Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Sal'tare fetili! O colega de a mea si-a facut o rochitza model Demetrios (cu o mica modificare doar) la Creal Design de la mag Victoria. A costat-o manopera plus materialul de la ei (intre care si o dantelutza care era vreo 2 mil. jumate metrul) fix 12.500.000. Nu e mult, e chiar rezonabil. Si a fost doar la 3 probe (la una din ele s-a dus singura, fara mama soacra, special ca sa lase decolteul putin mai jos - iar mama soacra nu s-a prins ). Iar rezultatul a fost spectaculos! Asa ca, avand in vedere faptul ca rochitza ei mi-a placut f. mult cum a iesit, ma gandeam sa apelez si eu la ei, dar voiam sa mai aud si de la voi pareri, ca ma gandesc ca poate o fi fost o exceptie . Deci voi mai stiti fete care si-au facut acolo si cum au iesit!
Pupi la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Si eu am vrut sa imi fac rochita la Creal Design , eram chiar super incantata de ei la un moment dat, asta pana cand am descoperit sa strasurile si broderiile u sunt cusute...ci lipite CHiar D-na Crenguta, patroana casei, mi-a propus sa imi lipeasca strasurile pe rochita "ca avem noi un pistol special", si cand eu am insistat ca sa imi coasa mi-a zis ca "eee nah...cine crezi tu ca sta saa coasa atata..."
Pana la urma mi-am facut-o la Casa Venus...o recomand pe cea care a lucrat rochita mea, e deosebita...despre restul croitoreselor de acolo nu stiu, nu am lucrat la ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,
Divi eu mi-am facut rochita la Creal. N-am vrut nimic aplicat, fara trena....ma rog...mai simpla, pt ca asta mi-am dorit de-o viata. S-au purtat impecabil. Dar asa cum iti spunea draga de Pisu, ei lipesc broderia, nu o cos. Asta e chiar adevarat.
Succes si sa-ti iasa rochita pe care o visezi!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Si eu am vrut sa imi fac rochita la Creal Design , eram chiar super incantata de ei la un moment dat, asta pana cand am descoperit sa strasurile si broderiile u sunt cusute...ci lipite CHiar D-na Crenguta, patroana casei, mi-a propus sa imi lipeasca strasurile pe rochita "ca avem noi un pistol special", si cand eu am insistat ca sa imi coasa mi-a zis ca "eee nah...cine crezi tu ca sta saa coasa atata..."
Pana la urma mi-am facut-o la Casa Venus...o recomand pe cea care a lucrat rochita mea, e deosebita...despre restul croitoreselor de acolo nu stiu, nu am lucrat la ele .

Pisu_Miau

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Vai, Pisu, eu abia acum ti-am vazut pozele de la nuta... frumoasa frumoasa, felicitari. Am vazut si ca ai a vut o multime de domnisoare de onoare. Spune-mi? Cum ai facut cu rochiile lor? Leai platit tu? Ca si eu ar trebui sa am vreo 6 domnisoare si mi-as dori tare mult sa fie la fel imbracate dar nu stiu cat o sa ma coste... Cat au costat rochitelle lor si unde au fost facute?

Pupici

Mergi la inceput

Rochitele au fost platite de mine, in plus ele au mai avut posete si niste chestii de pus la gat asortate cu rochitele .
Eu am cumparat material si le-am facut la o croitoreasa . Nu stiu cat au costat pentru ca in final m-am trezit ca mami meu ca sa imi faca o surpriza se dusese si le achitase si nu a vrut deloc sa imi spuna cat au costat pana la urma . Cred ca manopera a fost undeva la 1 milion fiecare...

quote:
Originally posted by Laura10

quote:
Originally posted by pisu_miau

Vai, Pisu, eu abia acum ti-am vazut pozele de la nuta... frumoasa frumoasa, felicitari. Am vazut si ca ai a vut o multime de domnisoare de onoare. Spune-mi? Cum ai facut cu rochiile lor? Leai platit tu? Ca si eu ar trebui sa am vreo 6 domnisoare si mi-as dori tare mult sa fie la fel imbracate dar nu stiu cat o sa ma coste... Cat au costat rochitelle lor si unde au fost facute?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Buna,
Divi eu mi-am facut rochita la Creal. N-am vrut nimic aplicat, fara trena....ma rog...mai simpla, pt ca asta mi-am dorit de-o viata. S-au purtat impecabil. Dar asa cum iti spunea draga de Pisu, ei lipesc broderia, nu o cos. Asta e chiar adevarat.
Succes si sa-ti iasa rochita pe care o visezi!

Nunta noastra

Honey
O minune

Ai avut o rochie foarte frumoasa. Daca nu te superi cat te-a costat? Ai facut-o cu material de la ei sau a fost cumparat de tine? La aceasta casa de moda au si modele ale lor deja facute?Cam intre ce preturi si cum arata?

V-am zapacit cu intrebarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

merci Pisu de raspuns, si daca zici ca mami ti-a facut surpriza... nu pot sa insist...
Felicitari pentru nunta si pupici dulci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

Pisu miau: foarte frumoase pozele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariana I.

Pisu miau: foarte frumoase pozele!

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vulpitza scuze de intarziere. Ei aveau un model asemanator, dar mie mi l-au facut pe masurile si dorintele mele. Si in plus s-au chinuit un pic pt ca am talia foarte subtire si n-au avut cum sa o imbine, ca sa nu iasa cute aiurea. Dar au reusit. Cu materialul lor si toate ale lor. A fost 12.500.000 cred....intr-un final am ajuns la 15 cu alte "kestiutze" adaugate de capshoru' meu sucit!
Pup...si daca mai ai intrebari cu mare placere!
p.s.De acord cu voi fetelor...Pisu a mea, care n-a vrut sa ne arate rochitza sub nici o forma, a fost o frumushica!!!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput