Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

si noi stim de obiceiurile astea... mie nu mi se par aiurea deloc, nici ala cu banii, nici altul; dar chestia cu prajiturile si berea e cam tembela ideea : ca si cum musafirii vroiau o petrecere, si si-au dat seama ca nu o pot avea din motive obiective acasa la mamica, asa ca si-au adus-o cu ei ...
nu cred ca e prea devreme sa cumparam un, alta; de fapt eu vreau sa strang din maruntisuri vreo 2 milioane pana in octombrie-noiembrie, si sa facem o mare vizita in europa, si atunci o sa ne aprovizionam corespunzator, si cu 50 % reducere fata de ce e in oras ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, burtici!!!

LA MULTI ANI Mariilor , desi eu stiu ca se sasrbatoreste Sf. Maria de pe 8 sept., ca atunci e Nasterea Maicii Domnului, acum e Adormirea. Dar, fiecare cum stie, cum vrea....

MANDY nu pune prea tare la suflet ce s-a intamplat prietenei tale. Te-a bulversat, e normal, dar incearca sa uiti si sa te gandesti la bb tau.

TANIA bafta multa la consultatie si sa ne vii cu vesti bune.

V-am zis vineri ca, neatenta fiind, i-am dat unei colege care e in sapt. 31 un sold peste burtica......... de mi s-au inmuiat picioarele de frica (de ce putea ea pati, ca eu n-aveam nik). Am sunat-o si vineri seara si mi-a zis ca e ok, azi mi-a reconfirmat. Dar parca tot imi vine sa-mi trag un pumn in frunte!!! Putea fi mult mai rau, Doamne fereste!!!

Pupi

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Sa va zic si eu de cum se poarta pe aici: moda cu banii pusi la copil o stim si noi, o si practicam, doar ca nu ii bagam in san ci pusi pe patut, sub copilas. La vedere, sa-i vada/ia parintii.

Iar hainute pt. copil, nu am luat inca. Poate si un pic de frica, ca anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie, dar mult mai mica(prin sapt. 9-10). Asa ca astept sa vad bebica acasa si dupa o sa-i luam de toate!!!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari la toata lumea.
Am si eu doua probleme si ma gandeam ca poate ma mai luminati voi putin.
1. A facut cineva analiza ptr anticorpi antifosfolipidici la Cantacuzino? Trebuie programare sau ceva inainte?
2. Am tot vazut ca se vorbeste de retardul de crestere al bebelusului, unde este scris asta pe echo? Ca eu sunt in ceata totala .
Si bonus daca stie cineva: Tratamentul pe care il fac eu cu contoversatul Pregnyl poate influenta cumva rezultatul de la anticorpii antifosfolipidici? Asta ca sa nu fac degeaba analiza ca costa o groaza de bani si deja m-a ruinat Pregnylul.
Multumesc anticipat

Madau si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna mamici, sunt si eu prin zona, o sa incerc sa fiu ceva mai activa la scris, cel putin saptamana asta, pt ca nu ma duc la servici! Saptamana trecuta, dupa vacanta, am demarat destul de greu munca si dupa doar 3 zile l-am sunat pe nenea doctoru' si i-am zis ca eu nu mai poci munci ca ma dor salele... si mi-a dat un concediu medical de vreo 10 zile ( zgarcitul!!). Asa ca profit si ma apuc sa citesc linistita - ca deh, nu am voie sa ies, ca se fac controale la domiciliu-si deci o sa incep cu Codul lui Da Vinci pe care mi l-am procurat in romana! Yupiiiiiiiiii! Si intre timp mai si comand pe internet pt bebelusha! Ieri am comandat de pe vertbaudet un "tour de lit" - adica gen husa care imbraca partea interioara a patutului - si este atat de haioasa, cu buburuze roz si floricele... si asortat i-am luat o asa numita "gigoteuse" ca nu stiu cum sa ii zic mai pi romaneste, ca un fel de sac de dormit fara maneci, ca cica pana la 1 an nu se recomanda perina si paturica pt bb - eu una habar nu aveam! O sa incerc sa pun imagini pe webshot!

Sa nu uit, La multi Ani pt toate Mariile si Marioarele!

Pupici la toate,

Alina 27+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, tare asta cu controalele la domiciliu!!!zaude nu le-ar trebui si romanilor asa ceva...

madau, suna-l pe dr... nu stiu ce/cat influenteaza! pe echo uite-te in dreptul masuratorilor.daca ai printata toata biometria, la fiecare dimensiune scrie varsta aprox corespunzatoare. la mine scrie undeva sus, chiar la inceput... data ucm, data nasterii in functie de ucm si cea probabila dupa masuratori.

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Mariucelor , sa fiti fericite si sa va bucurati de bbei sanatosi si voinicei!

Alexandrina, multumesc mult, voi incerca acasa metodele tale. Ideea mea era ca mi-as dori – ca si tine – ca doar voi, cele din grupul nostru sa aveti acces la pozele mele…

Mandy vestea pe care ti-a dat-o prietena ta este coplesitoare; noi gazduim in pintece niste sufletele si ne afecteaza si mai mult ideea mortii, este firesc.

Tania sa ne dai vestea cea mare despre bebe (fetitza?)

Xandra28 eu am inceput sa mi le string inca de prin luna a4a, nu am mai avut rabdare pur si simplu si sint superstitioasa rau, dar am incercat sa inlatur sentimentul de teama. De duminica trecuta, de cind am aflat ca-i fetitza, am cumparat zilnic cite ceva, asa s-a nimerit, sa vad ceva sa-mi placa si sa-i iau lui bebelina scumpa.

Cristina Baku frumoase semnificatii, deci tu sarbatoresti de Craciun cit serbeaza altii intr-un an!

Mihaela, incidente de genul aceluia se mai intimpla, daca ea a spus ca-i bine, nu te mai consuma, in fond, putea sa fie invers, adica tu sa fii cea lovita. Si-a dar si ea seama ca nu ai facut-o intentionat, doar si tu esti gravi.

Alina bine ai revenit!!!!!!,sedere placuta pe net, sa gasesti/comanzi tot ce ti-ai propus. Sa inteleg ca ti-au plecat socrii si acum ai acces la computer?

Cristina, buna treaba cu pusculita; pe aici oamenii sint foarte practici, te intreaba din start “ ce-ai nevoie? lucrusoare, pampersi, etc. sau vrei bani sa-ti cumperi ceva ptr. copil? “ si–ti baga in plic o suma, fiecare dupa buget/grad de rudenie, etc.

O zi buna tuturor+pupicei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ina, ai dreptate. marea majoriatte m-au intrebat ce vreau. si (sfaturi de la alte mamici) am cerut pampersi. aia niciodata nu sunt prea multi, mai ales in primele luni. si de obicei vin cu pachete mici, nu mari, asa ca merge pe post de cadou...
la cosmetice prefer sa nu se bage, ca de multe ori primeam "dalin"... dar andrei nu le suporta... samponul cel putin ustura ca naiba, plangea si nu stiam de ce....
acum pana si pt scutece am gasit un depozit... n-o sa ma supar deloc daca imi vor da bani si nu cine stie ce traznai luate...

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai, ce liniste pe forum!

Tania, ce-ai facut la doctor??????????????

Fetelor, pe unde ati fugit???

Apropo,o chestie cit se poate de ciudata mi se intimpla de ceva vreme incoace; de cite ori vorbesc cu bebitza (o intreb " ce face puisorul meu? ce face sufltetzelul?") cred ca ma simte fiindca imi da semnale "palpabile" din burtica. De cind am aflat ce este ma uit de citeva ori pe zi la pozele cu ea; fie la servici fie acasa si atunci incepe sa se agite in burtica (oare simte emotia si fericirea mea?) La inceput nu am crezut ca-i posibil, m-am gindit ca-i doar o coincidenta, dar mi se intimpla de vreo citeva saptamini bune si stau si ma intreb daca aceasta comunicare dintre mama-bebe nu este chiar mult mai profunda decit se stie...:)
Voua vi se intimpla asa ceva?

Ina si fluturasa

Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am mai pus un mesaj de curand, dar nu stiu unde e. Daca o sa apara 2 mesaje asemanatoare, ma iertati.

Ripley, eu voi considera ca sunt in luna a 7-a dupa ce-am implinit 27 de saptamani. Ce sa fac, abia astept.

Ina, nu se poate ce vrei tu cu pozele. Decat daca le faci shared pe yahoo, dar asta ar insemna sa ne stii la toate adresele de yahoo (si poate n-avem chiar toate). Eu am zis ca le vedeti doar voi, pentru ca doar voua v-am zis ca le-am ascuns sub iconita. Atata tot.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput