Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

ce naiba se intimpla? suntem sabotate???
mishulici, tu care esti deschizatoarea de drumuri, zi-mi si mie cum sa atasez softul, e rar-uit...
am cautat sa-l atasez pe undeva dar n-am gasit icoana pt asta. help!!!

Mergi la inceput

mishulina!!!!!! help
nu mai stau mult la serv si mi-e teama ca nu apuc sa va dau nimic. acusi vine omu' (a se citi sotul) sa ma ia, si ramine pe miine... iar daca o sa am si mine treaba ca azi adio mesaje :((:((:((
unde sunteti, raspundet-mi va rog... care stie sa ma indrume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cristina,nu a cum sa atasezi programul la un mesaj postat pe DC ! Nici pe PM nu se poate! Cel mai bine trimite-mi-l mie pe mail (cirimia75@yahoo.com) si il impart eu la fete! Sper sa fie in timp util ca abia acum am vazut mesajul!

Ina

Mergi la inceput

e la limita, acum a venit omu si netul merge ca dupa mort:((:(
il atasez si fug acasa, va pup dulce din mers
dupa amiaza placuta

Mergi la inceput

Ok Cristina ,il asteptam si multumim!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Gata fetelor nu mai suntem "HUNTED by rednet".
Si nu mai sunt nici "sugar-ce suge:)"

Nadia M. Sayeh
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.

Mergi la inceput

Cristinica,am primit mail-ul,multumim! M-am uitat prin programel si e interesant!

Fetelor,daca vreti softuletzul de la Cristina,spuneti-mi! Si dati-mi adresele de mail sa vi-l trimit!

Se pare ca forumul isi revine incet-incet la forma initiala...Am scapat de "titulaturile" alea tampite dar nu mai suntem "membru" ci numai "junior","matur","senior"....De,ca sa facem,asta e,in razboi mai avem si pierderi...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

mishulina, da-mi si mie programeleul ala daca zici ca e interesant...
ai pm cu adresa...
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor!!!!!

Mi-a fost tareeee dor de vooooooi! si eu ieri nu am putul sa intru pe site, ca-mi dadea eroare...toata ziulica, am incercat si de la serv de multe ori pana am intrat in panica si m-am dus acasa...nu am reusit nici de acasa, asa ca mi-am dat seama ca e ceva cu site-ul. Iar de azi-dim astept ora 16.00 sa vad ce mai faceti! Tare dor mi-a fost de voi!

Eu nu am nici o noutate, dar astept. Nu tu simptom, nu tu scurgeri de nici un fel, doar ca adorm cam devreme...dar nu cred ca are legatura, ca mi se intampla de vreo 2 sapt :))

Mishulina, mailul meu pt programel: ingeras23a@yahoo.com (sar'na).

Nadya, super nick

Catty, scumpa, bune simptome...mai stai putintel si hai cu testul++++!
Auricass, ai promis ca faci test azi dim si nu ai scris inca!! sau esti prea fericita si prea egoista si nu vrei sa impartasesti bucuria si altora??!! noi te intelegem :))
Imi pare tare rau de Cristina...dar lasa ca isi revine si se intoarce cu forte proaspete! noi te asteptam, Cristina, chiar daca vom fi aici sau la .

Va pupacesc pe toate mult, mult!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, am crezut ca mor fara forum! Eu am vazut ca e hacked de marti si de atunci nu am mai putut intra pe forum, ca astia aici la mine au tot felul de protectii pt. net.

Va multumesc la toate ca mi-ati scris si ca m-ati scos din butoi, tare rau a fost acolo jos! Nci macar nu stiu ce s-a intimplat, de unde mi-a venti starea asta?! Cert e ca incet-incet imi revin.

Ce ma bucur ca suntem din nou impreuna! Mi-a fost tare dor de voi!
Trebuie sa fug acuma ca am ceva treaba dar mai scriu mai incolo putin.

Am vrut sa va pupicesc pe toate fetele dragi inainte de a fugi la treaba!

Mergi la inceput