Bebelusi de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa va zic ce am patit: am dat gata aseara o juma de ciocolata Anidor, ori o fi fost veche ca sunt plina de bube maaaaaaari si rosiiiiii si ma mananca de-mi vine sa musc din ele

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Intre timp am culcat bebeloiul , mi-a venit si fata acasa (ca a fost in Portul Tomis sa vada artificiile), am culcat-o si pe ea, m-am mai invartit putin prin casa, si m-am oprit la calculator

Andreea (din Cluj ) bina ai revenit! Super bb-ul tau. De cand am aflat dimensiunile d ela nastere (ne anuntase parca sora ta), am zis ca e un urias. Lasa sa se faca mare! Eu ma gandeam c avii si tu cu niste retete delicioase, cand colo si tu vorbesti tot de slabit.

Lucas, multa sanatate! Stiu si eu, indirect, ce inseamna durerile astea. Sotul meu are hernie de disc. Faci ceva proceduri sau cum te tratezi, ca zici ca deocamdata ai scapat de infiltratii.

Androix, succes cu noua pompa!

Multumim pt. urari de sf. Maria.

Mai nou mi se pare ca Stefan e cel mai frumos bebelus (stiu, stiu ca al vostru e cel mai frumos ). Ma tot uit la el si ma minunez.

Asa ca va mai redau un pasaj:
"Priviti aceasta minune! Desavarsita. Frumoasa. Gura, urechiusele, piciorusele dolofane. Manutele stranse pumn contra lumii. Al vostru. O viata noua croita din iubirea voastra"

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia, ti-ai pus in gand sa ma dezhidratezi Noroc ca deja m-am muls. Pompa este intr-adevar buna, isi merita banii. Am scos si eu 50 ml ceea ce este bine zic eu in conditiile in care nu am sarit nici o masa si trecusera doar vreo 3 ore de la ultimul supt. De dimineata am de gand sa ma mulg si sa vad exact ce poate pompa si ce pot si eu
Va intrebati ce caut eu pe net la ora asta... Maine am curatenie generala, vine femeia si scoatem covoarele ca s-au cam umplut de par de mitza si nu-l mai pot trage cu aspiratorul, si eu in loc sa dorm ca sa fiu maine in forma forumesc pe-aici... Mihai lucreaza de noapte si asa patesc cand sunt singura acasa, am asa un sentiment, parca maine as pleca in tabara si nu pot sa dorm... Mai tineti minte cum era in tabara cu scoala pe vremea lu ceasca? Doamne ce mult imi placea vacanta de vara si taberele hai ca am luat-o razna...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor, postez si eu o intrebare: sunteti la curent cu ce ne pregateste ministerul muncii, familiei, etc.?
Care varianta a ramas in picioare si de când se aplica? E valabil si pt. mamicile de acum sau doar cele care vor naste dupa ian. 2006?
Eli cu Bianca 13.06.2005 si Andreas 17.08.1998

elisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea mamica lui Alex - am aceeasi pb., parca mi s-au lipit degetele de PC, in speta forumul, si mâine am o zi de curatenie ca tb. sa aranjez casa ca vine ziua lui fiu- meu si mi se vor perinda unu si altu prin casa si nu vreau sa-mi stearga prafu cu mâna sau sa-mi culeaga scamele de pe covor, dar eu ca proasta nus' de ce nu am somn, iar mâine 'neata, adica azi, o sa si no samai fiu o buna pt. Bianca.
Hai ca am intrecut orice masura!

elisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele! Sa aveti o zi buna!
Aseara ne-am bagat eu si Costi nasul prin calculator, l-am sters de blana de praf dinauntru si vad ca deocamdata inca merge, poate nu ma lasa in drum totusi.

Andreiutzu meu si-a descoperit de vreo doua-trei zile o manuta. O studiaza din cind in cind, dupa care cu si mai mare satisfactie o indeasa pe toata in gurita. A inceput sa "vorbeasca" si de unul singur, nu doar provocat de mine.

Fetele din Bucursti care ati facut deja botezul, unde se gasesc cruciulitele acelea mici care se pun in piept la invitati la botez? Si cit mai costa o luminare si cu cite zile inainte ati dat comanda? Se apropie si la mine botezul si incep emotiile.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Din sectiunea 'Ce parinti tampitzi suntem', sa va povestesc ce-am reusit sa facem aseara. Al meu sotz a lasat copilul singur in pat vreun minut, eram amandoi pe hol si vorbeam, cand am auzit o bufnitura. Dupa bunul lui obicei, Sergiu s-a intors pe burta, doar ca a fost prea aproape de margine si a aterizat pe jos. Ce-a plans Sergiu, da' ce-am mai plans eu! Si-mi venea sa ma dau cu capul de totzi peretzii ca n-am fost langa el cand era nevoie. Si ce scandal a incasat ta-su ca l-a lasat singur...
Bineintzeles ca dupa ce ne-am calmat am intors copilul pe toate partile sa vedem daca a patit ceva, si l-am tot studiat toata seara. Si de dimineata am luat-o de la capat.
Ca sa nu va mai spun ca mi se taie respiratia si mi se pune un pietroi in stomac numai cand imi amintesc momentul...

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

http://community.webshots.com/user/ada_74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Bine ai revenit Andreea !!

Cornelia - nu pot sa spun decat - EMOTIONANT !

luca - multzam de incurajari . Chiar azi merg la echo .Aseara am mai facut un test - bineinteles ca a iesit negativ .
Ai grija de tine - nu e de glumit cu spatele !

monu - eu n-as lasa copilul sa se chinuie atat . Si Freya a avut probleme dar daca vedeam ca trec 2 zile ii bagam supozitor si uite ca n-a devenit dependenta . Acum face 1 data pe zi .
Totusi , daca ti-e frica de supozitor incearca putin suc de fructe sau ceai de musetel indulcit cu putin zahar ( pui zaharul in apa si fierbi in cateva clocote )

Androix - da' vad ca ai ambitie fata draga , nu gluma ! Cu bere ai incercat ? Iti tin pumnii sa ajungi la finish !!!

Ada_74 - mai bine am tine aceasta rubrica separat - banuiesc ca fiecare dintre noi am avut scapari .Uite una de la noi : iesim aseara cu domnisoara in parc sa-i servim masa in aer liber .Ca mama buna ce sunt zic - hai sa maresc doza de lapte ca parca prea insista copilul - si fac 150 in loc de 120 . Mananca biata fata tot ce-i baga maica-sa pe gat. O tineam in brate si cum am miscat-o putin a dat surplusul pe pantalonii mei ,dupa care a inceput sa zambeasca fericita .

Pentru fetele care au fost la munte - Nu-i asa ca nimic nu se compara cu statul la taclale pe forum ?

Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Nu-i asa ca va fost dor de noi...
Am avut probleme cu Delia si-mi venea sa urlu...la luna la cine-o fi ca m-am saturat de medicii astia pediatri pana peste...
Sambata am fost la o colega la Eforie,la curte,sa mai stam la o barfa mica ca are si ea un bebe mic de 2 luni.A batut putin vantul,insa Delia in cosulet nu simte nimic.Cand ajung acasa vad eu ca nu este prea bine dispusa si ii iau temperatura:39.Dai repede cu supozitoare si sun dr.Nu raspunde...mai incerc...la fel.Sun alt doctor, generalist.Imi da niste indicatii telefonice iar ca dg. deshidratare.Aiurea zic eu...ca doar pe caldurile alea pe langa faptul ca manca ca o sparta nu era nici deshidratata.Duminica toata ziua febra.Iar sun pediatra...raspunde si nu poate veni.Ma umplu de nervi si sun alt dr.care vine acasa imi da tratament,se pare ca avea rosu in gat.Ii scade temperatura da' neam daca a mancat fata mea.Ieri cel putin abia cu chiu cu vai a lins 60ml de lapte.Azi vad ca a ajuns la 100ml...Sa vad cum decurge si ziua de azi cu papa...
Binenteles ca ieri m-am dus la cabinet la pediatra cu gandul sa-i sparg mufa insa s-a purtat exemplar si am iertat-o,mai ales ca Delia nu mai facuse febra.Culmea draciei duminica seara i se bombase fontanela si stiam ca este semn de meningita.Dai ia copilul la puricat sa vad si alte semne.Noroc ca nu avea ca altfel cine stie unde ajungeam cu el

Da' in rest tolomaca lu' mama nu exceleaza,adica nu se intoarce pe nici o parte,probabil atarna curu'.Am ramas la faza de gangurit diversificat,studiul falangelor si degustarea lor si belit ochii la jucarii.Las' ca are timp sa devina docta...

Lucas eu i-am luat centru de activitate de la Chicco ...N-as zice ca a facut o pasiune pentru el,insa la salteluta Clown,tot de la ei,se uita mai cu viu interes si chiar intinde manutele sa traga de zdranganele.O sa le fac o poza si le pun sa le vezi...

Ada stai linistita...N-a patit Sergiu nimic de la ghindele din parc,da pai de la o cazatura din pat...Sunt inerente si s-ar putea sa mai fie cateva pana creste suficient de mare...

Eu bag tare cu regimul, am trecut la runda a doua cu 3-3-3 si is tare mandra de mine ca nu mai atarna cele trei burti.A ramas doar una.Vreau sa maitin inca o data dupa care sa vad cat am slabit si atunci iau alte hotarari ca-mi curg balele dupa o inghetata si o pizza de-mi vina sa mor...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

'Neata fetelor,

Cornelia, frumoase cuvinte! Intr-adevar plecatul de acasa devine la fel de complicat ca traversatul Saharei..noi maine plecam la mare si m-am apucat de facut bagaje din timp, asa ca sa nu uit ceva...parca am impachetat toata casa! Am mari emotii dar sper sa ne fie bine.

Androix, Nefe, eu ma gandeam sa mergem undeva in zona Moeciu- Bran, stiu mai multe pensiuni si in functie de cati ne strangem aleg una.
Androix, haide ia-ti role!

Gabitza , cruciulite de pus in piept, adica marturii , gasesti la un magazin cu lucruri bisericesti , undeva pe langa Teatrul Casandra ( Str. Franceza). Lumanarea nu am facut-o noi, s-a ocupat nasa dar parca a dat comanda cu cateva zile inainte .

Va pupacim ca vrem sa dam o tura prin parc cu rolele iar apoi sa ne intoarcem la facut bagaje.

O sa ne fie dor de voi

Mergi la inceput