Am nevoie de un pediatru bun la Medicover

Am nevoie de un pediatru bun la Medicover | Autor: oriadam

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, daca-mi puteti recomanda pe cineva, as prefera un medic tanar si care sa fie la curent cu ultimele noutati.

Multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eu imi duc fetita de 3 ani si jumatate la Dr. Liliana Calapod in Medicover - Victoriei si sunt foarte multumita. Are rabdare cu noi, ne explica ce si cum. De cateva ori cand am avut probleme am sunat-o si pe mobil si mi-a raspuns (chiar si in we).
Este tanara si mamica. Inca un lucru important: fetitei mele nu-i este niciodata teama sa mearga la medic si sunt convinsa ca asta i se datoreaza.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

d-na dr Stanescu Denis - foarte multe mamici de pe forum ti-o vor recomanda :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Si noi tot la Liliana Calapod mergem si chiar cu placere de fiecare data.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Toate cele 3 doctorite pediatre de la Medicover Victoriei sint super!

Am fost cu fetita mea la toate, de mai multe ori si am fost foarte multumita de fiecare data, indiferent la cine nimeream. Toate sint foarte bine pregatite profesional, stiu sa se poarte cu copiii, ce mai... de pus pe rana...

Numele lor: Denis Stanescu, Liliana Calapod, Mihaela Oros. Du-te cu incredere la oricare din ele.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Am fost si la Liliana Calapod cand inca era in Plevnei, si mai nou la Mihaela Oros. Vrea sa-ti spun ca doamna doctor Oros mi s-a lipit de suflet.M-a ajutat enorm cand aveam probleme destul de grave cu Miruna, si eram de-a dreptul disperata. Si m-a ajutat nu numai ca medic, ci si (ceea ce m-a impresionat cel mai tare) ca om. Le recomand cu caldura pe amandoua.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licutz spune:

Tot la dr. Calapod Liliana sunt si noi si suntem foarte multumiti. Ne raspunde la telefon si in weekend iar cand este in consultatie ne da reject si apoi ne suna dansa pe noi, seara mai tarziu de 10 nu am sunat, am apelat direct la Help Line.
Licutz mama lui Vladut.

Mergi la inceput