Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Pupici, Alyna24!
Pisu_miau, vreau si eu nunta ca a ta. Basme, printi, palate....parca vorbeam eu. Si nu eu de ieri de azi ci eu aia dintotdeauna...om fi surori?Sunt perfect de acord cu tine in privinta armonizarii tuturor detaliilor la nunta. Asta si urmaresc. Nu stiu daca am mai spus pe undeva pe forum dar nunta visurilor mele ar trebui sa se desfasoare in Sala Oglinzilor de la ....PELES!!!!Si acum face bubu meu misto de mine cand incep sa vorbesc de cum as vrea sa fie nunta. Nu ma iarta niciodata si nu pierde nici o ocazie de a ma taxa in public: "A, am uitat sa va spun ca vrea sa facem nunta la Peles!" Ba mai mult m-a intrebat cum dracu de l-am ratat pe printul Paul de Romania?!!!!
Cum Pelesul imi este...oarecum inaccesibil, ma multumesc sa-mi fac nunta de basm prin detalii gen cele mentionate de tine. Aranjarea unei sali in stil sala de bal nu este chiar imposibil de realizat. Insa recunosc ca nu am o idee clara acum. Presupun ca nici tu nu aveai cu un an inainte de nunta. Oricum asteptam pozele de la nunta ta sa ne mai imbogatim dosarul cu "idei nunta" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

daca esti din Bucuresti te poti interesa la Mogosoaia, Stirbei, chiar si la Palatul Parlamentului...sau poti sa alegi o locatie in aer liber .
Daca ai buget mai mic incearca la Casa Oamenilor de Stiinta sau daca ai pe cineva la armata sus pus la CCA .
O alta varianta este sa alegi o tema secundara, cum am facut noi, si atunci alegerea locatiei devine mai usoara un pic .
Ideea este ca trebuie sa cantaresti mult problema si sa te documentezi serios .
Iti recomand publicatiile pe mare mi le cumpar eu : COSMOPOLITAN BRIDE, BRIDES MAGAZINE, MARION NOUS, OUI POUR MON MARIAGE, MARIEE, si site-ul www.theweddingchannel.com pe care sa il accesezi la categoria "real weddings" unde vei gasi f multe idei si poze.
Pupici si scuze fetelor pt acest off topic .

quote:
Originally posted by dyadya

Pupici, Alyna24!
Pisu_miau, vreau si eu nunta ca a ta. Basme, printi, palate....parca vorbeam eu. Si nu eu de ieri de azi ci eu aia dintotdeauna...om fi surori?Sunt perfect de acord cu tine in privinta armonizarii tuturor detaliilor la nunta. Asta si urmaresc. Nu stiu daca am mai spus pe undeva pe forum dar nunta visurilor mele ar trebui sa se desfasoare in Sala Oglinzilor de la ....PELES!!!!Si acum face bubu meu misto de mine cand incep sa vorbesc de cum as vrea sa fie nunta. Nu ma iarta niciodata si nu pierde nici o ocazie de a ma taxa in public: "A, am uitat sa va spun ca vrea sa facem nunta la Peles!" Ba mai mult m-a intrebat cum dracu de l-am ratat pe printul Paul de Romania?!!!!
Cum Pelesul imi este...oarecum inaccesibil, ma multumesc sa-mi fac nunta de basm prin detalii gen cele mentionate de tine. Aranjarea unei sali in stil sala de bal nu este chiar imposibil de realizat. Insa recunosc ca nu am o idee clara acum. Presupun ca nici tu nu aveai cu un an inainte de nunta. Oricum asteptam pozele de la nunta ta sa ne mai imbogatim dosarul cu "idei nunta" .

Pisu_Miau
Mai am 2 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna seara miresici!
Vreau si eu rochitaaaa chiar daca o sa fiu miresica tocmai in 2006...
va citesc cu regularitate discutiile si bag la cap
So...eu vreau o rochitza cu corset, cu manecutza sau sa vina pe dupa gat in partea de sus, iar in partea de jos straturi multe de voal peste voal peste voal peste voal...(ati prins ideea nu?)
In partea de sus as vrea ceva broderie simpla, eventual ceva alb mat pe fond lucios, iar in partea de jos nici o aplicatie, broderie sau altceva.
Asta e rochitza mea din vis, si desi stiu ca nu e bine sa iti faci un ideal in minte si sa il cauti apoi, ca nu il gasesti, uite ca mi-am facut.
Acu stau eu si va intreb...de unde sa ma apuc eu cu cautarile dupa o rochitza de genul asta?...ca nici macar nu m-am uitat vreodata in vreo vitrina cu rochii de mireasa...si-acu' uite ca trebuie sa-mi caut una
Voi care ati mai umblat prin magazine...pe unde ma sfatuiti sa merg? Ati vazut pe undeva asa ceva? Si daca da, unde, si cam cat costa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinush2005

Buna seara miresici!
Vreau si eu rochitaaaa chiar daca o sa fiu miresica tocmai in 2006...
va citesc cu regularitate discutiile si bag la cap
So...eu vreau o rochitza cu corset, cu manecutza sau sa vina pe dupa gat in partea de sus, iar in partea de jos straturi multe de voal peste voal peste voal peste voal...(sti prin ideea nu?)
In partea de sus as vrea ceva broderie simpla, eventual ceva alb mat pe fond lucios, iar in partea de jos nici o aplicatie, broderie sau altceva.
Asta e rochitza mea din vis, si desi stiu ca nu e bine sa iti faci un ideal in minte si sa il cauti apoi, ca nu il gasesti, uite ca mi-am facut.

eu la Agnes Toma am vazut destule in stilul in care zici tu, si foarte bine ca ai un model in minte! Go 4 it!
Acu stau eu si va intreb...de unde sa ma apus eu cu cautarile dupa o richitza de genul asta?...ca nici macar nu m-am uitat vreodata in vreo vitrina cu rochii de mireasa...si-acu' uite ca voi purta una
Voi care ati mai umblat prin magazine...pe unde ma sfatuiti sa merg? Ati vazut pe undeva asa ceva? Si daca da, unde, si cam cat costa?

Pisu_Miau
Mai am 2 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Alinush2005, trage o fuga prin toate magazinele de rochii de mireasa din zona cocorul liscani ca sa-ti faci o idee despre ce modele si ce calitate exista pe piata. Poti avea surprize(multe fete si-au gasit asa rochia visurilor lor: intr-un morman de rochii urate exista o singura exceptie si aia a fost) Preturile la aceste magazine variaza intre 5 si 10 milioane. Alt punct de reper in reprezinta Salonul Gabriela(pe Ion Campineanu)unde au mai multe colectii(Eddy K-de la 800 euro in sus) Rosemarie( de la 10 milioane in sus. Dar vezi ca s-a mai discutat treaba asta pe undeva pe forum si ai acolo si adrese si preturi(s-a discutat recent acu o luna doua-deci sunt de actualitate)
Pisi_miau la Mogosoaia vreau sa mai merg o data sa vad restaurantul de la intrare, ca ala din complex nu mi-a placut. Palatul Stirbey s-a retrocedat iar la Palatul Parlamentului nu stiu daca se mai fac nunti( de cand cu mutarea Senatului acolo cred ca au acaparat astia toata Casa Poporului-si tot nu le ajunge!!!!)Fata draga, cum te simti cand stii ca maine pe vreamea asta....offff...mi s-a facut pielea gaina....cred ca plutesti....sau esti cu nervii la pamant...una din doua....

Mergi la inceput

Fata draga, cum te simti cand stii ca maine pe vreamea asta....offff...mi s-a facut pielea gaina....cred ca plutesti....sau esti cu nervii la pamant...una din doua....
[/quote]

Sunt inca destul de calma, stresata sau nwervoaa nu sunt, abia astept sa vina ziua de maine!

Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi la 14 ma duc sa-mi iau rochita...sper ca a iesit asa cum imi doresc....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

BraveGirl cum ti-a iesit rochita? sunt f curioasa, tu parca tot la Monica Darie ti-ai facut-o , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu mi-am luat rochita pt ca nu era gata........a ramas sa ma duc maine dupa 13.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele din Iasi pe unde ati mai cautat rochii si vi s-au parut frumoase? Stiti vreun loc unde se pot face la comanda dar sa fie materialele ca lumea?

Mergi la inceput