Bona libera -sos. Giurgiului, Berceni

Bona libera -sos. Giurgiului, Berceni | Autor: danilamonica

Link direct la acest mesaj

Dragelor acum bona care l-a crescut pe baiatul meu este libera incepand cu luna septembrie. Este o femeie mai in varsta 70 ani insa in putere si foarte energica, l-a crescut pe andrei al meu de la 1 an si 3 luni pana acum la 4 ani cand a iest mama mea la pensie si se ocupa ea de el.
Noi ne-am mutat din cartier si vine sa ne vada lunar: il iubeste pe
Andrei ca pe copilul ei.
Este extraordinara..eu nu stiu sa fi fost bolnava astia 3 ani cat am avut-o ..a venit zilnic la noi, ii citea povesti, ii dadea sa manance , mergeau in parc, chiar facea si mici treburi(cat dormea el mai mult) ..dar putine pt ca vroiam sa fie dedicata lui 100%
Baiatul meu stie poezi, a invatat sa numere cu ea..e ca o bunica..de fapt nu cred ca el face vreo diferenta intre mamaie si bunica..
In concluzie pentru cele care stau in zona respectiva adica pe soseaua Giurgiului- zona Piata Progresu si imprejurimi este foarte buna si dornica pentru un copilas mai maricel si un program mai scurt : eventual adus de la scoala/gradinita si sta cateva ore cu el.
Ea are o nepoata de 12 ani cu care mai face si lectii deci nu cred ca ar fi dispusa toata ziua: din ce am vorbit eu cu ea ar fi interesata de 4-5 ore de "baby-sitting"
Deci daca va intereseaza sa-mi da-ti un PM sa va dau detalii.
Monica

pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ar fi fost super daca statea in Drumul Taberei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Mda imi pare rau dar e valabil doar pt zona Giurgiului -Berceni-dr. Gazarului- si imprejurimi.
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Pana pe 3 septembrie de luni-vineri o gasiti la mine acasa daca vrei sa vorbiti cu ea dati-mi un PM si va dau un nr de mobil.
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput