Sus... in Scandinavia (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lilanda, ce scoala incepi maine? aia unde scrii cu creionul fermecat?

itsme, a venit delfina? cica abia acum 2 ore a incetat greva la british airways

liris, sa traiesti cu numele

rayu a devenit brusc alergica la spirtoase
un ceai fierbinte si o baie cu spume ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

arborico, n-a venit! abia marti dimineatza descinde. ea intreba asa, preventiv, ca a aflat de greva si nu stia amanunte si daca cumva afecteaza zborurile ei (plus sa nu uitam ca ora 5 dimineatza duminica e cel mai potrivit moment in care sa-ti suni parintii pe care nu i-ai sunat toata saptamana, de bizi ce ai fost ...da' si-a cerut totusi scuze ca ne-a sculat (dupa modelul canadian), si a motivat ca aia a fost singura ora cand a putut sa ne 'fit' in program
greva afecteaza doar British Airways si inca cateva care zboara de la term.4 din Heathrow, dar cum ea nu zboara cu nici unul din aia se pare ca e OK (cel putin dupa websaitul alora, ca de cand cu mesajele astea automate, nu mai poti sa vorbesti cu nici o persoana reala, doar apesi 1-uri si 2-uri si # de te ametesti).

da' ce frumos e la Stuff-festul ala de la VV. Vreau si eu! Au o trupa din Germania care se numeste Al Jawala Pe aia as vrea sa-i vad! Ce ti-e si cu globalizarea asta. Si totusi ma indoiesc ca la Jeddah sa existe vreo trupa de rock cu numele Jugend Freude!! Da' mai stii? Am editat pentru ca uitasem sa o mentionez pe Dolores de la Ungaria Culmea globalizarii, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

la multi ani, Liris! (Maria)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bonsoir,
iar bantui p'acilea la ore imposibile. aaaa, si aci e sarbatoare maine, cica e Asomptziunea, sau urcarea la cer a Mariei, sau si mai pe scurt e zi libera!! La Multi Ani liris si ceilalti Marii si Marini daca mai sunt p'aici!

Desi fu si aci cam vānt si mai innorat totusi imi dusei azi musafirii la mare, la capatu' Normandiei unde descoperiram un orasel si o statiune tare simpatice (Treport si Mers le Bains). Uite acilea neshte poze proaspete (si cu balena lu' Gepeta)

Alaturi era si www.norvege-fr.com/images/Evenements/village-viking.jpg" target="_blank">"EU, satul viking" pe care insa nu mai avuseram timp sa-l vizitam, a ramas pe altadata. Aflai si io cu intarziere ca normanzii se trag din vikingi, ca cica nordicii astia razboinici ii tot atacau pe parizieni venind cu drakkar-urile lor pe Sena. Asta pana cand regele francilor "Charles cel prost" ("Charles le Simple", hehe) saturandu-se sa-i tot vada debarcand p'acilea neinvitati si pentru ca speriau copiii cu coarnele lor, a semnat un pact prin care le-a cedat provincia din nord, mai tarziu devenita Normandia. Nu se mai pastreaza vrun dialect sau altceva p'acolosha doar ca se nasc multi blonzi cu ochi albastri (ce ti-e si cu genele astea)

merci lilanda de adresele de carti! ce scoala incepi tu taman maine, pai nu e sarbatoare si la voi?!
julia, tot adresele alea erau, n-am altele, merci de subiect, io nu il vazusem. casa de piatra si felicitari pentru acte!
annie, pai de ce te superi bre asa pe vreme? voiai neaparat la plaja?! las-l incolo de soare ca nu face bine la ten, mai bine bucura-te de vacanta, de mare, de vreun concert, de vreo plimbarica, de un dolce farniente care o sa-ti cam lipseasca mai incolo.
vere narancea, ce te-a apucat bre de faci inventaru' la ? lipsa de ?! te inteleg ca si io tare as bea o
rayu, vaz ca nu-ti prieste deloc aeru' de vikingi. pai in cazu' asta, daca tot iti cauti de lucru, extinde-ti aria de cercetare mai incoa, mai spre sud! hai ca va asteptam sa fim vecini acilea

la toti, noapte buna, ma duc sa incerc sa dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Gata breh, mi-am rezolvat problemele existentiale. Le-am explicat la pussies (masculii reactioneaza foarte repede la apelativu asta )ca dak nu acum atunci cand? si doar mergem la stufstock (ca de fapt de aia mergeam) si ca o sa imbatraneasca ce dreq o sa le povesteasca la infanti? Cum s-o jucat pe comp? Nah, succesu a fost maxim, am convins inclusiv nejte oameni care nu si-au manifestat intentia de a merge sa mearga. Deci ie bine. Chit ca o sa ne ploua cu spume - da asta e.
In alta ordine de idei: Itsyou, tushica, pai cu cine sa semene copila? Imi aduc aminte ca atunci cand eram in State ii sunam pe ai mei si tot timpu mi se pareau suparati. Dup-aia mi-au explicat ei ca de fapt ii sunam pe la vre o 5 AM si nu prea apreciau ei...Io am fost slaba la mate toata viatza, deci calcule de-astea cu fusuri orare mai putin. Bafta la study sau spor mai degraba...
Liris - bem impreuna, ma-nscriu si io la Marie si Marioara si mama-mea la fel. Maine ar fi beuta generala, noroc ca ai mei is plecati.
Besides that, tarishoarele pozele Doruletz. Io zic sa ii ziceti Buratina - it's so much funnier.
Si sigur am uitat pe cineva/ceva dar va pup asha, AM si va doresc un inceput de saptamana mai frumos ca al meu care munc.
Pupaciuni
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata!

sa traiesti cu numele Annie!! si vreme buna iti doresc!

si multumesc frumos ptr urari!

haideti sa incepem sapt cu o binemeritata pauza de ... , huh, aici e o vreme innorata, tocmai buna de lucru/, ce oi astepta??!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neazta si la mutlzi ani la santa mariile de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"Marieeeeeeeeeeeeeee si Marioaraaaaaaaaaaaaa,
Ia un par de ma omoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..."

Multi ani tuturor sarbatoritelor si o saptamana buna poienii !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da paru ala sa fie de plop ! asa zice la carte, sa nu omoritzi omu de tot ...... asa dolofane cum va stiu, cred ca lovitzi tare la nervi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA multi ani Marioara liris,sa ne traiesti!!
Sa ne veselim ,ca daor motiv avem!
P.S. e un soare in Scandinavia de mai mare dragu,d'aia e pustiu prin poienitza!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput