Sus... in Scandinavia (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur, bonjur...da' mai pe seara!!!
La Multi Ani, Marii, sa fiti sanatoase, norocoase si fericite toata viata!!!
Io incepui azi scoala (aia de limba; pe ailalta o incep la 1 septembrie si ma mut cu asta la seral, ceea ce-i minunat, caci grupa in care fui repartizata, aci la Sønderborg, e deprimanta... :-(()
In alta ordine de idei, cautai sofran...si evident ca n-am gasit, nici macar la Asian Market. Ma gindesc sa-l order pe Internet, asa ca itsme, rogu-te da-mi un sfat in legaturea cu ce cantitate m-ar avantaja tinind cont de utilizare si, mai ales, de pret...HUH
annitzo, bravos ca ti-ai convins musterii...ar trebui sa lucrezi in vinzari, ma gindesc io
arborici distractie placuta de ziua marinei Hai ca iau si io o bere azi, ca vaz ca merge...a iesit soarele si s-a-ncalzit!!!
doruletz, faine bozele... :-)) Cit despre normanzi or stiut ei de ce n-au si limba!!!
ahhh...Rayu, pai daca nu-i tarie, atunci ce-i???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

tenx, tenx!
io de azi de dimineata beu ...
cred ca si extrema face la fel, de nu da pe aici.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ca am uitat-o pe extrema la felicitat,pfui,si mai era si necajita cu vremea!!Sa ne traiesti Marioara!!Si mami a ta!!
mai fratilor,aia cu lasatu de spritoase era asa..o ruga...acu nu o luati mot-a mot!
Vazut si doruletz burtikos cu Gepeta,foarte frumusel gravidutz!!cind iti vine sorocu soro?Sa stim si noi asa,aproximativ cind destupam sampania!
Lilutza,vrei shofran?Azi am vazut in magazinu de unde imi iau eu paine,un gram de shofran(iranian) costa 17 coroane,o nimica toataPun la posta?da o adresa!Nu stiu daca are calitatile alea descrise de itsmiii,nu l-am incercat,dar arata asa,maroniu aramiu,in pungutza.
Adeluci,mai stii ceva de Katarina?O fi nascut fatuca?
V-am pupat ,ma duc sa ma mai amuz cu biroul fortzelor de munca..online!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Lilutza,vrei shofran?Azi am vazut in magazinu de unde imi iau eu paine,un gram de shofran(iranian) costa 17 coroane,o nimica toataPun la posta?da o adresa!

Ne-apucam de trafic ccc cu doza??? :-)) Succes la cautaturi!!! Hai ca puate iese ceva

Edit ca sa zic: adjudecat doo grame de sofran si ca sa subliniez ca in mesaju' cu normanzii catre doruletz, fraza trebuia sa sune-asa: "au stiut ei, normanzii, de ce n-au luat si limba nordicilor" ...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

ufffffffffffff hic !

Mergi la inceput

nu mai stiu nici eu ce sa fac ! in situatzia asta, asta e.
ca nici sfinata marie mare sau sfinta marie mica nu stiu daca faceau mai bine... cu santa lucia si toate smeritele care au fost pe lumea asta, de la san tropez incoace...
parca mai conteaza ceva ? aaaaaaaaaaa niente nene. putetzi de acum in colo sa ma strigatzi janina, daca nu am dreptate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hai baieti,shofranu ieftin baieti!
Gata Lilutza,ma las de vindut seminte si trec la sofran ca e mai rentabil moncher!
in alta ordine de idei,vaz ca narancea vrea sa-l numim janina,acu poti sa te pui contra omului?Nu poti!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola pipal,

eu sunt de nuevo cu pasarica pe cap, dar am senzatia ca nu mai spun ceva nou.

s-o iau pe puncte:

1. aia cu benzina sub 1 dolar/litru? Puteti sa uitati. Azi am platit pentru prima data 1.02$ pe un litru de gaz, ceea ce inseamna ca doar visinele mi-au mai ramas.

2. lulutz, nu-ti trebe mult sofran (stai sa ajung acasa si ma uit exact ce gramaj scrie pe cutie, din care faci o tona de orez si ramane si sa dai la preteni) - avantajul e ca fiind de fapt o floare uscata, sofranul e scump dar usor la gramaj! Revin cu datele tehnice. Rayou mama, puneti-ma si pe mine la comision daca faceti bishitz cu sofran, ca eu am venit cu ideea

extremico, hai sa ne traiesti, de Marie ce esti!

Janino draga, te-ai scapat la clondiru' cu mastica?

Mergi la inceput

am tot cintat, acu ma uit dupa niste frunze.... pe aici....

Mergi la inceput