Dureri de burta dupa chiuretaj

Acum doua saptamani am facut un chiuretaj pentru indepartarea unor polipi,care zice medicul,erau de vina pentru faptul ca nu puteam ramane insarcinata.La doua zile dupa asta,mi-a cauterizat si o rana de pe col.Nu mi-a dat sa iau nici un antibiotic,absolut nici o pastila,desi am intrebat in mod expres daca trebuie sa iau ceva.Aproape ca nu am sangerat deloc,dar la aproape o saptamana dupa chiuretaj am inceput sa sangerez si sa am dureri de burta ca la menstruatie.Am sunat la cabinetul respectiv si asistenta mi-a zis ca e in regula.Sangerarea a durat numai vreo trei zile si nu a fost in cantitate mare.Ceea ce ma ingrijoreaza insa este faptul ca ieri,la doua saptamani de la chiuretaj,am avut dureri de burta ca cele de la menstruatie,destul de puternice.De sangerat nu sangerez.A mai patit cineva asa,e normal sau ar trebui sa ma duc din nou la medic?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Raspunsuri

Koky spune:
E normal sa ai dureri...daca nu ai febra si scurgeri "dubioase", ai putea sa iei un analgetic gen Algocalmin (mi se pare ca nu se mai cheama asa in Romania, cu Novalgin sau asa ceva), iar eu, care imi fac cocktail-uri cand am migrena, as lua si un Tylenol "tare" (de ex cel de 400 mg, cu cafeina). Daca nu iti trec durerile in 3-4-5 zile, sau daca se inrautateste ceva, du-te la doctor urgent. Oricum, Algocalminul si Tylenolol nu-ti strica. Aici se da Tylenol din 4 in 4 ore...ma rog, eu iau de 3 ori pe zi. Nu lua aspirina, creste riscul de hemoragie.
Koky, mama de doi super bebici

prettysunshine spune:
Durerile sunt destul de vagi,dar exista si nu stiu daca e normal,ieri s-au implinit doua saptamani de la chiuretaj.Exista si o scurgere,dar nu e foarte abundenta,nu pare a fi in neregula.M-as duce la medic,dar ma tem ca oricum nu m-ar consulta pentru ca am facut si cauterizare,nu cred ca la un timp atat de scurt dupa cauterizare se poate face consult intern.Oricum,daca persista durerile,va trebui sa merg la medic.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

annablue spune:
Nu te ingrijora, si eu am patit asa ceva, adica la inceput imediat dupa "operatie" nu ma durea asa tare dar cu cat au trecut zilele ma durea tot mai tare si apoi am avut si sangerare.
Se pare ca si la tine organismul a reactionat si s-au adunat niste cheaguri de sange si alea dor, plus ca n-ai luat antiinflamator. In principiu eu nu zic ca e normal ca nu ti-a dat antibiotic, dar mie mi-a dat si supozitoare gen Diclofenac si n-am luat la inceput si ajunsesem sa ma chircesc de durere.
Dupa ce am luat in doua seri antiinflamatoare, nu mai am probleme. Am eliminat si un pic de sange si acum ma simt ok.
Sigur e bine sa iei un calmant antiinflamator.
Iti tin pumnii sa fie bine.
Annablue si Adita 1.11.2002

prettysunshine spune:
Multumesc,Annablue,m-am mai linistit,daca spui ca si tu ai avut dureri.Azi n-am mai avut dureri deloc,asa ca poate merg spre bine.