Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare (6)
Raspunsuri - Pagina 7
irina.c. spune:
Gandacel,citesc!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
gandacelu spune:
hei, la multi ani fetelor! (amuleta, si irina c. daca nu ma insel?:) pentru amuleta mi-a scris special sabina mesaj de la mare, sa o pupacesc si de la ea;)
nu am mai scris ca am fost ocupata, m-am spovedit, m-m impartasit...
la noi nu s-a mai facut prohodul anul asta, am inteles ca nu e canonic?!
iertare ca scriu pe fuga, dar is tare prinsa cu treburile...
pozele le-as scoate ca mi-a zis sotul ca nu e prea bine sa fie poze cu copchii pe net, ca sunt tot felu' de obsedati...:((
irina, ma bucur ca iti place cartea (e vorba de monahul Daniel Cornea, aceea cu sexualitatea de care v-am tot zis)
fug acuma sa fac de papa
puuuuuuuuuuup!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
quote:Gandacel,multumesc mult,dar eu sunt doar Irina si atat,dar banuiesc de ce ai ramascu impresia ca ma cheamasi Maria .
Originally posted by gandacelu
hei, la multi ani fetelor! (amuleta, si irina c. daca nu ma insel?:) pentru amuleta mi-a scris special sabina mesaj de la mare, sa o pupacesc si de la ea;)Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Si de la mine,felicitari Amuleta si pentru toate cele care poarta numele Maicii Domnului!Irina si bb Ilinca(26apr04)
star33 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
irina, ma bucur ca iti place cartea (e vorba de monahul Daniel Cornea, aceea cu sexualitatea de care v-am tot zis)
Ganda, unde se gaseste cartea asta? e pe net undeva, sau doar in librarie? O vreauuuu
Sau Irina, ma poti ajuta? Many thanks!!
irina.c. spune:
Nicol ,e vorba de "Sexualitatea-o privire din tinda Bisericii" de monahul Daniel Cornea,aparuta la ed. Christiana,costa 80000 lei.Se putea comanda on-line pe sit-ul de la Sophia,nu stiu daca o mai au,dar cred ca da.Eu am luat-o cu imprumut de la Gandacel,ca stam cam prost cu banii acum si cartile au fost taiate de pe lista de cumparaturi.Irina si bb Ilinca(26apr04)
bagoiu spune:
[quote]Originally posted by gandacelu
hei,
la noi nu s-a mai facut prohodul anul asta, am inteles ca nu e canonic?!
Nici la noi nu s-a mai facut. S-a facut doar priveghere. Si eu ma dusesem cu gandul asta, v-am indus si pe voi in erorare. Am inteles ca nici la Putna nu s-a mai facut, dar nu stiu de ce. Probabil ca nu o fi canonic!?
Oricum, a fost priveghere, am fost si cu copii, mai pe-afara, mai inauntru, dar am stat pana la sfarsit. Am fost si azi la Liturghie cu doi copilasi.
La multi ani ! Amuleta de doua ori, si pentru fetita. Adita e si Maria. Si pentru toate Mariile si neMariile sa aveti ajutorul Maicii Domnului.
gandacelu spune:
din cate am inteles aseara (ca mai mult am alergat dupe cupii decat sa stau la slujba) e necanonic, acest prohod a fost introdos recent si acum se scoate
oare de ce?
pentru ca Maica Domnului a fost direct inaltata la Ceruri cumva? (i wonder...)
la multi ani Aditza!!!
adita spune:
Eu am fost la Radu Voda la Prohod,l-am vazut si pe PS Varsanufie prin curte, dar n-a slujit. chiar nu am stiut de ideea asta ca n-ar fi canonic, ca l-as fi intrebat. dar daca n-ar fi fost canonic nu i-ar fi lasat sa-l faca, ma gandesc. sau inca nu s-au hotarat care ii e statutul si pana atunci unii il fac si altii nu.
Multumesc pt urarile de La multi ani!La multi ani si celorlalte Marii
Star, eu stiam ca nu e o practica recomandata asta cu datul miridelor la credinciosi.nu imi amintesc exact de unde stiu, cred ca era printr-un curs la facultate, o sa mai caut sa-ti spun exact.
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)