Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, va pup cu drag!

Azi ne-am simtit mai bine, fara gretzuri si alte distractii, ca m-am si ingrijorat … Si nu mergea forumul ca sa intreb si io pe careva!!!!!!!!!!! Ah, ce l-am urat pe hackerul ala!!

Oricum, maine merg la doctor si am sa va scriu ce si cum.

Mishu, ma bucur asa de mult ca ai iesit din butoi! Draga de tine! Butoiul ala a ocupat pagini la rind, o sa-l arunc in aer!

Iepuras, ce mai faci?
Ingerash
Princess, nu te-am mai “vazut” de mult…

Auricass – ai facut testul? Cu hackereala asta cred ca nu ai apucat sa postezi! Tin pumniiiii!!

pup toate fetele!!

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Uffff, ce bine ca ne-am revenit! Mi-era dor de voi si de forum!
Auricass ai facut testul? Hai nu ne mai fierbe!
Mishulici sigur ca o inteleg pe Catalina, chiar mai bine decat as fi vrut! Draga de ea stiu ca sufera enorm! Ma bucur tousi ca incearca sa o ia de la capat. Pe mine, totusi, cand am pierdut sarcina in primavara, faptul ca am descoperit forumul DC m-a ajutat sa ma ridic de jos si sa merg mai departe. Pentru asta am sa va multumesc voua, fetelor inimoase de pe forum

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Uraaa,din nou impreuna ! Ce dor mi-a fost de voi! Forumasul nostru - nehackerit dar ....zapacit de nu mai gasesti nimic!
Fetelor va trimit programelul imediat!
Ingeras,e pe drum....Vezi ca asta e cap 51, deci? Te astept cu vesti bune!
Lumit,cu placere dar nu mi-ai spus pe ce ai mail? Pe Yahoo?
Danutza si mie imi place mai mult la aer decat in fundul butoiului....Hai nu ne dam batute,da?
Catrinelule da-l incolo pe butoi ca nu-i de noi,sa ne spui ce faci maine la dr.,OK?
Laura stiu ca tu o intelegi pe Cata,zicea ca nu se simte inca in stare sa o ia de la capat cu lupta dar macar isi da timp sa-si revina,sa se regaseasca si ma bucur mult ca nu sta izolata in casa cu gandurile ei negre (cum fac eu cateodata!) O asteptam pe la noi cand va fi ea in stare....Sper ca esti bine,ai grija de voi...
Aura,ce vesti ai?
Iepurasule,Motzu unde sunteti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

In sfarsit se poate intra pe DC, o fi ramas "greu" "intrusul" si o fi fugit la ...
Laura, iti dau dreptate ca forumul te ajuta sa-ti revii mult mai usor dupa o sarcina pierduta si mie mi s-a intamplat la fel dar pana nu treci de acea perioada in care nu vrei auzi de nimic si nu vrei sa vezi pe nimeni nu ai cum sa mergi mai departe si de aceea suntem alaturi de Cata( de la toate Cata) si stie ca ne e dor de ea, sigur se va intoarce la noi si va fi bine data viitoare.... sti ce ma doare cel mai tare... ca unde lucrez eu sunt numai fete si toate sunt casatorite si au copii mici (chiar bb.-lusi)si vorbesc toata ziua ce face unul sau celalalt , imi dau lacrimile cand le aud dar ce pot sa fac decat sa sufar in continuare ca eu nu am ce povesti...la burtici si sa aveti griga de voi...
Catrinel,sa ne aduci vesti maine de la eco ... si tie tot la burtici...
Ingeras,sa dea Domnul ca "ingerasul" din tine sa te atraga la... somnic...
Iepurila,au trecut durerile daca nu inca un sa plece si sa nu se mai intoarca ...
Eu ziua a 6-a,de trei zile am temp.f.mare pt.aceasta perioada 36,7 si intepaturi la ovarul drept, nu stiu ce se intampla si nici nu voi afla pana sapt.cealalta cand ma duc la eco...
Pupici si ganduri bune pt.toate ...
Cine ne da vesteaaaa? , sau ati uitat ce a propus Mishu? cine e cap de afis la nr.51? cum ne-a fost vorba ....nici un capitol fara ....luati taurul de coarne si luminati-ne cu o veste buna...Auraaaaaa !...astept sa strig Uraaaa!

[b]Dumnezeu sa ne ajute pe toate.[b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

fetele,
In sfarsit am si eu acces la net, nu stiu ce sa intamplat cu el.
Azi trebuia sa refacem spermograma dar n-am putut din cauza soacrei , a stat scorpia toata ziua acasa, sper sa reusim maine .
CM ar trebui sa apara duminica dar ma doare burta de alataieri, ca o colica usoara, singurul lucru bun e ca de o saptamana nu ma mai dor sanii, ca de obicei ma terorizau.
Va pe toate fara nominalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Pe yahoo am adresa, Mishulina.
auricass, toate te asteptam cu vesti bune!

Am fost tare busy astazi, maine stau si citesc pe indelete ce ati scris.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Motzule, bine ii faci, uite te ajut si eu sa o si sa o iau la cu ... numai da-mi si mie o mana de ajutor la a mea(care e chiar scorpioanca de 13 nov) ca abia asta iarna de Craciun m-a acceptat ca nora dupa aproape zece ani de casnicie...cica nu aveam bani...si acum vai Doamne! ...ce nora buna si frumoasa are ea...bleahhh...micsunele, micsunele toate-n gura soacrei mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Fetelor va pup pe toate fara nici o exceptie insa nu am vesti bune deloc. Azi dimineata nici nu am mai apucat sa fac testul ca nenorocitii au venit cu un maare tupeu peste mine. Curios este ca la 38 de zile. Niciodata nu mi-au intarziat ata de mult. Parca isi bat joc de mine de ma tin cu nervii incordati luna de luna. Asa ca de azi dimineata m-am bagat in butoi si bocesc intruna. Nu am putere nici sa mai scriu. Se pare ca destinul a hotarat deha pt. mine. NO BABY. Aveti grija de voi scumpele mele prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Ingeras,Lumi v-am trimis programelul asa cum l-am primit de la Cristina,sper ca l-ati primit!

Fetelor mie mi se intampla ceva ciudat! Sunt intr-o "glorioasa" zi 27 a ciclului in conditiile in care de luni bune (din primavara) mi se scurtase la 24 de zile fatza de 26 cum era normal...Io nu ma supar daca isi revine la cum a fost (26 sau 28) ca prea se scurtase...dar ma gandesc...cat de fericita as fi fost luna trecuta sa fi avut 3 zile de intarziere!!!

Motzule,o ajut si eu pe Mihaela s-o prindem pe soacra-ta,ca voi aveti treburi importante si va incurca...
Aura,ce vorbe-s astea? Fugi de langa butoi,adica ce daca am iesit noi,celelate crezi ca a ramas locul gol pentru tine? Nu pui,am iesit ca sa-l distrugem! Hai ca poate vine bb luna viitoare,eu stau de 2 luni pe margine si va fac galerie la toate! Fruntea sus!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sunteti toate atat de scumpe, mi-e drag de voi de numai pot!
Mishu, multam pt calendar, l-am primit!
Motzule, crezi ca daca venim toate la tine si iti luam soacra "la plimbare" se supara tare??!! ca doar nu vrem sa o suparam...
Catrinel, ce bine ca te-ai intors si ... fara greturi... pupa bb mic.
Auricass, Miha, Lumit, LauraIoana, Danutza, Nadya toate fetele de care mi-a fost dor! iertare daca am uitat pe cineva...
Vb maine!

Ingeras

Mergi la inceput