Clubul cititoarelor reloaded
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
ce ma bucur,ca va place Cortazar,si eu sint big fan!va recomand cartea numita..Rayuela
crini,citeste neaparat Muntele vrajit ,e o carte "obligatorie"(zic eu)in biblioteca unui cititor inrait!
Eu sufar teribil ca nu am la indemina o librarie cu carti romanesti,am citit si rascitit toate cartile pe care mi le-am carat din Romania ,dar nu mai sint la curent cu noile aparitii.Cartarescu a mai publicat ceva?Pentru cititorii care au savurat Nostalgia,recomand o alta scriitoare,Simona Popescu,o carte intitulata Exuvii.E incredibila,o sa va aduceti aminte de copilarie,asa cum o percepeam cind eram..fetitze!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Fetele, merci de tipu cu Cortazar, mie-mi plac la nebunie scriitorii latino-americani (asha le-o zice?), l-am pus pe lista.
Am reushit sa termin Travesti-u lu Cartarescu, da cre ca n-am fost indeajuns de pregatita pentru el, ca mi-a lasat un gust amar, asha ca m-am repezit imediat la Marshul cel lung al lui Stephen King, scris sub pseudonimul lui Richard Bachman, shi mi-a mai shters din gustu oribil pe care mi l-a lasat Travesti...
Cine intreba de Cod? L-am citit, interesant, daca nu eshti infipt bine cu picioarele-n pamint te cam zguduie, iar io nu eram...in fine...am citit, deasemenea, shi Ingeri shi demoni, shi Fortareatza digitala, foarte interesanta, da cum io-s paralela cu matematica shi informatica, a trebuit sa le citesc cu foooarte mare atentzie
Ash vrea sa incep Nostalgia lui Cartarescu, sper sa am shi timp...dar mai degraba m-ar atrage Enigma Otiliei, care-am auzit ca-i superba...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
Crini, muntele vrajit e f f frumoasa, tre sa ai nitica rabdare, e-adevrat, dar e nemaipomenita.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Mik spune:
"Muntele vrajit" nu e pentru cei ipohondri. In rest, e o carte foarte buna, doar cam lunga.
Am citit recent benzi desenate de Marjane Strapi, o iraniana. Excelente ! (nu stiu daca le gasiti in Ro).
Mik.
DidiAlex spune:
Iren, io intrebam de Cod...
si, tu vorbesti de romanu' lui Calinescu? Literatura de liceu
quote:
Originally posted by iren
A..dar mai degraba m-ar atrage Enigma Otiliei, care-am auzit ca-i superba...
e buna cartea...daca preferi stilul balzacian!
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez
copiloi spune:
"Muntele vrajit" nu este pentru ipohondri, dar citind-o parca devii si tu un pacient la sanatoriu.....Imi place Thomas Mann si de cand sunt in Germania si am pretentia ca-i inteleg pe nemti, imi place si mai mult....
Am citit ca sotia lui a fost internata intr-un astfel de sanatoriu, deci e posibil ca multe personaje din carte sa fi existand cu adevarat.....
Alina
mamica dulce spune:
am citit si eu muntele vrajit..ba chiar l-am avut la bac la literatura universala ....demuuuuult tare demult
eu acum vreau sa citesc o carte usoara,nostima sau una de dragoste,dar frumoasa,sa plang la ea..puteti sa-mi recomandati una-cu titlul musai in engleza.
Imi plac cartile alea in care e povestea unei familii pe mai multe generatii...stiti ceva nou?In ultimul timp am citit numai despre mistzere si afacerí..acum citesc o carte de joanna trollloppe,the rector's wife...
nu-s ce am ca sunt intr-o pasa "telenovelistica"
va rog recomandati-mi ceva usor si frumos!
nu stiu cine a zis aici despre un site nemtesc de carti second hand..am comandat cateva,arata super dar doar autori pe care ii stiam deja,vreau ceva nou!
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Alinax spune:
si eu auzisem de "muntele vrajit" ca e o carte care merita citita asa ca mi-am cumparat-o si am inceput.....si tot citeam...si tot citeam...dar pe la jumatatea carti nu am mai avut rabdare sa o citesc....poate trebuia sa mai am eu un pic de rabdare dar....
daca voi spuneti ca merita citita o sa incerc sa o citesc din nou poate de data asta pana la capat
Alinax spune:
aaaaaa despre Cod....eu cand am inceput-o eram foarte entuziasmata..numai despre ce citeam imi venea sa vorbesc...dar poi am inceput sa simt ca poate fac un pacat citind-o...dar am vrut neaparat sa vad cum se termina
e foarte interesanta...si tocmai din cauza asta se citeste foarte repede...dar eu cred ca trebuie sa discerni neaparat diferenta dintre fictiune si adevar
iarina spune:
Muntele vrajit este o lectura obligatorie intr-adevar, musai trebuie citit.
mamica dulce, daca vrei o poveste de dragoste la care sa plangi cauta Haruki Murakami cu "La sud de granita la vest de soare" - plans garantat:)
Mie Enigma Otiliei (pe langa faptul ca e o carte scolareasca ca sa zic asa) nu mi-a placut deloc si daca nu era Mos Costache n-avea sare si piper deloc.
De Cortazar tocmai Rayuela n-am citit, insa n-am vazut-o in librarii...s-a tradus la noi?
Codu' m-a luat pe nepregatite, da' p'orma cand m-am detasat de carte si m-am mai informata mi s-a parut gargara vorba sora-mii.
Eu citesc acum in germana (am citit in romana si mi-a placut enorm) Parfumul de Suskind. Este impecabil ca stilist, o carte plina de arome ametitoare, n-o s-o mai lasati din mana.