Mamici de iulie - august (84)
Raspunsuri - Pagina 8
KULTA spune:
Irina, sa iti dea Dumnezeu nastere usoara si fara complicatii si o bebelusha grasuta.
Pupici multi.
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Oana C spune:
MAMINI, DANA, VALENTINA, DENY FELICITARI PENTRU BEBELUSI!!! SA CREASCA MARI, SANATOSI, FRUMOSI SI DESTEPTI!!! IAR VOUA REFACERE USOARA SI RAPIDA!
Ema, Albinutzza, asa face si Eva de vreo citeva zile. Am sunat pediatra ei si mi-a spus ca face asa din cauza gazelor; asa ca trebuie ragaita mai des. Eu tot o ragai, dar uneori nu iese nimic si se enerveaza si tzipa.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
lulu75 spune:
anis superba povestea nasterii. M-ai facut sa plang!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si mult noroc si sa va bucurati din tot sufletul de fetita voastra.
Luminita
40+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Oana C spune:
Irina, in sfirsit a venit si vemea bebelusei tale! Ce frumos .... Abia asteptam sa o vedem. Sper sa ai o nastere foarte usoara, iar bebelusa ta sa fie grasunica si sanatoasa. Si tu sa te simti bine dupa nastere, ca sa vii inapoi sa ne spui cum a fost si sa vedem si poze.
Si Eva pare ca fornaie, dar nu are nimic in nasuc; pt ca dupa perioadele de "fornaiala" revine la respiratia normala. Mie dr mi-a spus sa folosesc doar pompitza data de la spital sau daca devine infundat, sa ii pun solutie salina putina, apoi sa scot afara cu pompita; nu e recomandat sa ii bagi betisoare cu vata in nas, pt ca asta poate impinge ce are in nasuc mai in spate si dupa aceea e mai greu de scos. Oricum, nasucurile de bebelusi se curata singure.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
andatudor spune:
Irina-wow !! Gata maine iti ti printesa in brate.Ce bine!!! Iti urez de pe acum nastere usoara,mult laptic si refacere grabnica!!!
Anis-fff frumoasa povesyea nasterii,mi-au dat lacrimile.Cred ca nici eu nu ma voi putea opri din plans cand il voi vedea pe Bubu mic!! Va doresc la toti toata fericirea din lume!!
Kulta-eu ti-as spune ca nasti azi-maine,dar...nu depinde de mine !! Vorbeste si tu cu Sebi ,promite-i ceva la iesire..eventual o bere fara alcool...poate poate vrea afara!!
Anka-La multi ani soacrei si distractie placuta!!!
Ema-important e sa va placa voua numele nu la altii.Te inteleg pt. ca si pe mine m-a tocat soacra ca sa punem si un nume ales de a mea cumnata,dar nu mi-a placut asa ca ea a zis ea a auzit!! Dar dupa vreo doua luni de insistente si aluzii!! E copilul meu si pun ce nume vreau eu !! Cand o avea copii sa-i puna ce nume vrea!!
Si eu ma duc pe seara in oras la o pizza la ziua unei prietene.Abia astept sa mai ies si eu din casa!!!
Anda si buburuzu' din burtica 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
gabirus spune:
Salutare!
In primul rand felicitari mamicilor care au nascut intre timp! Vad ca sunt toti bebelusi maaari! Ce frumos!
Noi suntem bine, de miercuri acasa, papaciosi si cumintei. Imediat punem si doua poze in album. Speram sa va placa. Lapte inca nu am destul, dar muncim intens la asta cel putin 30 minute la fiecare alaptat, dupa care trebuie sa dam lapte praf pentru ca Lucas este tare fomist. Dupa san mai papa cel putin 60 ml. Uneori ajunge la 80. Mi se pare cam mult la 5 zile, dar el stie mai bine. Vrea sa se faca repede baiat mare. Baita inca nu ne prea place. De altfel nici in burta nu o mai suporta in ultimele luni de sarcina.
Anis, am apucat sa citesc povestea ta. Foarte frumos ce ai trait! Mi-au dat lacrimile.
Nasterea lui a fost usoara in afara de expulzie, care nu prea ... dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut puterea sa imi adun forta in acel moment.
Sambata la 10 m-am internat ptr declansarea nasterii. Medicul meu era de garda si am hotarat sa nu mai astept. Injectii, treburi, plictiseala maxima pana pe la 18 cand au inceput vagi contractii. S-au mai intetit cu timpul, dar a fost destul de lejer pana pe la 20. La 21 a venit pe la dilatatie 5 si peridurala, moment in car deja era enervante durerile. Dar nu sa urlu sau ceva; numa cat sa nu am chef de barfa cu moasa, care a fost o tipa super-super! Dupa peri nu am mai simtit contractii, doar apasarea lui bebe in bazin. Care durere a devenit tot mai puternica si la 23:30 nu am mai rezistat, am chemat pe moasa - dilatatia era completa. Vine doctorul trecem la impins. Na, asta a fost partea mai naspa ca e mare individul; a durat cam 30 min si am crezut ca mai am putin si clachez acolo daca nu iasa; avea manuta langa cap si de asta a iesit asa de greu. Spre fericirea mea maxima nu m-a taiat; m-am rupt putin pe lateral dar e muuuuult mai bine decat dupa epiziotomie, chiar nu ma doare deloc.
Cam asta ar fi. Mi-am revenit f. repede. Mai putin la kg. Tre sa dau jos vreo 15 Ma inscriu si eu in club Monti
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE
caterina71 spune:
Irina, nastere usoara maine! Cred ca Radu abia asteapta sa-si vada printzesa! Sa fiti sanatoase amandoua si sa va intoarceti repede acas.
Noi ne pregatim de mers in parc, sa mancam ceva si plecam.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
irinabungau spune:
Anis, foarte frumoasa povestea nasterii, am bocit pana acum... super!!! Dumnezeu a fost alaturi de tine si totul a decurs bine pana la urma!!! Super!!
Multumesc fetele mele, deocamdata nu m-a apucat frica... probabil ca pe mai tarziu o sa apuce tremuriciul...
Va pupic acum, merg sa fac un dus si ies putin la plimbarici.
Revin mai tarziu
Irina si bebe 40 sapt.
KULTA spune:
Irina, plimbarica usoara si fii barbata. Eu vorbesc.
K38+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Albinutzza spune:
Irina, nu-mi vine sa cred ca esti atat de aproape...si lasa superstitiile, nasa noastra...pe adre de altfel "o stii" e nascuta intr-o zi de 13...si e fff norocoasa...BAFTA maine, SANATATE la aman2 sa veniti rpd acasa si tu sa ai laptic si ea sa fie papacioasa.
Uite un de la noi si te asteptam cu bine
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1