Caut cadou pt o doamna de 70 ani

Duminica e ziua matusii mele si familia doreste sa-i faca o petrecere surpriza la care sa invite toate rudele, ea are 70 ani dar nu e "baba". As dori sa-i fac un cadou de suflet, ca sa zic asa, dar tinand cont totusi de varsta ei, n-am nici o idee. Ma poate ajuta cineva cu ceva sugestii? Va rog!
Raspunsuri

Babisa spune:
In primul rand,ce fel de doamna e?Fa macar o mica descriere...cam cum se imbraca?e mai eleganta?poate o bijuterie,o brosa,un medalion...sau nici nu stiu pt ca nu mi-o pot imagina.

ruxandra_sb spune:
Daca este posibil: sa va intalniti inainte toate rudele&toti prietenii de suflet, va trageti intr-o poza si puneti poza intr-o rama deosebita (din argint, etc).
Sau daca e prea complicata intalnirea prealabila, faceti fotografia de grup chiar la petrecere cu dumneaei in mijloc. Si inainte nu va mai ramane sa cumparati decat rama.
Petrecere frumoasa si "La multi ani" !
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Daisy spune:
Si alaturi de fotografia inramata, adauga si un CD (caseta audio) cu Romante - Ioana Radu.
Parerea mea...
Cea care spera

Cary spune:
Eu ti-as sugera o ICOANA de la fondul plastic si ideea cu CD-ul mi-a placut.
Va doresc PETRECERE FRUMOASA!

adrienne12 spune:
Draga mea depinde mult de firea si preferintele matusii tale. De hobiurile ei de cit de activa e etc. CD-ul cred ca e o idee f. buna. Poate vreo poseta, vreo bijuterie? Un trcou imprimat cu fotografia ta? Un album de fotografii? Un tort supraetajat? Un gift vertificate la coafor/manuchiura etc? Cristaluri? Daca eu as fi in locul matusii tale (mai am vreo 30 ani pina atunci) as vrea un gift certificate la restaurantul preferat si/sau gift certificate la spa... cu masaj si masti de fata.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Ira spune:
O saptamana la mare sau la munte. Avand in vedere varsta, e posibil sa nu-si mai fi permis de mult un concediu.
Sau un bilet la un teatru bun, sau la opera, etc, la varsta asta socializarea e problematica, si cred ca ar adora asta. Ar ramane cu o amintire frumoasa.

nicoletag spune:
Multumesc pentru raspunsuri, toate ideile sunt super, urmeaza sa ma hotarasc.
Pt. Ira: iedeea cu biletul la teatru imi place, dar din pacate, in aceasta perioada teatrele din Bucuresti au portile inchise actorii fiind in vacanta.

anemona spune:
Votez pentru o minivacanta, intr-o statiune montana linistita, daca bugetul alocat permite. Daca nu, un obiect vestimentar gen o bluza eleganta, o esarfa, sau o poseta frumoasa.

katty spune:
Poate te-ai hotarat intre timp, dar propun si eu un colier de perle sau pietre (semi)pretioase sau un lantisor cu medalion de aur???
Catalina & Andrei(3ani)

Rayuela spune:
daca doamna in cauza este bucuresteanca,iti recomand o carte grozava:
Povesti ale doamnelor din Bucuresti,scrisa de Victoria Dragu Dimitriu.O poti gasi la libraria Cartaresti sau la Dalles.Si ca sa fie in ton ,as lua tot de la Dalles o imagine cu Bucurestiul anilor 30,sint cam piperate la pret dar eu zic ca merita.
Succes in alegerea cadoului potrivit!
Elena si
mademoiselle Amelie-Boubou