Bona si analizele medicale !!!!!

Bona si analizele medicale !!!!! | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautarea unei persoane care sa stea cu copilul de 2 anisori si 1 luna incepand cu 1 octombrie 2005, part-time intre 7.30-13.00. Locuiesc la capatul troleibuzelor in Drumul Taberei.
Intrebare: daca merg pe recomandari si cunostinte ale cunostintelor cum fac sa cer sa mi se aduca analize recente de sanatate, gen microradiografie pulmonara, exudat faringian, sifilis, sida, hepatita B, copro.......?????
Voi cum ati procedat???
Prin agentiile de plasare ar fi mai simplu, insa mai scump.

Daca cunoasteti pe cineva de incredere v-as fi recunoscatoare sa-mi dati un PM.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pai daca-ti place persoana si crezi ca merita, cere-i sa isi faca aceste anaalize...si ii decontezi si tu o parte.(sau poate ai vreo cunostinta pe la vreun laborator/ spital si o rogi sa-i faca niste analize.
Pupici si succes,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libictei spune:

Parerea mea este urmatoarea: cere-i/ solicita-i sa iti aduca de la medicul EI de familie un referat al rezultatelor analizelor de laborator cu mentiune APT DE MUNCA; in acest fel nu ai nimic de decontat sau platit, fiecare om are dreptul ( in functie de varsta ) la 1-2 seturi de analize medicale complete decontate de catre casa de asigurari de sanatate ( mai putin cele de HIV care stiu ca sunt contracost )in care intra toate analizele de sange, urina, copro, plamani, antecedente cronice gen diabet, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Asa m-am gandit si eu sa fac, insa vreau sa-i spun ca am nevoie si de analize, pentru ca eu le vreau recente nu de nu stiu cat timp. Ca-mi aduce de la dr. de familie o hartie cu apt de munca nu prea ma ajuta ca dr. de familie contra unei sume poate da o astfel de hartie pe ochi frumosi. Nu am incredere in astfel de operatiuni.
Cred ca am dreptul sa vad rezultatele analizelor, nu???

Mergi la inceput