Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Vai, ellen pojar? Offffffffff........
Sa ne zici ce-a spus doctorul.
la Alexandra mica sa-i treaca repede.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

Am intrat si eu sa-mi laud odorul: a dormit azi noapte de la 10 la 6 jumate (fara smiorcaiala de ora 5 ca vrea la mine in pat). La 6 jumate a ras un bibe cu lapte si a mai dormit langa mine in pat pana pe la 9 fara un sfert. Asa da!

Si bine a facut caci azi avem zi grea: m-au sunat socrii ca vin diseara sa ne ia la mare!!!! asa ca am o gramada de treburi, dar le dovedesc eu.

Ellen, sanatate puiului, lasa, o sa fie o forma usoara si ati scapat.

Pufy, la fel doarme si tero al meu.

Naty, lasa mama draga mustrarile de constiinta. Eu daca aveam vro bunica in oras cu noi la fel faceam. M-am multumit sa lucrez acasa si nu e usor, caci inseamna norma intreaga de bebu+casa+lucrat.

Va pup si ma duc sa mananc ceva cat doarme odoru ca dupa aia nu cred sa mai apuc.

Paaaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty , Mina eu zic ca e bun programul lor de somnic, mai ales ca gombotzul meu pana mai acum vreo 3 saptamani dormea tare haotic ....adica nu avea un program fix, se trezea aiurea....acum in sfarsit a intrat si el cat de cat in normal!

Voi ce mancarica le mai faceti la pitici?

Ati vazut pozicile noastre de luna trecuta cu un bazuc chelios, murdarel si prapadit?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, Naty, Mina, multumim mult pentru urarile de sanatate. Sper sa nu fie o forma grava si sa treaca repede.
Offf, abia astept sa vina pediatra sa vad ce zice.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
HERRA, poate eu sunt inculta, sa nu rizi de mine, dar eu mereu am crezut ca ziua Marinei la Constanta se face pe 15 august ptr ca e sf Maria(Maria/marina)..... de aceea m-am mirat cind ai zis ca la Constanta nu se sarbatoreste azi....

ma mai informez! poate ca eu sunt inculta si mai dezinformez si pe altii!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

continua si Vlad sa invete diverse actiuni:
- pasiunea principala: sertare si usi; tras, trantit, prins degetele - pauza de plans, sa-l salveze mami - si luat de la capat;
- azi a descoperit si ce se ascunde in spatele unor usi - am salvat un teanc de farfurii in ultima clipa!
- tras carti din rafturile unui dulap circular, din care ajunge numai bine din premergator;
- "citit" carti si reviste; desprins prin rupere paginile "preferate" (la gust probabil).

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by roandre

Herra, acum am vazut ca ai intrebat de vaccin.
Deci la 1 an se face acelasi vaccin ca si la 6 luni. Trimovax (gratuit) sau Priorix (platit) se fac la 1 an si o luna...cel putin pe aici prin Bucuresti asa se procedeaza. Nu se fac impreuna la 1 an ca sa nu traumatizezi copilul prea rau si ca sa sti daca face reactie care vaccin a fost de vina. Tot la fel am auzit ca de la Trimovax/Priorix e posibil ca reactia s-o faca dupa o saptamana de la vaccinare.

multumesc! ce cuprinde Infanrix?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Scuza-ma Herra ca raspund asa tarziu dar acum mi-am facut timp sa citesc din urma si am vazut intrebarea ta.
www.egirl.ro/medicamente/display/110/INFANRIX.html" target="_blank">Aici ai un link ce iti spune totul despre acel vaccin.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ellen... nici nu stiu ce sa zic... Multa sanatate si sa fie ceva usor. Asteptam sa ne anunti ce a zis doctora.

Eu sunt un pic zombi ca am dormit cateva ore azi-noapte... in loc sa ma culc odata cu copilu' eu stau sa ma uit la filme... si cand sa adorm (adica pe la 2 noaptea) s-a trezit urland si a tinut-o asa o juma de ora, apoi a mai durat o ora pana am putut sa o adorm definitiv, ca sa o pun la ea in patut... Iar la 7 mi-a dat trezirea si nu s-a mai culcat... Asa ca am pelcat in parc... unde a dormit 2 ore ca sa-mi faca mie-n ciuda... Cred ca dintii au fost motivul... nu mai ies odata... e inflamata gingia jos.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Intram si noi dupa o scurta pauza cu ceva vesti: AVEM UN INCEPUT DE DINTOC!!! Gata, e oficial, se vede si se simte bine de tot un "motz" de dinte. Ne-a chinuit vreo 2 nopti... Pofta de mancare incepe parca sa-i revina... nu spun mai mult sa nu cobesc. Cateodata ma gandesc cu ce traieste ca nu papa bine decat fructele si iaurtul. Biscuiti de ros si coji de paine. Bun copil (catel?) la casa omului

Cam astea de la noi.

Pupici la toate si la toti.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Verdictul este Rubeola. Offf de ce nu am facut noi ROR -ul la 9 luni .
Aseara a fost prima eruptie, foarte micuta, putin pe fata si pe gat. Bubitele apar si dispar. Sunt vizibile mai mult dupa ce se trezeste din somn dupa care mai trec. Sa speram ca febra nu o sa mai faca pentru ca a avut in weekend. Suntem pe remediu homeopat. Nu avem voie afara si de facut baita.
Speram sa nu se complice situatia.

Cand o sa facem vaccinul, nu mai facem renumitul ROR ci doar antirujeolic si antioreion. Cica ar fi si separate.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput