Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

cristina_20 am deschis programelul de ovulatie....si merge....am introdus si codul de inregistrare si a mers si asta si acum e si inregistrat....mii de pupici...
are ca perioada de ciclu 40 de zile...deci pentru un ciclu dereglat ca al meu...trebuie sa stiu macar 2 date....si anume prima zi de ciclu....si astea le stiu normal...si faza luteala...daca as sti asta...ar fi mai exact pentru mine...
insa daca am ciclu mai lung de 40 de zile....nu cred ca mai e elocvent...
oricum...e f bun si ma ajuta....
imi place ca zice ca daca facem intr-o anumita zi...copilul se naste in ziua de....si e in zodia x...haios...

sa-i dam bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, Ingeras, Mihaela, imi place ideea voastra, poate o luati si o faceti uitata pe undeva .
Mishule, distractie placuta si sa te intorci cu bateriile incarcate, auzi?
Danutza, daca as putea s-o trimit pana in America, m-as "sacrifica" sa-i cumpar un bilet de avion dus
Auricass, lasa puiule ca durerea trece in 2-3 zile si apoi iti revine speranta, asa patim toate. In 2-3 zile te prind din urma, parca ma si vad in prima zi de CM (cea mai urata zi din luna), cand imi vine sa ma cert cu toata lumea.
Ingeras, mai ai de asteptat cateva zile, uf, sunt si cele mai grele, tinem pumnii in continuare.
Ionica, ma rog pentru tine si puiul tau, sa i-ei in continuare progesteron.
Iepurila, progesteronul e foarte bun, mare dar in limite normale, probabil de la tratamentul naturist. Cu rezerva ovariana stai , prolactina este la limita dar daca ai ovulatie spontana nu pune probleme, daca foliculii nu cresc suficient de mult atunci sa mergi la endocrinologie sa-ti dea tratament s-o scazi.
Andicu, cata dreptate ai, daca n-ar fi ai nostri consorti de partea noastra, cred ca i-as muta falcile
Princess, nu-i rea ideea ta , eu cand ma procopsesc cu cistita i-au 2 tablete de Biseptol la 12 ore si gata in 3 zile sunt ok.
Catalina, ma bucur ca esti esti mai linistita si ai revenit printre noi.
Marunzika, bafta la test cu doua liniute.
Danangie si Anina, spor la treaba
Catrinel, ce-o fi zis bietul om cand te-a gasit asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Fetele mele scumpe , in sfarsit ma simt putintel mai bine si asa datorita faptului ca existati si ma incurajati tot timpul. M-am hotarat sa o iau de la capat intr-o alta luna de incercari si sperante, ca noi toate de altfel.
Sunteti minunate si pt. asta va iubesc pe toate neconditionat: Mischu, Iri, Catrinel CAtty, Nadia, Ingeras, Iepurila, Motzu, Miha, Miro, princess, Cristina, LAura IOana, Lumit, Megbeng, Danagie, Danutza , Costi, IOnica,Lumi, Andicu,Barbye, Diciu.
daca am uitat pe cineva stiti voi...iertare ca tare suparata mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Apropo am uitat

FETELOR VREAU SI EU SOFTUL ACELA VA ROOG:
aurabebeselea@hotmail.com

Mergi la inceput

iti doresc succes auricass!!!
ti-am trimis eu programelul..eram chiar cu mailul respectiv deschis
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANUTZA eu incerc toate pozitiile posibile, pe mine ma interesa dupa,cum tre' sa stau.....pe burta sau pe spate cu perna dedesubt.Hm...cam greu nu?Tre' sa ma interesez sa ma duc la un al 4-lea medic. Tu ce mai faci? La tine cum merge treaba?

MOTZUNICA sper si eu sa am spor la .Ca poate cine stie....

CATRINEL cred ca ce fericita era sotul!! Chiar daca e tarziu iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos si frumos.

IEPURILA da,acum ai inteles care e problema mea?Of...ce naspa ca aici nu e ca i Ro. Sa pot sa ma duc si eu oricand la un doctor,sa fac monitorizari.........Dar poate ca , acest program care mi-l va trimite MISHU voi prinde si eu ovulatia.Atunci eu sunt cu 5 zile inaintea ta.Suntem pe-aproape.

NADYA cat era la tine CM? La mine era inainte in jur de 25, 28 de zile.Si vreo 2 luni s-a dereglat la 34 zile. Ceea ce niciodata nu mi s-a intamplat.Acum ultimul CM a fost de : 24 zile.Sper sa nu se mai deregleze

DICIU ce fel de potent power ai luat sotzului?

Va doresc un week-end placut tuturor.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

danangie am luat potent power pastile...e o cutie cu eticheta rosie si scrie pe ea made in india...si ca e avizat de ministerul sanatatii si e data si o adresa de web... www.star-ayurveda.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Danangie, la asta nu m-am gindit! Intr-adevar trebuie sa stii cum sa stai dupa, hm. Nu stiu ce sa-ti spun. Cred ca ar trebui sa mai intrebi un doctor, cum bine ai zis.

Eu ce sa fac? Incerc sa mai fac din analize aici, ce pot pina la plecare si astept sa ajung acasa sa ma apuc de treaba . Mai am si alte probleme cu snataea care sper pina la urma sa nu fie nimic, decit sperietoare, dar mai am de mres pe la doctori, si urasc chestia asta! Saptamina viitoare sunt plina de programari: ginco, endocrinolog (pt. prolcatina), RMN la cap (tot pt. Prolactina), mamografie (p-asta o urasc cel mai tare!). Sper sa iasa bine toate!

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

danutza, o sa te rog sa-mi povestesti si mie cum e la RMN.Eu am facut o tomografie prin decembrie si mi-au depistat un adenom hipofizar.Cand ma intorc in tara vreau sa vad cum se mai prezinta individul dar as vrea sa fac RMN.
diciu, sper sa-l birui pe sot si sa pui stapanire pe calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Danutza, pentru ce e mamografia si de ce o urasti? Doare?

Oana_B

Mergi la inceput