant may grow?
In the ground, like carrots and potatoes
Or on a vine like red tomatoes
And some grown on trees, like apples and pears,
But bees make honey for hungry Pooh Bear!

12. We’re looking for matches outside, everywhere
And make a perfect pair

13. Counting kites, counting kites
Sailing far away!
One, two, three, four, five, six
On a windy day!

14. One, two, three different sizes
Small, medium and large
Small is tiny, little, not big
Medium is in—between, not small, not big
Large is huge, the most, gigantic
“Which is big?” Small, medium and large!

15. A year has four seasons:
Winter, Spring, Summer, and Fall.
A year has four seasons. Do you know them all?
Winter is cold with ice maybe snow
Spring brings same rain to help our plants grow
Summer is hot – the sun shines down on your head
Fall is when leaves turn yellow, orange and red
A year has four seasons: Winter, Spring, Summer and Fall.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena
LA MULTI ANI LUI GEORGE!! SA CREASCA MARE SANATOS SI FERICIT!!! vA PUPAM!!!

Gabb, eu cred ca chiar a stat la volan, i-am spus de multe ori sa nu mai faca asa ca nu e in regula...dar el rade la mine, zice ca nu l-a pus si oricum se plimba doar prin zona (masina e cu 2 locuri )...

I-am luat si eu lui David un joc ca a lui Julian, cu litere si un creion special pe care le poti si scrie...te invata cum sa scrii literele...leapfrog...e interesant si ii place tare mult...litera lui preferata este X...si se schinuie sa o scrie!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fiica mea e repetenta!!!! Adica repeta grupa mica Si ca o veterana adevarata, s-a uitat cu un zambet intelegator spre un baietel care facea o criza de zile mari, ca nu a vrut sa intre in clasa
Ieri si ei i-a fost mai greu prima zi dupa vacanta, dar i-a trecut repede

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Salutam si noi pe toata lumea si venim cu forte proaspete.

Anina in primul rand tie multa sanatate pentru cea mica !
Helena felicitari lui George si numai bine in continuare.

Noi am fost la mare la bulgari si am fost tare multumiti de ce concediu am petrecut acolo.Nu neaparat pentru apa sau mai stie cine ce , dar acolo am gasit mare si multa liniste, aer de conifere si multa verdeata, o plaja libera si linistita si bienteles f curata.Noi am stat la parter si nu am simtit asta pentru ca acolo lasi linistit orice pe balcon si gasesti tot , aveam in fata balconului un parculet de unde puteai sa vezi veverite de care Alexandru a fost tare incantat.La ei patul suplimentar este chiar suplimentar si gratuit adica nu un pat pliant ca pe la noi si am dormit fara niciun fel de probleme toti trei.
Problemele au inceput insa cand am revenit la noi si am mers sa vad cum este cu gradinita.Alexandru este inscris din aprilie si a trebuit sa stau pe la usi ca sa aflu ce este cu el, daca a ramas la grupa unde a fost repartizat atunci si surpriza e dat in alta grupa pentru ca de incep sa vina pilele si sa isi aduca aminte ca nu au inscris copii la gradinita.De acum trebuie eu sa ma interesez ce este cu doamnele educatoare si nu ca as avea ceva cu ele dar as vrea sa aiba continuitate acesti ani de gradinita.Surpizele insa continua, asistenta imi spune ca sunt peste 30 de copii in grupa cand ar trebui sa fie cate 20 si ca nu au patuturi pentru fiecare si vor dormi si cate 2 in pat iar cand o intreb pe doamna directoare imi spune ca nu este adevarat ca au fiecare patutul lui.Nu mai stiu pe cine sa cred si ce va fi.Dupa toate acestea am numarat si eu scaunele din clase si surpriza au numai cate 25 si ma intreb cum vor sta copii la masute si cum isi vor desfasura activitatile.De mese nici nu ma mai intreb ce si cum va fi , nu pot sa cred ca vor manca pe rand si nu toti odata.
Si uite asa de ce sa stau eu linistita dupa concediu nu e bine sa intru in ritmul nostru normal de probleme .Deja incep sa-mi pun intrebarea daca nu va trebui cumva sa-i caut alta gradinita dar inca mai sper ca va fi bine.
Oricum mai revin cu vesti si ma bucur ca va regasesc bine pe toti.

Mergi la inceput

Si DAvid repeta grupa mica!!! hihi...2 repetenti!! la asta nu m-am gandit

Sinzi si David

Mergi la inceput

buna
sinzi trebuie sa vb cu Bunicu, asa cev anu e acceptabil.. fie ea cu un loc masina, un idiot vine cu viteza si sa baga in el, ce faci.. vbcu el, si pune problema serios, asa ceva nu e permis.
sa iti traiasca repetentul si sa fie sanatos
gabibarta sa iti traiasca si tie micuta repetenta si sa fie sanatoasa
irina_ina2000 ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si vati simntiti bine in vacanta... cu gradinita lasa ca o scoti tu la capat

06.09.2002--- Bianca Maria --- oanaralu13@yahoo.com
La Multi Ani Bianca, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impiniri.

06.09.2002--- George --- HelleneC
La Multi Ani George, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri

HelleneC & Oana sa fiti sanatoasa si sa bucrati de micuti vostrii

0 - 2 years 2 - 3 years

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara tuturor!
Multumim de urari si ii scriem si aici prietenei noastre Bianca "La multi ani!" si sa nu uite ca a fost prima noastra mare dragoste Oana, sa fie sanatoasa mai ales si sa va bucurati mereu de frumusetea voastra de printesa!
Irina, m-ai speriat putin cu faza de la camin, sper sa fie ok la noi, mai ales ca de la secretariat ni s-a confirmat inscrierea si la fel si la asistenta medicala care m-a incurajat si mi-a oferit suportul ei (si nu era de forma, chiar o stiu de multa vreme si e o femeie tare de treaba) Insa la suprize neplacute ma astept, tocmai pentru ca stiu de pile!
Sanzi, eu cred ca David nu minte, ma uit la George care spune tot, asta le e varsta. Noi deja il tinem in spate singur in masina, in fata merge tot singur dar cu centura de siguranta. Nu ii dau voie sotului sa il tina la volan in timpul mersului. Sunt eu mai panicoasa.
Gabi, ma bucur ca fetita ta a reactionaf ok in prima zi, sper din suflet ca al meu sa nu boceasca mult! Mie imi e cam groaza de ziua de luni! Se pare ca "repetentii" o iau mai usor in prima zi!
Gabb, multumim de urari, si te stresez nitel: ce mai stii de Nina? Ma tot gandesc la ea de cand am citit!
Acum va las, sunt super obosita, desi nu am avut petrecere mare, o sa mai serbam o tura joi, la tara!
Noapte linistita, Elena si George

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca voi va ganditi sa le luati pet copiilor vostrii??? CA pe mine ma tot bate gandul...

Sinzi si David

Mergi la inceput