Luna de miere? (2)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
S-ar putea sa mergem pana la urma in luna de miere in strainatate...depinde ce oferte ne face agentia cu care am fost in Rhodos si cu ce bani mai ramanem, ca noi ne-am apucat si de renovat baia...Am vazut oferte in Antalya cu plecare pe 7 octombrie si mi-au facut cu ochiul...dar trebuie sa-l conving pe iubi...ca el spune ca sunt cam cheltuitoare
Corina
Albumul meu
floarea de colt spune:
buna bravegirl
ai putea sa dai mai multe detalii despre ofertele in antalia de pe 7 oct??
noi am vrea sa plecam acolo...dar nu prea ne-am interesat de oferte...acum ca ai amintit tu...da-ne mai multe detalii...si incepem si noi sa mai cautam...
saru-mana in avans..
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/tomaanamaria2005/my_photos]POZICI[/url]
BraveGirl spune:
Am gasit la www.butterfly.ro oferte la 5 stele cu ultra all inclusive. Este singura agentie care am gasit-o care sa aiba oferte si in octombrie.Iar pretul mi se pare ok
Eu tot cu ei am mers in Rhodos in iulie.
Corina
Albumul meu
floarea de colt spune:
merci mult bravegirl...tocmai am intrat si le studiez ofertele...
pup..
floarea de colt spune:
revin...am citit ofertele..par ok...cum spui si tu...dar agentia e inregula??adica ai siguranta?
ai spus ca ai fost si in grecia cu ei....cum ti se par?
sunt seriosi?
aporpo..am vazut la baterfly o ofeta de honeymoon...in mauritius..da fara bilete de avion....oare alea cat or mai costa??
o luna de mierea frumoasa..oriunde ar fi ea....
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by floarea de colt
revin...am citit ofertele..par ok...cum spui si tu...dar agentia e inregula??adica ai siguranta?
ai spus ca ai fost si in grecia cu ei....cum ti se par?
sunt seriosi?
aporpo..am vazut la baterfly o ofeta de honeymoon...in mauritius..da fara bilete de avion....oare alea cat or mai costa??
o luna de mierea frumoasa..oriunde ar fi ea....
Nu prea stiu ce sa zic despre agentie pt ca noi am luat doar biletele de la ei...si a fost asa cum au zis. Ne-a asteptat cineva acolo la aeroport si am fost condusi la hotel. Efectiv ei s-au ocupat doar de cazare pt ca noi am fost singurii romani care ne-am cazat la acel hotel si nu am vrut sa facem nici o excursie.
Acum am contactat-o pe tipa care ne-a dat si oferta pt Grecia si ea este in concediu si ne-a pus in legatura cu o alta colega care deja ne-a trimis mai multe oferte decat cele de pe site.
Mie mi se pare ok agentia.
Corina
Albumul meu
lgireada spune:
Eu sunt moarta dupa Rio de Janeiro, Egipt, Maroc. N-as merge in Grecia la plaja, in schimb as merge in Austria sau elvetia la ski, trebuie sa fie super.
Deocamdata toate is vise, dar cine stie? La anul cand m-oi marita, va voi povesti ce am ales...
Liliana
SunSmile spune:
Buna ziua dragi miresici,
Eu mi-am luat inima in dinti sa va scriu, desi de citit va citesc de mult. In primul rand vreau sa va multumesc pentru ceea ce sunteti si pentru toate gandurile frumoase pe care le aveti. Sunteti minunate, iar eu, am stat pe margine si am admirat atmosfera frumoasa de aici de pe forum. Acum...legat de subiect...si eu sunt miresica de 2005 si plec in luna de miere in Malta si la Barcelona.
Nushulica, eu am fost anul trecut la Niko Paradise si iti pot da informatii, daca doresti.
Va multumesc si sper sa ma acceptati si pe mine printre voi!
O zi minunata...
SunSmile
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna ziua dragi miresici,
Eu mi-am luat inima in dinti sa va scriu, desi de citit va citesc de mult. In primul rand vreau sa va multumesc pentru ceea ce sunteti si pentru toate gandurile frumoase pe care le aveti. Sunteti minunate, iar eu, am stat pe margine si am admirat atmosfera frumoasa de aici de pe forum. Acum...legat de subiect...si eu sunt miresica de 2005 si plec in luna de miere in Malta si la Barcelona.
Nushulica, eu am fost anul trecut la Niko Paradise si iti pot da informatii, daca doresti.
Va multumesc si sper sa ma acceptati si pe mine printre voi!
O zi minunata...
SunSmile
Bine ai venit pe
Unde anume mergi in Malta? Te intreb pt ca eu am fost in luna de miere acolo si nu prea am fost incantata...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
BraveGirl spune:
Ioana 07-iar am intrebari..sper ca nu te stresez prea tare...Ce nu ti-a placut in Malta? Noi vroiam sa mergem in luna de miere dar un prieten i-a zis logodnicului meu sa nu ne ducem ca nu prea se merita...asa ca ne-am reorientat spre Antalya...dar fata de la agentie a zis ca nu ne recomanda Antalya si mi-a trimis o oferta in Cipru, dar costa ffff mult asa ca nu stiu unde sa mergem...
Corina
Albumul meu