Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Neata!!

Gabriela, ii dorim multa, multa sanatate lui Mihaita, sa vina acasa sanatos !!! Dumnezeu sa ii dea sanatate, ne rugam pentru el!!!
Cicuta, daca vrei pe webshots, unde avem majorotatea trebuie sa iti creezi un cont si apoi pui poze, nu e greu. Pe DC trebuie sa le trimiti undeva, nus tiu exact, dar cred ca scrie pe undeva.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Luminita merci de reteta!pentru album foto intra la adresa:

http://community.webshots.com

pentru inscriere

http://daily.webshots.com/scripts/signup.fcgi?action=fill_form&type=WebshotsFree&done=http://community.webshots.com/
sigur o sa reusesti.

nu prea sunteti vorbarete...joburi, copilasi, gospodarie, mai greu timp de net...

nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Am mai intrat si eu pe aici.. marea absenta de mine

Da am scuze.. am inceput scoala de soferi, ma incrisei la niste cursuri si merg la interviuri pentru job
Am fata care sta cu Andreea asa ca merge spre bine totul.

va pun si niste poze
cateva poze cu noul look

-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza

Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!
Plecam la munte in week-end, cred ca vom sta si luni, deci ne vedem marti!!! Va pupam si va dorim eun week-end placut si multa sanatate!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Slaba activitate. Toata lumea e plecata sau ocupata asa ca mai greu cu prezenta. La noi ploua de 3 zile si e foarte urat. Ne mai plimbam cu masina pe-afara ca in casa nu mai avem stare. Sa va mai spun cateva din cuvintele lui Robert: Eta(Geta-mama mea), cuchi(bunicu-tatal meu- asta nu stiu de unde a scos-o), ou, ochi, apte sau tapte-lapte, mama, mami, tati, Chiti- Cristi, Coco-cumnata-mea Nicoleta, Bia sau Caca-Bianca verisoara lui , psi-psi pis pis, titza- fetita, nenea, tanti, baie(facem baie), papa, caca si mai sunt o multime de tentative care inca nu-i reusesc prea bine sau nu le repeta prea des ca sa imi aduc aminte de ele. Imita diferite reclame, rade, se invarte, sau canta la muzica care-i place. "Vorbeste" tot timpul si e in continua miscare. Mama isi face griji, cum va reusi ea sa stea cu asa un strengar care face numai ce vrea el?
Despre mine, ce sa va spun? Nu prea reusesc sa-mi intru in ritm si sunt in urma cu o multime de treburi, cat despre invatat nici nu se pune problema [:(( vreau sa dau in toamna examen pentru post in Politie). Oare ce voi face cand intru la servici? (adica pe 1 septembrie)
Acum va las si merg la nani. Pa! Un We placut si fara ploi.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna ziua!!!

Sunt super happy din 2 motive:

1. Maine plecam in concediuuuuuu! Bagajele sunt gata, au iesit asa cum mi-am dorit, adica f f putine. Arturicii o geanta si noi o geanta! La intoarcere om vedea cu cate venim.

2. Azi am rezolvat marea problema a somnului Arturicilor. Va reamintesc ca se trezesc f f devreme (azi de ex la 5 jumatate, cumlati de la 9:45 aseara). Dimineata la trezire le-am servit piureul de cereale apoi in ciuda protestelor i-am pus frumusel in patutzuri. Si dupa 10' de maraieli (Yann mai mult) au adormit!!!!!! Si Yann a dormit inca 1 ora si jumatate si Philip 2 !!!

Daca la 6 dim sunt super miaunitzi si nimic nu le place, dupa somnul acesta sa vedeti ce baietzi faini am! Upii!!!!

Va salutam si va dorim 2 saptamani minunate!
Revenim pe 6 sept cu poze si povesti!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!!!
Noi suntem iar singuri de ceva vreme si bine-nteles ca n-am mai avut timp sa intru pe internet, plus ca m-am saturat sa ma vait la voi de cate ori a fost Sebi racit vara asta! Dupa ultima tura de antibiotic (injectii), a fost bine vreo 3-4 zile, apoi iar muci uraaati si tuse rea... L-am lasat mai bine de o saptamana sa se chinuie asa, fara antibiotic, pt ca pur si simplu nu mai vroiam sa aud de asa ceva, iar apoi, am ajuns la Policlinica 2, la pediatrie, la dr Lazarescu: acum suntem inca pe tratament (Klacid, Salbutamol si Prospan) si Sebi se simte deja muuuuult mai bine (mai tuseste putin doar cand se apropie ora pt medicamente).
Desi are doar un an si jumatate, Sebi are un vocabular activ impresionant, peste 50 de cuvinte (bine-nteles ca poceste cuvintele si este un dulcel, dar cere/numeste lucrurile/obiectele "mergand la sigur"). Poate va mai scriu mai tarziu, am notat multe dintre cuvintele pe care le foloseste mai des, insa acum sunt pe fuga.
Acum vreo doua saptamani, l-a vazut pe tati cum face pp si de atunci, nu mai sta deloc pe olita "la comanda", vrea sa faca pp numai la wc, din picioare, ca tati (se suie pe un scaunel, ca sa ajunga acolo)! Zice ca face si "caca" si spune "pisu" de cele mai multe ori, chiar daca are pampersul pus! Sunt zile cand stam in casa si iesim si afara fara pampers si nu se intampla "accidente", dar mai sunt si zile cand... este asa prins cu joaca, incat imi zice ca face pisu exact cand face..... Oricum, a progresat muuuult pt varsta lui!

Este f glumet: mereu face sotii si inventeaza diverse lucruri care pe noi ne amuza -iar el stie ca este amuzant- (de ex da mancare unui catel imaginar, goneste "pocu"=porcul de la usa, sa nu-i manance bobo (cereale din acelea bilute, cu cacao, de la nestle), se suie pe masinuta si-mi face cu mana si-mi zice "pa-paaaa" si daca-l intrebi unde pleaca zice ca: "a pac"=la parc sau la "paja" sau la "Andeea" sau la "mani"=buni, etc sau "vorbeste" la telefon, efectiv hlizindu-se cu vara-sa, Andreea sau.... nu mai stiu, muuulte chestii..... "Agata" fetele frumoase in parc, pe faleza, oriunde mergem: se aseaza langa ele si rade "cochet" si-mi zice "mami, pace!", adica ii place fata!
Doarme cu 6 ursuleti de plus in pat si pe toti ii tine strans in brate.... Cere mereu "gaga, dusu, bucu", adica sa faca dus in cada, cu clabuc si "afaiããããã, pacu, taganu/baganu/paganu <cum nimereste>!!!" adica afara, in parc, la tobogan!
A inceput sa manance paine cu unt si miere "mieiee"(ii place la nebunie) si-i fff incantat de diverse reclame de la tv, dar in top este cea la Danao, cea cu Ca+vitaminele care danseaza.
Ar mai fi multe de povestit despre el, dar... poate data viitoare!
Va pup, sa aveti o zi placuta!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ramona, ziceai ca Maysa are doar 6 dinti. Asa a avut si Sebi pana de curand. Acum are 6 dinti+ 4 premolari si de cateva zile, inca un dintisor a reusit sa sparga gingiuta! Eu nu cred ca este normal, ci ca au dentitia intarziata.... dar ce putem face noi?! Eu am inceput sa-i dau lui Sebi Calciu Pharco si sper sa-l ajute....

Am uitat sa va povestesc o faza de azi dimineata: nu am fost atenta si Sebi m-am surprins la baie, cand imi puneam un absorbant... Ce credeti? Arata la mine cu degetul si radea cu gura pana la urechi: "maaamiiiii, pepe!!!!?????" "Ebi, maiiiie! Mami, pepe!", adica.... el e mare si n-are pampers, dar mami are...

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Salutare!Draga Mav,dar Sebi e strengar mare!Chestia cu absorbantele am patit-o si eu cu Daria.Am fost ieri cu Daria la tara,la bunica mea,Daria a fost f incantata,a dat de mancare la pii-pii(pui),la poc(porc),a tras pisa(pisica)de coada ca sa nu fuga si sa se poata juca cu ea,s-a jucat mei-mei cu cutu-cutu,a intrebat unii bagaiu(unde e magarul?)-pt ca a vazut la mare un magar,s-a jucat in itzip cu piata si cocai si ghebaia(s-a jucat in nisip cu piatra,scoica si grebla).Mi-a cerut momoaie(bomboane) si cand a vazut ca nu-i dau a luat telefonul si :Aoo!Jujaiii da momoaie a Diia.-Adica:Alo,Dragos(fratele ei)da-i bomboane lui Daria.

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari tuturor !

Slaba activitate pe aici . Se vede ca e inca vara si cald afara . Ori sunteti plecati in concedii , ori stati ceva mai mult timp pe afara cu poznasii .

Ioana , concediu placut si multi pentru Arturici .

Eu inca nu ma pot lauda cu noile achizitii de cuvinte ale lui Mihnea .Cred ca seamana din ce in ce mai bine cu fratele meu mai mic , nu numai din punct de vedere fizic .El a inceput sa vorbeasca la 3 ani , asa ca nu ne speriem deocamdata .Ma cearta insa de fiecare data cind ii spun ca nu are voie sa faca un anumit lucru , iar mai nou ma si "bate" cu palmele peste burtica .

Nu stiu cit de mult intelege el ca va avea un fratior , insa are momente cind ,daca ii arat burtica si ii explic ca acolo e un bebe ,
imi ridica tricoul si imi da un pupic si face mai-mai .

Stie cum face vaca , dar mai nou , cind vede orice animal tot muuu zice.

Eu mai am doar 3-4 sapt de asteptat pina voi naste , asa ca am intrat in perioada pregatirilor .Spal si calc hainute , fac loc in dulapuri pentru lucrusoarele celui mic .

Gabi , 35 + si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput