Mamici de iulie - august (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Valentina-sa fiti amandoi sanatosi.Multi pupici lui Petru David.Insanatosire grabnica tie si vrem poze si detalii!
DANA(ursuletulpanda2005)-felicitari pt baietel.Ce mare!Te asteptam cand poti cu detalii.Sa te faci bine repede si sa fie bb mancacios!
Deny-sa va traisca bb David Andrei!Refacere rapida si mult laptic
KULTA-nasterea poate fi aproape sau nu.Si Katink si Adriana au avut dilatatie inainte de a naste.Depinde de organism cat mai dureaza.Hai ca nu mai ai mult.Te inteleg ca te-ai saturat de dureri si eu am avut dureri(nu contractii) de spate,genunchi,bazin in continuu si imi era tare greu sa merg,sa ma ridic.Ultima sapt nici nu am iesit din casa.Hai mai rabda putin
MONAI-si noi avem ceva hainute nepurtateTot asa am zis pt bb2.Peste cata vreme vreti bb 2?Noi am planificat deja la 2 ani diferenta daca ne iese.Oricum noua aici ne recomanda ca sa asteptam un an ca sa se refaca total organismul si dupa avem unda verde la conceput.
anis-hai fuga la plimbarica ca are dreptate tanti dr.
Mada-tu ai alta conformatie,picioare slabe,asa se vede macar.Da nu-i nimic esti bine venita in club.Eu sunt prima.Nasol ca ai avut enterocolita,dar e bine ca ti-a trecut repede.Am patit-o si eu la 30s si m-a tinut aproape o sapt,nu puteam manca si imi venea in continuu sa vomit!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Povestea nasterii

Era seara de luni spre marti, 2 august, cam pe la ora 22-23, nu aveam somn.Bebelina era cam agitata in burtica si eu , m-am asezat pe fotoliu si m-am apucat sa-mi fac singura poze la burtica.Nu stiu ce ma apucase..parca presimteam ceva.

Ok..ma duc sa ma culc..dar tot nu aveam somn..si ma cam luase niste mici dureri de spate..am cautat sa vad daca mai am no spa, pt.ca in ultima saptamana cam cu ele convietuiam.
Mai trece o ora si incep niste dureri mai mari, de fapt niste contractii foarte dureroase.Ma duceau un pic cu gandul ca poate m-a apucat travaliul,si chiar acum noaptea..si chiar acum la 2 zile dupace am scos cerclajul..ca eu asa spusesem la dr si sotului ca nu dureaza mai mult de 2 zile si nasc,si din cauza asta am amanat scoaterea firelor de cerclaj vineri ,si le-am lasat pe duminica 31 iulie, ca sa nu nasc in weekend,.cred ca am avut dreptate

Contractiile erau din ce in ce mai dureroase.M-am gandit ca suport, sa nu mai i-au no spa.Ma gandeam ca poate asa aman iar taravaliul,credeam eu in sinea mea ca luand no spa si alta data poate oprisem travaliul.ce amarnic ma inselam,asa ca nu am luat nimik,si ma chirceam de durere ,de imi dadeau lacrimile , era ora 12.30 ..ma durea f tare.si ma abtineam sa nu i-au no spa.Incepuse sa imi incolteasca idea ca am sa nasc.inca nu imi venea sa cred.chiar asa sa fie? Sa fie mare intalnire cu bebelina mea mult dorita?
La ora aproape 2 noaptea, mi s-a rupt apa, am simtit ca si cum as fi facut pipi pe mine,si pe urma tot curgea asa in reprize, si se colorase si un pic in roz.
M-am speriat .si m-am dus sa-mi scol sotul, de fapt mai mult am urlat la el..de saracul a zis ca am nascut deja
Eu ma cocosam de durere pe canapea si el cronometra contractile. Erau cam din 15 in 15 min, sau mai putin, dar erau f dureroase si nu am trecut nici cu cele 3 no spa-uri luate.
Cand intrebam eu ce sunt alea contractii, si tot credeam ca le am ,s-a dovedit ca ce avusesem eu pana atunci erau parfum, fata de durerile la adevaratul travaliu.,adevaratele contractii.
Am asteptat sa se faca dimineata si la ora 6 ,l-am sunat pe dr, m-a trimis la spital .
Eram foarte emotionata,..l-am rugat pe sot sa-mi faca poze..si taras grapis cu tot cu durerile am bagat si niste zambete in poze..:-)
Am ajuns la spital,scurgerile nu mai conteneau, contractile dureroase la fel, m-am cazat , a venit dl dr, la aproape 8, colul inca nu era sters, innebuneam incepeam sa cred ca o sa am un travaliu f lung,daca inca colul nu disparuse.La controlul de la ora 10 aveam dilatatie de abia 3.
Am urlat de durere si asa cum vorbisem cu dl dr, am cerut sa mi se faca epidurala, desi de regula se face la dilatatie mai mare, am facut-o atunci pt ca dureriele erau f mari (ca o paranteaza dureriel nu erau asa de mari fata de durerea pe care o avusesem cu ani in urma cand nu ramaneam insarcinata) si nu vroiam sa risc nimikˇKmai ales ca sarcina a fost obtinuta prin FIv si eu eram pe cale sa nasc normal..desi aveam indicatie (din cauza FIv-ului) de cezarina,,dar fiindca dr a fost de accord..am mers pe natural.
Dupa anestezie,am zis traiasca epidurala,durerile disparusera.m-au pus pe monitorizare, si de la ora 11 si pana la ora 13, am tot avut contractii de am ajuns cu dilatatia la 5. Eee, dupa aia, s-au oprit contractile vreo 2 ore si ceva,ma gandeam cu groaza cat o sa mai tina..poate nasc la noapte..nu mancasem nimik..nu dormisem.nu puteam decat sa ma gandesc la marea intalnire cu bebelina..
Brusc de la 5 am trecut la 10 dilatie si am simtit ca , scuzati, imi vine sa fac kaka...moasa a inceput sa tipe...nastem nastem domnul dr, era ora 15 50,am inceput sa ma screm,m-au mutat pe masa,si din a 4 incercare,la ora 16.05 s-a nascut darul de la Dumnezeu, bebelina mult asteptata si iubita ,dupa 15 ore si o nastere care zic eu nu a fost grea,dar foarte asteptata.
Am pufnit in plans si repetam :"Multumesc Doamne" "Multumesc Doamne"si plangeam si plangeam si nu simteam nici cea mai mica durere ,nici macar ca ma cosea..nimik.. ci o mare mare emotie..
M-am uitat peste umar..si am vazut-o.nu pot descrie ce am simtit,parca visam ,imi trecea prin minte doar cat timp si ani am plans sa traiasc momentul asta si acum ca il traiam ma paralizase emotia,si ma pocnisera lacrimile din tot sufletul meu plin de bucurie.

Drumul meu a fost greu cu niste ani de tratamente si asteptari in fiecare luna,dar nu imposibil, cu ajutotul lui Dumnezeu am ajuns sa imi tin propriul copil in brate, stiu sigur ca numai datorita LUI s-a intamplat asta si pentru asta II MULTUMESC!

Bun venit in viata mea bebelina mea mult dorita si dulce INGRID ALEXIA, sufletul meu de acum incolo si poate povestea asta da o speranta celor care isi doresc copii.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Fetele,
Am fost la control si cind am ajuns acasa eram asa de obosita incit m-am intins in pat si am dormit tun 2 ore. La control a fost cam asa : bb rabdator , mi-au spus ca trebuie sa se mai "coaca", asa ca dr poate pleca linistit in conc. . Pina pe 25 nu ne mai vedem cu el . In caz de urgenta avem o rezidenta a lui care il va chema daca intr-adevar e vreo problema. Mi-a spus sa stau linistita, in pat eventual, ca stie cit sint de aiurita. Am promis ca vom sta cuminti si-l vom astepta. BB are 3084g. Cam mic, nu?

Mona, interesanta ideea cu monitorul, cred ca am sa-mi iau si eu o statie din asta. Nu esti o mama exagerata daca vrei in fiecare moment sa-ti stii copilul in siguranta!

Kulta, la 38s nu e foarte tirziu, poate bb tau mai vrea sa mai stea ca si al meu sa se mai "coaca" Diferenta de la noi la voi e ca aici poti sa-ti planifici cezariana, la voi am inteles ca e tare de rau daca faci cezariana... Mai rau e ca te doare, in rest ca mai sta putin, nu e mare problema, nu? Calmante nu ti-au dat voie sa iei? Poate cu ajutorul lor treci mai usor peste!

Luminita si Mada...ma faceti sa fiu invidioasa....pai voi la greutatea asta va faceti complexe? Stati va rog la rind ca eu la [font=Script MT Boldfont=Script MT Bold]103[/] ale mele am intiietate.

Mada...si cind imi aduc aminte ca ma invidiai ca eu am cu citeva zile mai mult si ca ai fi bucuroasa sa ajungi la 37s....Tare mi-i sa nu apuci 40s+....

Anda, pe mine ma deranjeaza sa ma ridice sotul meu, mai usor mi se pare sa ma ridic singura, el ma ridica dintr-o data si parca oasele mele nu mai stiu care unde sa se aseze... Asa eu ma ridic progresiv....drept e ca dureaza (mult) mai mult insa ma descurc mai bine asa.

Irina Cred ca abia astepti! Si eu sint nascuta intr-o zi de 13 si am avut noroc toata viata, nu la cistiguri ca nu am cistigat nimic nemuncit dar in general in viata si mai ales in casnicie sint tare norocoasa. Ma bucur pentru tine. Sa te misti repede dupa operatie ca sa te refaci imediat. Te asteptam acasa cu bebelina ta cea scumpa!!!!

Anca si Matei 37s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Anda-rabdare ca vine si Bubu.Arati f bine,dar te primim in club fie ca membru onorific.Ca nu cred ca esti la nivelul 85
Irina-vroiam sa iti urez sa fie bine la controlul antistres,dar te-ai intors panaam putu eu scrie.Mult succes maine,nastere usoara si vei vedea ca bebelusa e bine.Tinem pumnii
pupici pe burtica lui Luca.Ai incercat cu ceai de chimen sau anason,fenicul pt colici?Scrie pe prospect cum se face pt bb.Si eu adorm noaptea in timp ce o alaptez ca asa se lungeste draga de ea.Adorm cu ea in pat de oboseala si m-aminvatat si o invelesc mereu.Nu sunt singura,am mai intrebat mamici.
In ultima vreme plange in timp ce papa,se opreste si tipa.Nu stiu ce are,ce poate fi?Vi s-a intamplat?Nu are colici,nu sta mai mult timp nemancata,am dat vina pe mucisori ca fonfaie si nu ii pot scoate mereu,adica ii se duc direct pe gat si o enerveza cred

Mergi la inceput

Anis, doamne ce m-ai emitionat!!!! Stiu ce inseamna sa-ti doresti o sarcina din tot sufletul, nu inteleg cum pot unele sa ii lase la colt de strada!!!! Eu am pierdut 2 sarcini inainte de asta si nici nu mai stiam ce sa fac, nu am ajuns la FIV insa moralul era undeva mai jos de podele. Dar se pare ca Dumnezeu ne iubeste tare mult si ne-a dat darul cel mai de pret. Ma bucur pentru tine ca ai reusit si ai o bebelina asa de frumoasa si sanatoasa. Ma rog si eu in fiecare seara sa-mi dea Dumnezeu sanatate mie si copilului meu sa ajungem la termen. Intr-adevar, mare realizare!!!! Este realizarea vietii noastre!! Sanatate tie si micutei Ingrid!!

Anca si Matei 37s+

Mergi la inceput

Azi e ziua soacrei mele! Am o soacra tare buna, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Asa ca trebuie sa mergem in vizita.
Ma duc sa mai stau in pat pina vine al meu sot ca sa mergem la "petrecere". Oricum avem indicatie de la medic sa stam in pat! Asa ca nu cred ca am sa mai intru azi pe forum, poate diseara, daca nu, va citesc miine dimineata, poate nu se repeta faza de asta noapte cind am stat treaza pina pe la 2.
Pupici!

Anca si Matei 37s+

Mergi la inceput

lulu-e floare la ureche sa slabesti la cate ai pus tu.Vei fi o mireasa frumoasa,stai linistita.
Mada-nu mai pui mult kg de acum.
Ioana-nique15.Cu betisor umed in nasuc.Eu am pomap Nuk,prima data mi-a reusit cu ea,acu' nu imi mai iese.Nu intra in nasuc.Nu o sterilizez pt ca pe instructiuni scrie ca nu se sterilizeaza doar se spala bine.Tot pe instructiuni scria ca nu se baga in nasuc.Dr noua ne-a dat solutie salina picaturi pt desfundat nasul.Eu am mai reusit sa ii scot mucusorii cu un servetel umed de bb.Si tu i-ai pus nume din familie fetei.O cheama ca pe tine.Pe sora mea o cheama Oana si ea ne tot zicea sigur ii puneti Oana numele daca e fetita poate va razganditi.Noua ne-a placut mult si am avut de intampinat rezistenta din fata fam in leg cu numele.Chiar socrul cand i-am zis cum o cheama a bodoganit ceva de genul ca alt nume nu ati gasit-in loc de felicitari pt venirea pe lume a micutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

FELICITARI MAMINI, sa veniti cu bine acasa, si sa fiti sanatoase

Monai, eu il las singur in camera...nu mi-e frica, dar in iarena vrem sa-i facem camera lui si ma gandesc ca ne va fi mai usor.

Ioana, si eu folosesc lingurita pt picaturi (Vigantol, Espumisan, Sab)...dar eu ziceam daca nu cumva refuza sanul, daca ii dai lapte din biberon?!?!? Mie de asta mie teama...Tu nu ai destul lapte, de-asta ii dai si completare???

Nique, si noua ne-au iesit asha bubitze...sunt de la caldura, cum sta la san, transpira si ii tot ies. Eu il dau cu Baneocin crema, si trec.

Ema, mie mi se intampla cu Luca, sa-l apuce la san sa urle ...si se face ca arcul se incovoaie...io tot zic ca e de la colici si de-asta face asha. Eu il ridic si il bat usor pe spate si se linisteste.

Irina, asteptam vesti de la test

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by ankak

Fetele,
Am fost la control si cind am ajuns acasa eram asa de obosita incit m-am intins in pat si am dormit tun 2 ore. La control a fost cam asa : bb rabdator , mi-au spus ca trebuie sa se mai "coaca", asa ca dr poate pleca linistit in conc. . Pina pe 25 nu ne mai vedem cu el . In caz de urgenta avem o rezidenta a lui care il va chema daca intr-adevar e vreo problema. Mi-a spus sa stau linistita, in pat eventual, ca stie cit sint de aiurita. Am promis ca vom sta cuminti si-l vom astepta. BB are 3084g. Cam mic, nu?

Mona, interesanta ideea cu monitorul, cred ca am sa-mi iau si eu o statie din asta. Nu esti o mama exagerata daca vrei in fiecare moment sa-ti stii copilul in siguranta!

Kulta, la 38s nu e foarte tirziu, poate bb tau mai vrea sa mai stea ca si al meu sa se mai "coaca" Diferenta de la noi la voi e ca aici poti sa-ti planifici cezariana, la voi am inteles ca e tare de rau daca faci cezariana... Mai rau e ca te doare, in rest ca mai sta putin, nu e mare problema, nu? Calmante nu ti-au dat voie sa iei? Poate cu ajutorul lor treci mai usor peste!

Luminita si Mada...ma faceti sa fiu invidioasa....pai voi la greutatea asta va faceti complexe? Stati va rog la rind ca eu la [font=Script MT Boldfont=Script MT Bold]103[/] ale mele am intiietate.

Mada...si cind imi aduc aminte ca ma invidiai ca eu am cu citeva zile mai mult si ca ai fi bucuroasa sa ajungi la 37s....Tare mi-i sa nu apuci 40s+....

Anda, pe mine ma deranjeaza sa ma ridice sotul meu, mai usor mi se pare sa ma ridic singura, el ma ridica dintr-o data si parca oasele mele nu mai stiu care unde sa se aseze... Asa eu ma ridic progresiv....drept e ca dureaza (mult) mai mult insa ma descurc mai bine asa.

Irina Cred ca abia astepti! Si eu sint nascuta intr-o zi de 13 si am avut noroc toata viata, nu la cistiguri ca nu am cistigat nimic nemuncit dar in general in viata si mai ales in casnicie sint tare norocoasa. Ma bucur pentru tine. Sa te misti repede dupa operatie ca sa te refaci imediat. Te asteptam acasa cu bebelina ta cea scumpa!!!!

Anca si Matei 37s+

Anca, acusica am 39s si se pare ca bb Sebi vrea sa iasa din burtik direct la gradinita.
Pupici si sarcina usoara in continuare.
K38+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Valentina-sa fiti amandoi sanatosi.Multi pupici lui Petru David.Insanatosire grabnica tie si vrem poze si detalii!
DANA(ursuletulpanda2005)-felicitari pt baietel.Ce mare!Te asteptam cand poti cu detalii.Sa te faci bine repede si sa fie bb mancacios!
Deny-sa va traisca bb David Andrei!Refacere rapida si mult laptic
KULTA-nasterea poate fi aproape sau nu.Si Katink si Adriana au avut dilatatie inainte de a naste.Depinde de organism cat mai dureaza.Hai ca nu mai ai mult.Te inteleg ca te-ai saturat de dureri si eu am avut dureri(nu contractii) de spate,genunchi,bazin in continuu si imi era tare greu sa merg,sa ma ridic.Ultima sapt nici nu am iesit din casa.Hai mai rabda putin
MONAI-si noi avem ceva hainute nepurtateTot asa am zis pt bb2.Peste cata vreme vreti bb 2?Noi am planificat deja la 2 ani diferenta daca ne iese.Oricum noua aici ne recomanda ca sa asteptam un an ca sa se refaca total organismul si dupa avem unda verde la conceput.
anis-hai fuga la plimbarica ca are dreptate tanti dr.
Mada-tu ai alta conformatie,picioare slabe,asa se vede macar.Da nu-i nimic esti bine venita in club.Eu sunt prima.Nasol ca ai avut enterocolita,dar e bine ca ti-a trecut repede.Am patit-o si eu la 30s si m-a tinut aproape o sapt,nu puteam manca si imi venea in continuu sa vomit!

Off, si eu care credeam ca toate-mi spuneti ca nasc azi-miine. Eu totusi presimt ca voi naste pe 15 August, de Sf. Maria.
K38+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput