Bebelusi de martie - aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, azi dimineata nu stiam ce sa cred: Irina s-a culcat aseara la 10 si ceva, si azi la 9.30 inca dormea!! O fi vaccinul, a mai patit cineva asa? Ca eu sincer m-am cam speriat, sa nu aiba ceva. Ea de obicei la 7 ne dadea trezirea, iar cand se culca pe la 10 - la 6 si ceva e in picioare (vorba vine) si vrea sa manance.
I-am dat si eu preventiv Panadol, si vad ca e ok.
Daca face asa si maine intru la idei.

Gabrianah - totul e ok cu Irina, si la spital urocultura i-a iesit sterila, si sumarul de urina, si - culmea! - coprocultura.
Mai ramane doar secretia vaginala pt care dr mi-a dat deja o crema sa o prepar la farmacie, ca sa o dau.
Multumim ca te-ai gandit la noi!

Ako - morcovul nu se fierbe. Il dai pe razatoare (de plastic, nu de metal ca se cocleste - asta am aflat ieri de la dr) si apoi il storci nitel intr-un tifon, vezi ca spunea si Oanamc cum face.

Am plecat sa continui curatenia, ca Irina e iar la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

andira - multumesc mult si iti pumnii pt. irinuca. si sa nu iti faci probleme cu somnul. cu cat dorm mai mult, cu atat e mai bine...

ako - darian&rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andira lasa copilul sa doarma, si dormi si tu pe langa ea, ce as vrea sa doarma si cezar de la 10 la 9 al meu se trezeste intre 5 si 6 papa si cateodata adorme si cateodata nu, cum a fost azi cand a adormit abia la 9 vreo 15 si a sunta tel si l-a trezit si pe mine si pe toti ca-mi venea sa urlu de nervi...eu cred ca n-are nimic acum stii tu mai bine , dar sa stii ca sunt multi copilasi care dorm asa mult
tu parca luasei sterilizator pt microunde de la chicco, cum e l-ai folosit? am fist si eu in cora ieri dar nu mai aveau decat la aburi si alea sunt prea scumpe

azi i-am dat si eu lui cezar o lingurita mica mica de suc de morcov asa de curiozitate sa vad ce face, si normal ca s-a strambat , am vorbit ieri cu dr vine pe 22 sa-i faca vaccinul si atunci o s-o intreb despre diversificare, abia astept

pupicei la toata lumea, am fugit la piata , cezar e afara cu tata , azi e zi de gatit la mine si ce chef am.....

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vai,ce m-am suparat cu hacuiala asta;am murit ieri fara voi si am inviat azi iar
andruzza,felicitari pentru prinderea lui mos Ene si "parfumul"de diversificare;Rares vrea sa dea exemplu.
rrox,sanatate multaaaa Ioanei;mi s-a strans inima cand am auzit ce-a patit.ii doresc vindecare fulger!Esti fantastica ce echilibrata esti in situatiile astea,eu faceam o drama
Multumesc pentru complimente,de fapt pozele sunt bine facute,modelul e mult mai sters decat Julia Roberts(pe care o ador).oanamc,si eu jur ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ce frumos mi-ai scris,ca si gabrianahako,te loghezi pe yahoo cu propriul id si parola,apoi dai iar pe linkul meu si vezi pozici.Dar,daca nu sunt indiscreta,ce serviciu ai de-ti rapeste 10 ore?As innebuni sa plec de langa minunici atata timp;eu cred ca si cand ma voi intoarce la serviciu,desi va fi mult mai mare Alex,si cu noptile de garzi,vom plange amandoi,mai ales ca acum cum nu ma vede 2-3 minute cum incepe galagia.Iar cand ma zareste iar,imi ia mana si o imbratiseaza cu manutele lui de jucarie cu gropite la fiecare degetel,si o miroase,aaah,ma topesc si ma fac baltoaca la piciorusele lui dolofane...
adeseana,ce face tiza,mai are febra;sper sa fie ceva benign,dintisori etc.
gabrianah,am vazut iar poze cu doi actori de Hollywood,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi,ca frumosi sunt foc!
andira,de o mie de ori bravo pentru Irina,in sfarsit,abia asteptam sa aud rezultatele astea!Noi inca nu ne-am incumetat sa repetam recoltarea uroculturii,dar trebuie,asta e...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Am revenit,dupa dusulet(de vreo doua-trei saptamani face cantitati industriale de kk la o exprimare,de umple un pampers 4,asa ca se impune dusulet)
am uitat sa va spun ca si Alexutu baga ba unul,ba doua degete in gurita,ba tot pumnul.Ieri chiar ma si distram cu sotul in parc,caci toti bbii aveau cate un aratator in gurita,nu policele(degetul mare)asa cum stiam noi;am zis ca e vreo noua moda la ei cu aratatorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Salutare!
Noi tocmai am mai papat putin mocovel si laptic si acum gangurim de zor. Am uitat sa va zic, ieri la Medicover am mai si masurat-o si avea 7,585 kg., 62,5 cm. si 42 caputul. Clar a incetinit mult luatul in greutate, dar e foarte bine, ma bucur ca a mai crescut 2 cm.

Mamacita echilibrul asta se castiga in mai multi ani de mamica . Si e valabil doar daca copilasul se simte bine, fiindca daca il vezi ca-i e rau se duce naibii echilibrul chiar daca stii ca nu are nimic grav. Cu Mariuca am trecut prin multe raceli si gripe, am mai avut si bronsite, doar de vreo 3 ori m-am speriat. O data fiindca era prima si avea nasucul infundat, a doua oara a facut o bronsita obstructiva nasoala, chiar nu putea sa respire bine, am chemat salvarea si a treia oara avea febra foarte mare care ceda foarte greu la medicamente si vomita mereu, asa ca nu prea puteam nici sa-i dau medicamente ca lumea si se si deshidrata. Si inteligentii nostrii nu fabrica nici un supozitor antiemetic pentru copii!! In fine, am scapat

Oanamc, Gabrianah si Ioana rontaie la degetele toata ziua! Indeasa cate 4 odata si chiar ar vrea sa rontaie amandoua manutele deodata, o gasesc tragand de zor de gurita sa le indese Face asta de vreo luna si ceva si saliveaza de zor, dar inca nu se vede nici un dintisor.

Andira nu te nelinisti cu somnul. Se mai intampla si nu e nimic grav. Copii cresc in somn. A fost mai obosita. Si Ioana mai doarme cate 11 ore uneori, chiar daca de obicei doarme doar 9 ore.

Adriana spor la treaba! Sa faci mancare buna!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita na, ca am uitat sa-ti multumesc pentru urarile de sanatate! Multumim! Si eu sper sa-i treaca repede, mai ales ca o sa plecam la munte pe 22. lui Alex!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ufff..ce bine ca merge topicul !!!!

Mamacitamultumim de intrebare.Azi nu mai are febra, dar e tare maraita....si eu sper sa nu fie nimic, dar de mancat mananca destul de bine, deci nu da semne ca ar fi bolnava.Mai vedem noi cum evoluam si daca reapare febra o sa o sun pe dr.

In legatura cu mancatul degetelor, Alexandra isi baga amandoi pumnii in gurita, pana cand ii vine sa .Nu mai stiu ce sa fac cu ea.Suzeta o scoate automat din gurita, si isi baga degetele, apoi cate o mana, apoi incearca cu amandoua....Si jucariile le-ar papa daca s-ar putea...nu stiu, cum sa fac?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

mamacita - le'am vazut. sunteti frumushei foc. sa fiti fericiti si sa va bcurati de 'pamatuful' vostru. eu asa'i alint pe ai mei..pamatufi...
cu serviciul asta e. nu prea am de ales. sunt o mama singura...deci, trebuie sa trag pt. a'mi pastra job'ul. desigur, ca sunt ravasita de dorul lor. dar, poate, imi voi scoate parleala la nepotzi...hihihi
cu dejtele, si ai mei le savureaza in permanenta. darian e cu degetul mare, iar rares - mai bolfi-de felul lui, cand nu'si baga pumnii, prefera 2 degete. cu suzetele am terminat'o demult. mai mult stateau la fiert, decat in gura lor.

ako - darian&rares

Mergi la inceput

Na,ca am uitat si eu s-o felicit pe hiroral pentru job,dar si pe ako:mama singura si cu gemeni sugari!!!Asta da caracter,bravo,dar vrem si noi sa va vedem,macar intr-o poza,daca n-ai timp sa faci mai multe sau sa creezi un album.Si ziua cine sta cu ei?Nu mai vorbim de ingrijiri...
Eu ma gandeam sa ma intorc la cabinet prin oct.,cand Alexutu va avea sase luni si voi incepe diversificarea(astea sunt planurile,vedem noi ce iese de fapt),mai ales ca acolo dau numai anestezii iv si nu inhalez nimic accidental,asa ca nu-i pericol pentru bubulinul sugacios.
adseana,nu prea ai ce face si nici nu prea e indicat acum sa faci ceva in privinta degetelor;nu vezi,toti rontaim
adriana,si ce faci tu asa bun?

Mergi la inceput