Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Super pozele vmariejeane..ce vesela erai la cununie si ce emotionata in biserica..cred ca slujba a fost super (la Sf Spiridon, nu?). Ai avut nunta pe 30.07...ce caldura a fost in ziua aceea..stiu caci atunci am fost si eu nasa
Ce lumanari interesante ai avut..ciudate dar ff dragute si cochete, dar la local cum a fost?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ai avut o rochitza foarte frumoasa si o nunta la fel se citeste fericirea pe fetele voastre

nunta
noi doi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;116/st/20050924/e/my+wedding/dt/8/k/2499/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Fetelor, am si eu o problema mare cat casa.
am vbit la primaria sect 5 si min s-a zis ca pentru cununie pe 10 septembrie trebuie sa depunem actele pe 30 august.
Voua nu vi se pare tarziu? Daca nu mai prindem ora pe care o vrem?
Voi cum ati facut?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Frumosi miri, frumoasa rochia, frumoase poze! Felicitati si casa de piatra, Vmariejeane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

pisu miau, conform procedurii in vigoare, actele trebuie depuse la starea civila cu 10 zile inainte de nunta, deci 30 ar fi termenul limita; daca e bataie pe ore atunci e musai sa te duci mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

mersi mult rally!
fetelor, pls, mai astept pareri!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Multumesc fetelor. Imi pare rau ca nu am avut poze si cu tortul si restaurantul. Dar poate mai incolo sa sa va arat. Sunt greu de pus pe CD, acum sunt pe un DVD si nu gasesc calculator care sa citeasca DVD-ul.

blanca 000 :Nunta a fost la Sf. Elefterie.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

mersi mult rally!
fetelor, pls, mai astept pareri!

Pisu_Miau

Imi pare rau sa te dezamagesc... dar daca vrei sa faci sambata, fara pile si relatii nu obtii ora pe care o doresti oricat de devreme te-ai duce. Orele bune de dimineata sunt date de luni de zile. Eu, la sectorul 2, pt 17 septembrie, mi-am rezervat ora de acum 2 luni (cu spaga si relatii)...

Bafta oricum!

Dilaural

niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

Apropo de torturi, noi am avut tortul fara suporturi. Deci se poate face si fara suporturi.
Pozele cu tortul sunt in link-ul din semnatura. Astept pareri daca vi-a placut sau nu.

Pupici

Nunta noastra

Alinus, superb!!! La ce cofetarie l-ai facut? Cat te-a costat? Eu caut tot ceva in genul asta, adica nu pe suporturi... dar multi spun ca nu se poate... Vad ca la localitate e trecuta Oradea... Totusi, poate au si in Bucuresti sau poate imi raspunde altcineva la intrebare...
Felicitari! Ai fost o mireasa pe cinste!

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by dianette

quote:
Originally posted by Alinus25

Apropo de torturi, noi am avut tortul fara suporturi. Deci se poate face si fara suporturi.
Pozele cu tortul sunt in link-ul din semnatura. Astept pareri daca vi-a placut sau nu.

Pupici

Nunta noastra

Alinus, superb!!! La ce cofetarie l-ai facut? Cat te-a costat? Eu caut tot ceva in genul asta, adica nu pe suporturi... dar multi spun ca nu se poate... Vad ca la localitate e trecuta Oradea... Totusi, poate au si in Bucuresti sau poate imi raspunde altcineva la intrebare...
Felicitari! Ai fost o mireasa pe cinste!

DIANE

Merci inca o data!
Ti-am scris pe PM mai multe detalii. Daca nu primesti mesajul scrie-mi.

Nunta noastra

Mergi la inceput