Venetia

Venetia | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Toata viata mi-am dorit sa vad Venetia. Am reusit, de doua ori, sa ajung acolo, dar... Prima data am stat doar o zi iar a doua oara am fost de fapt la Lido si eram graviduta asa ca in Venetia am ajuns doar de doua ori si am vazut si Murano, Burano si Torcello. Intrebarea mea este: ati reusit sa vedeti Venetia in amanunt, sa mergeti prin restaurante, sa depasiti zona strict turistica? Cum e? Mai sunt si alte insule interesante?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

E,asta era si visul meu,de a ajunge sa vad faimoasa Venetie!
Am prieteni care locuiesc acolo si am stat o perioada pe la ei,dar credema ca eu am ramas dezamagita rau!!!
Inainte de toate,ai vazut cum e ca si oras,totul inchis,totul trist.Pe parcursul sederii,ma apucase o tristete imensa si ii simt gustul si astazi,cind ma gindesc.
E frumoasa,dar ii lipseste un pic de ceva,nu stiu exact ce anume!
Lido e frumos,piata San Marco de asemenea,dar inauntrul,nu e cine stie ce,gunoaie ca in toate orasele cu turistisi magazine super scumpe.O cafea ,daca stai la masa costa aproape 10 euro,o pizza nu-ti mai spun,etc.
O pictorita de acolo mi-a spus ca Venetia e frumoasa doar in afara,in oras e totul trist si arhi plin de turisti.(ca doar e oras turistic)
Dai o fuga la Firenze si o sa vezi ca o sa te indragostesti imediat de acest frumos oras si te vei intoarce cu siguranta.Nu spun asta pentru ca locuiesc eu aici,sint parerile multora.Italia e toata frumoasa,sint mi si mi de locuri de vizitat,bani sa ai!
Ciao.

Mama lui Elena -Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc pentru raspuns... dar cred ca am sa raman cu obsesia Venetiei, nu neaparat a orasului turistic. Mi-a placut mult insula Torcello, cea cu podul diavoului, mi-ar fi placut sa-mi pot permite o vacanta acolo...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput