Laptele de vaca din comert

Laptele de vaca din comert | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

ce fel de lapte din comert le dati copiilor? eu ma gandeam sa-i dau "ok" la punga, dar am inceput cu dorna rosu, cu 3,3 % grasime; oferta insa e f. mare. copiilor vostri care le place? cumparati doar lapte uht sau si din cel care trebuie fiert?
pediatrii v-au facut ceva recomandari?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu tot dorna i-am dat baietelului meu de la 1 an si 3-4 luni dar din cel albastru...eu stiu ca nu este bine sa se dea laptic gras copilasilor.
acum el este destul de mare, are 4 ani si 2 luni si-i dau si fulga si brenac(cand mi se termina rezerva)..dar tot pe dorna albastru suntem in general.
de brenac m-am ferit mai ales acum in perioada de vara fiindca am gasit 2 cutii stricate desi termenul de expirare era peste cateva zile.
nu i-am dat niciodata laptic la punga, nici macar in prajituri sau altceva...ce am facut eu in casa...dar el a consumat o gramada de dulciuri din comert...care cine stie cu ce fel de lapte au fost facute
numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Puiul meu are 1 anisor si o saptamana si ma gandesc sa ii dau in curand Milli de 3,5 %, sau Cedra de 3% de la cutie, din cel ce se mai si fierbe, nu UHT. Ok-ul nu-mi place nici mie la gust mai ales cel gras
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

in plus, mentionez ca am citit pe situri americane despre copii ca pana la 2 ani NU se da lapte slab copiilor, si in nici un caz degresat. Cred ca 3 % e cel mai ok, fata de cei care beau lapte de vaca de la tara direct.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu ii dau Fulga cel mai gras...
Din cate am intels UHT e cel mai bun lapte, pt ca e ridicat ff repede la temperaturi ff mari (si ucide toate microorganismele) si apoi racit ff repede (pastreaza calitatile)...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eu le-am dat copiilor Ok albastru....Acum am descoperit ca Milli e mai fain.Sau mai degraba,din comoditate,cumpar Milli,pentru ca e la cutie,se pastreaza mai bine in frigider si e mai usor de manevrat...
Nu am avut probleme din cauza laptelui...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
http://www.tiffanyshop.ro/kids/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si eu am patit-o cu 3 cutii de lapte Brenac stricate in ultima saptamana! Si fusesera cumparate din 2 locuri diferite. Eu nu-i dau sa bea inca lapte de vaca, dar ii fac brinzica din el. De ieri m-am hotarat sa-i iau lapte UHT, macar pe timpul verii, desi e mult mai scump si oricum il fierb pentru branza.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dar dupa 2 ani cat de gras trebuie sa fie laptele? Eu ii dau cu 3,8%, n-o fi prea gras?

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu ii dau lapte la punga de o firma locala (Satimpex se numeste, pt. cele din Timis), de 3,5%, trebuie fiert dar este f. bun. de la 4 luni ii fac brinza din el, de la 7 luni ilbea Krisztina si nu am avut niciodata probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am citit ca se da lapte integral, asa ca noi am inceput cu Dorna rosu, iar din cand in cand Fulga, tot cel gras.
Cu Milli am patit-o la iaurt de 2 ori. Desi mai avea mult pana cand expira, cand am desfacut cutia arata groaznic, asa ca nici la lapte nu am curaj.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Dar dupa 2 ani cat de gras trebuie sa fie laptele? Eu ii dau cu 3,8%, n-o fi prea gras?

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

nu e prea gras, americanii recomanda ca pana la 4 ani sa se dea lapte cu 4% grasime.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput