Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, frumoase poze ai, dar sarpele..... brrrr, ma ia cu frig numai cand ma gandesc...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Buna fetele.
Mona, e foarte greu sa vorbim doar la subiect. Nu sunt foarte multe lucruri de spus, ce facem, le tot repetam?
Eu am mai vb si de termopane, si de slabit, si de restaurante, de haine, de conexiuni internet, si tare bine mi-au prins sfaturile primite.
E imposibil sa ramanem strict pe topicul nostru, oricat ne-am dori.
Cam toate mai inseram un comentariu, o remarca, mai povestim unde am fost, ce am vazut, ce ni s-a intamplat, ce patanii am avut....
Si la restul subiectelor cu bebelusi e cam la fel. Se vorbeste de tot felul, dar, atmosfera este alta, asa ca, parerea mea este ca nu subiectele off topic sunt motivul neintelegerii de aici.

Crinuta, nu zic sa nu discutam chiar deloc si despre altceva. Ma refeream mai mult la discutiile in contradictoriu care se intind pe x pagini si sunt off topic. Referitor la faptul ca te panichezi si eu as pati la fel. Poate la al doilea copil vom fi mai linistite, who knows?! Despre suflul sistolic nu stiu mai nimic, dar vad ca ti-au raspuns fetele. Bubite de la transpiratie avem si noi. Acum au inceput sa-i treaca, dar au fost urate de tot si le-a avut pe umeri, piept si brate. Noua nu ne-a spus pediatra nimic de Fe, Ca sau vitamine ... A zis doar ca mai vrea sa-l vada la 9 luni, dar ma voi mai duce la inca un pediatru cu el. O data la 3 luni ii facem un control la alt pediatru, asa avem mereu 2 pareri.

Eu am ales sa-i dau carnita de pe aripioare ca e mai dulce si mai putin seaca decat pieptul. Dar cand va incepe sa manance cantitati mai mari de carnita ii voi da si din piept sau pulpe.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, dar de ce nu mergi tu la cardiolog? si noi ar trebui sa mergem, ca pediatra de la policlinica de cartier mi-ar fi zis la fel, dar nu era sigura. Vreau sa merg si eu zilele astea la Calapod, azi facem vaccinul si poate pina la sf saptaminii ajungem si noi. daca imi recomanda si ea cardiolog poate mergem impreuna.

Cit despre subiectele de discutii, si eu sint de acord ca ne plafonam daca vb numai despre copii.
Chestia care a fost gresita, dupa parerea mea, si pentru care s-au suparat anumite fete, este ca intradevar au fost multe laude la adresa anumitor mamici sau anumitor copii, care probabil nu au cazut bine celorlalte. Si mie personal imi plac anumite mamici, si asta poate pentru ca am apucat sa le cunosc personal, dar nu am sa spun niciodata aici in public "ce mi-a palcut cutare, sau ca are cel mai frumos baiatel sau cea mai frumoasa fetitza", cu atit mai mult daca am vazut mai multi copii de forum si stiu ca cineva poate nu se va simti bine. Simpatii sau antipatii sint de cind este lumea, nu avem incotro. e ceva firesc. Iar ca nu ne sint laudati copiii la fiecare pas, care e problema? nu sintem si singure constiente de valoarea, frumusetea, inteligenta lor??hai sa fim serioase!
trebuie sa ne simtim bine si libere sa ne exprimam parerile, chiar daca nu sint intotdeauna pe placul tuturor, atita timp cit nu facem pe cineva sa se simta prost in mod intentionat!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Da Mona, e buna ideea cu schimbatul pediatrilor.
Eu nu i-am schimbat de placere, ci datorita faptului ca nu am fost multumita.
Eu am nevoie de o persoana calda, care sa imi explice cand am de intrebat ceva, sa se poarte frumos cu Rayan, dar sa fie si foarte eficienta, ca degeaba e draguta daca in situatii critice da sfaturi proaste.
Din acest punct de vedere e ffff greu cel putin pt mine sa gasesc un pediatru care sa-mi corespunda cerintelor.
Oricum, aceasta pediatra mi-a placut.
Sper doar sa se fi inselat cu suflul respectiv.

Patricia, ghici ce ascultam noi acum? ;)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

hehe, Crinuta. ori cd-ul tau, ori Lulaby.
Si Rebecca e melomana rau. tu ii cinti lui Rayan la pian?
Aseara am fost la sora mea, si am stat pina pe la 10.La un mom dat ii era cam somn si ii trebuia muzica, caruselul, ceva. Uitasem ca nepotica mea e mare artista (a facut scoala de muzica). Am rugat-o sa ii cinte la pian. I-a cintat niste piese de claiderman, era fiica-mea in al 9-lea cer de placere!o fac pianista, daca ii place. cind cinta nepotica mea (are 15 ani) mi se facuse pielea de gaina si mi-au dat lacrimile. Desi sora mea glumea ca nu se merita, mai bine vioara, ca scoate mai multi bani, e mai usor de transportat

Mergi la inceput

Oanaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Da Patricia, ce ar fi sa mergem impreuna?
Chiar aseara citeam despre un cardiolog la Diagnosis. Am putea face programare.
Din cate am inteles e cardiolog pediatru.
Merita sa mergem pt linistea noastra.

Amr Diab ascult mama, si tu esti capul rautatilor

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Am si eu o intrebare,

La ce varsta v-ati pus prichineii in premergator? Asta daca i-ati pus pana acum. Ca la premergatorul de la chicco zic ca e ok in jur de 6 luni. Oare nu e prea repede? Ca al meu ar cam vrea sa mearga si nu are decat 6 luni si o saptamana.

Mersi,

Strunfita si bebe Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Salutare fetelor - si eu stiu ca oul se fierbe 10 minute si il dau de trei ori pe saptamana din comert ca nu avem de unde sa luam de la tara ,eu i dau Alexandrei carnita de vita fiarta bine si piept de pui si pulpita de pui , binenteles cate putin , nu am incercat sa-i dau carnitza de pe aripioare dar am sa incerc .
Crinuta Alexandra a avut si ea suflu sistolic la nastere tot de gradul 1 , pediatra mi-a spus ca se va inchide pe parcurs si la vaccinul de doua luni cand a ascultat-o era inchis si acum de fiecare data cand mergem o asculta dar nu se mai aude .Fratele meu cel mic s-a nascut cu suflu sistolic gradul 3 si in fiecare an facea controale peste controale pana 6 ani.La 7 ani s-a inchis singur.Acum are 19 ani si nu mai are nici o problema .Pediatra Alexandrei mi-a spus ca ea s-a nascut cu suflu sistolic fiziologic , are 42 ani si il are si acum si nu are nici o problema , asa ca stai linistita , mergi cu el la cardiolog pentru eco. , dar asta doar pentru linistea ta .Daca era ceva grav ti-ai fi adt seama pana acum.

ELENA+ ALEXANDRA-BEATRICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Olele...si dai si lupta! Mai nene, copchilul meu e slabut, sta in fund doar sprijinita, nu zice mama si nici tata, paseste ca o balerina daca o tin de subtiori, tine picioarele strambe si cu toate astea nu ma simt deloc frustrata. E a mea, o iubesc stiu ca e sanatoasa si vesela si asta e cel mai important! Ma uit in parc la ce progrese fac ceilalti copii si nu ma simt deloc prost cand a mea e net inferioara. Fiecare copil e diferit si eu AM INTELES asta.
Deci Oana (sau alte mamici cu copii superdotati) din partea mea sa stai fara grija. Eu il admir pe Seb ca e asa de inaintat (parerea mea este ca si mersul la piscina sau pe plaja i-a deschi un pic drumul catre primii pasi).
Eu personal intru pe site sa mai aflu diverse ponturi si imi doresc sa mai gasesc ceva mamici pe aici. Please...nu plecati toate!

In alta ordine de idei, noi maine mergem sa facem recoltarea de sange pentru hemograma - avem 6 luni si cica e cazul. Sper sa "supravietuim" si sa mai gasesc ceva auditoriu pe aici ca sa va spun ce si cum.
Hai pupici si lasati impunsaturile ca ne facem nervi degeaba si iaca vin dintii si maselele peste noi si avem nevoie calm!
Si inca ceva, sa fim sanatosi cu totii si sa ne traiasca copii (slabi, grasi, frumosi, destepti, cu facultate, masterat, doctorat...etc)
PS: Pot sa mai spun ceva? Am pus si noi poze noi pe site. Gata...am zis tot.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput