Bebelusi de martie - aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumim frumos fetelor!Ce repede au trecut 5 luni...

daria, giuliatm - La multi ani!

mamacita, cereale i-am dat cu linguritza. si suc de mar+morcov dimineata tot cu lunguritza serveste. tre' sa invete, sa se obisnuiasca sa pape cu linguritza.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

fete va si eu, vad ca hakerul asta e tare nemilos. si eu m-am gindit azi la el, cum poate sa strice siteul ...cind atita lume de la umanitare asteapta cu sufletul la gura ajutor si vesti noi!oare nu intelege romineste hakerul asta?:((
oricum, sper sa se rezolve cit de curind problema asta .

multumim Dariaevelin, mamacita si roxde aprecieri!
pe cit de curind!°
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rares Andrei, Brien Constantin La Multi Ani prichindeilor, sa cresteti mari si sanatosi si frumosi, fetelor sa va traiasca ingerasii

mey da'rau e hakeru' asta ce are domnule cu noi ....cine l-o fi deranjat?

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

ia uitati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55108
ce nasol .
sper sa se poata rezolva, ca prea e frumos forumul nostru sa il pierdem!

Mergi la inceput

multam adriana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

buna fetelor!

Se pare ca s-a rezolvat cu forumul nostru.
S-a amuzat un hacker (vre-un pusti plictisit) si a schimbat diverse prin forum.

Sper ca toate sunteti bine!

Merg sa hranesc piciul, ca e tare nemancacios azi, nu stiu ce sa ma fac cu el. Suge 5 min si apoi da capul la o parte si zimbeste, da din picioare. Daca incerc sa-l fortez plinge!
Ma rog, sa vedem ce mai face in continuare. Stiu ca voi v-ati mai plins de asta, dar la mine e premiera!

Va pup!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor pe unde sunteti? azi am innebunit fara forum...sper ca nu v-a stricat hakeru' computerul

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lali74 spune:

si noi vrem sa fim in listuta, suntem mai noi pe forum,
bogdan- nascut pe 20 aprilie, 1650 kg., apgar 6/7
cine ma ajuta?

Mergi la inceput

astazi am stat 4 ore in parc, am ajuns acasa si Rares era obosit mititelu' tare de tot. drept urmare i-am facut baia devreme, la ora 20 (de obicei o facem 21:30, chiar 22), i-am preparat cereale cu orez, 100 ml laptic si 2 linguri de cereale si a papat TOT, foarte putin a dat pe el. la ultimele 2 lingurite aproape ca adormise. pana i-am luat babetzica de la gat, dormea dus. sper sa doarma macar 4-5 ore. uite ca incet incet il obisnuiesc cu somnicul devreme, ca orice bebelushi cumintzeldoamne ajuta.
dimineata la ora 10 i-am dat pulpa de mar, prima zi, dupa ce o saptamana a papat suc de mar+morcov. i-am pus si o linguritza de cereale(mar+morcov) si a papat aproape o cescutza. daca o s-o tzina tot asa, atunci diversificarea va fi parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Noi astazi am fost la medicover fiindca tot tuseam si tuseam chiar mai rau. Avem o mica bronsita si am primit niste siropele, ar trebui sa-i treaca fara probleme. Din fericire n-avem febra si avem voie afara.

Lorelai pe cutia de cereale scrie portia pentru bebe de 6 luni: 130 ml. lapte + 6 linguri cereale. Dar daca fetele tale vor mai mult, eu zic sa le faci putin mai mult. Nu-i problema. Nu le dai si legume mai multe? De ce le dai 2 mese de cereale pe zi, nu ajunge una? Si sa alternezi cerealele pentru variatie? Ioana mea astazi nu a mai vrut cu nici un chip sa pape orezul. Asa ca i-am dat piure de morcovi de la Hipp si a papat imediat. Cred ca s-a plictisit de orez. Maine vreau sa-i dau morcovi la pranz si orez mai pe seara. Sper sa le vrea. Cand terminam borcanelul de morcovi ii iau ceva cu mai multe legume, 2-3 adica.

Adriana ii dau cereale de la 4 luni si o saptamana. Legume vroiam sa-i dau de la 5 luni, dar uite ca azi i-am dat deja. Fructele le voi introduce dupa legume. Si da, ii dau si sa suga dupa mesele solide. Dar nu mai suge prea mult. Ii dau si sa fiu sigura ca s-a saturat si de sete fiindca nu bea altceva.

Adseana Numai bine ii doresc nasei tale. Stiu ca e greu, eu a trebuit sa stau in pat si sa nu fac nimic doar vreo 2 saptamani si tot ma saturasem, dar ce nu facem pentru puiutii nostri! Sper sa se termine cu bine!

Anca Micaela Vacanta placuta!! Unde plecati (daca nu sunt indiscreta)?

Mai fetelor, daca hackerul nu strica ceva iremediabil poate avea si un scop nobil si anume sa-i arate administratorului ca sistemul lui de securitate are hibe si sa-l forteze sa le repare. Am vazut ca s-a oferit sa si explice si sa dea o mana de ajutor. Acum fireste ca poate fi si un ticalos fara prea multe ocupatii care se bucura de cucerirea oricarui nou site atacat. In permanenta e mare duel intre administratorii de site si hackeri, e si o chestie de orgolii la mijloc. Oricum nu aveti de ce sa va faceti griji pentru computerele voastre, nu puteti pati nimic. Forumul a fost oprit de administratori pentru reparatii, nu de hacker.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput