Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Rally!
Sa ai o nunta frumoasa!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Te pupa mama, Olguttza, si multumesc pentru urare. Asa va fi si am sa va arat si voua.Oricum locatia e super: un complex turistic intr-o zona de deal-munte spledida (nu-i dau numele ca sa nu fac reclama, dar am un site www.restaurantmagura.go.ro)acum e si mai frumos;pozele de pe site sunt facute anul trecut cu ocazia unei nunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Rally , eu nu prea e am cu urarile...Iti spun doar sa fii fericita si nunta ta sa iasa asa cum ti-ai dorit....Insa....nu uitati de bebe-strumph !!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dianiana

sala din pozele mele este sala unde fac eu nunta; Hotel Parc - Sala Terra; este in spate la Romexpo, langa Crowne Plaza.
Este un hotel super luxos si mi-au pus la dispozitie multe servicii ca sa ma scape pe mine de stres.

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Revin si te rog sa imi dai un PM cu multe-multe detalii... desi, daca zici ca e luxos... ma astept si sa vad niste pretuuuuriiiiiii...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Numai maine nu-i poimaine!! Offf... am ajuns la capatu nervilor si stresului cu nunta asta!
Incerc sa pun poze de la cununia civila, care a fost luni.

Pt viitor va spun tutror sa stiti cum e traba la sect. 6: e un nene acolo care te tot aranjeaza, cum sa stai, cand, unde etc si o tanti care se agita si te trage in poze. La plecare vine si iti zice: dar plecati fara sa platiti pozele? Si tu ii spui: dar cine te puse cucucoana? Si tot asa... Eee si noi am dat 500.000 ( am inteles ca e tarif promotional, ca era luni si nu era aglomerat, altfel la sfarsit de saptamana iti ia milionul). Asta o data, apoi vine fotografa la tine si iti zice asa soptit: Sa nu plecati fara sa-i dati la sefa un buchet de flori, ca asa se face... Va spun ca sa fiti pregatite sufleteste pt tot ce veti avea de dat!

Ce sa va mai spun? Al meu barbat la ultima lectie de dans s-a gandit ca lui nu-i place coregrafia si a schimbat-o, acum suntem in pom...

eu sunt fff obosita, am bolit vreo 2 zile ( o toxiinfectie alimentara ceva..., am mai slabita... si nu mai am chef de nici o nunta!

Sper sa mai revin pana poimanie! Va pupacesc! Si nu uitati sa faceti totul din timp!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Flafi, felicitari, Doamna!
Lasa-i incolo de nervi si de stres! Oamenii sunt mai mult decat nesimtiti, lucrul asta ar fi trebuit sa-l stim, ca doar in lumea asta traim, nu?! Stiu ca e neplacut (putin spus), da' da-i naibii! Da-le ce vor si gata... N-are rost sa-ti strici ziua/zilele pentru toti prostii!
Pup fata si calmeaza-te! Nunta e cel mai frumos lucru!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Flafi, saracuta de tine! Lasa ca nu-i capat de tara cu dansul...va descurcati voi; nu te mai stresa din orice fleac, ca si starile de rau le ai si din cauza asta...gandeste-te ca trebuie sa fii in forma la cel mai important eveniment din viata vostra..hai, revino-ti si sa aud ca ai fost cea mai tare.Fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flafi, imi pare rau ca te stresezi asa. Ia-o mai incet, ce daca nu iese totul perfect? O data-n viata te mariti, bucura-te de ziua asta, pentru ca este o zi foarte speciala, poate cea mai speciala din tot ce ai trait pana acum!

Nushulica, am primit deja prima confirmare de venire la nunta de la o colega. Nici nu ma asteptam ca se vor bucura atata. Cum spuneam prima confirmare sigura o am deja, mi-au spus si ceilalti ca vor veni, dar inca nu-i trec pe lista ca fiind siguri. Mai au timp sa se gandeasca. oricum secretara noastra mi-a soptit ca vor veni sigur, daca nu toti, majoritatea. Asa ca ma bucur, pentru ca sincer, nu credeam ca vor veni.

Fetelor multumesc pentru incurajari. Dupa discutia de la telefon din ziua aia, a doua zi m-a sunat bunica-mea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu cum sunt o fire impaciuitoare nu i-am zis decat "ei, gata, ti-a trecut?". In fine, inca ma mai dor cuvintele ei si altele pe care mi le-a spus in ziua aia, dar sper sa-mi treaca repede.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pupici la miresici! Fetelor, mai am numai o zi inafara de asta! Flafi te intelef perfect!!! Eu de fapt stresata nu sunt, sunt fff obosita si nu reusesc sa ma odihnesc...Azi noapte am avut petrecerea burlacitelor, care a iesit superrrr, m-am trezit dimineata si m-am dus la croitoreasa pentru ca intre timp am slabit ca un ogar si nu mai e bun costumul de cununie! A innebunit femeia aia cand m-a vazut dar mi-a promis ca se rezolva pana maine...Asadar...nu am chef de nimic, as vrea sa dorm dar nu pot, prin urmare am intrat un pic sa va salut, ar trebui sa fac curat in casa pentru ca aici vor veni toate rubedeniile sotului(viitor) dar nu am chef, nu am facut bagajul pentru luna de miere(plecam duminica), nu am invatat valsul, nu am luat sampania, nu mi-am luat lengerie, ruj...nu stiu ce astept!
Pana la urma stiu eu ca o sa fie bine!
Va pup, nu stiu cat de coerenta am fost...ne auzim duopa luna de miere!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Buna miresici....am postat cateva poze...din pacate nu am cu tortul, care a fost superb. Sunt doar cateva ca restul sunt pe DVD si imi este greu sa le pun pe CD.
Dar sper sa va faceti o idee cum a fost cununia si nunta mea.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput