telefonie Astral
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Cum e telefonia de la Astral? Are cineva? A aparut de curand si la noi in oras si m-ar tenta sa-mi pun si eu acasa. Dar cum sint deja nemultumita de serviciile de internet de la ei, nu as vrea sa am surprize, sa-mi scot Romtelecomul si sa-mi iau pe cap alta pacoste.
Deci..? Ce-mi puteti spune?
.................................................................................................................................................
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit.
Mihaela
Raspunsuri
![](images/user_man.png)
m34 spune:
Desi nu sunt nici pe departe "fun" Romtelecom, sfatul meu este sa il mai pastrezi o vreme...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Pegasis spune:
Mihaela, in 2 cuvinte: NU .
Uite, citeste si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43674&SearchTerms=astral" target="_blank">aici
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
sirimie spune:
Poti sa iti pui telefonie Astral fara sa scoti Romtelecom-ul. Altfel nu merita...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$,care are inclus:
-300 min in Astral
-30 min in reteaua fixa Romtelecom
-10 min in mobil
De tinut minte:este mai ieftin sa suni din Astral in Romtelecom,decat din Romtelecom in Romtelecom.Astralul avand 2,7 dolari centi/min,iar Romtelecomul 2,9 eurocenti.
Clientii vechi internet pot solicita telefonie fixa,respectiv abonamentul de 5$ in mod gratuit.
Macar Astral are si minute incluse....si nu platesti un abonament la telefon la Romtelecom doar ca sa-l privesti....tandru!
Pegasis spune:
quote:Eu sint abonata la Internet la Astral din dec 2003. Sint client vechi?
Originally posted by korinna
Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$...
Clientii vechi internet pot solicita telefonie fixa,respectiv abonamentul de 5$ in mod gratuit.
![](bibe.gif)
Factura din fiecare luna are abonamentul de telefon de 5 $ adaugat la cel de internet (niciodata inclus).
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by Pegasisquote:Eu sint abonata la Internet la Astral din dec 2003. Sint client vechi?
Originally posted by korinna
Orice persoana care are internet Astral,beneficiaza in mod gratuit de telefonie Astral.Respectiv de abonamentul de 5$...
Clientii vechi internet pot solicita telefonie fixa,respectiv abonamentul de 5$ in mod gratuit.Ca niciodata n-am beneficiat de telefonie gratuita pe chestia asta...
Factura din fiecare luna are abonamentul de telefon de 5 $ adaugat la cel de internet (niciodata inclus).
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
Bonusul e de 5$. Daca tu ai abonament de 10 $ atunci iti mai baga pe factura 5. Ce abonament ai? Eu am primit o hartie unde spune ca abonatii de cablu si internet au gratuit abonamentul de 5$ sau reducere de 5 $ din abonamentele mai scumpe.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Pegasis,Alecsia....eu aici lucrez...sunt account manager internet&data&telefonie la Astral...Galati
Vechii abonati trebuie sa se prezinte la sediile Astral.Vi se va face anexe pentru migrarea la noile pachete.
Oferta spune asa:
La orice tip de abonament de internet pentru persoane fizice (12$, 21$, 29$) se asociaza orice tp de abonament de telefonie (5$/10$/16$) din care suma se va scade 5$.
Cu alte cuvinte abonamentul de 5$ este gratuit.Respectiv la cel de 10$ platiti doar 5$,la cel de 16 $ platiti 11$.
Sper ca am reusit sa va lmuresc!!
Noul produs triplay este in toata tara!
Pegasis spune:
LOL, Corinna... Noroc cu tine... Acu' sunai la Astral si s-a rezolvat pe loc Nu trebuie sa merg nicaieri, de luna viitoare imi apare pe factura reducerea... si mi-au dat si 5 $ reducere la internet, asa... ca-s fata buna...
Sar'na.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)