Copilasi de Mai-Iunie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Alus, cand ai spus ca speri sa ne vedem cu toatele la bebelusi de mai iunie 2006 cred ca nu te ai referit totusi la toate-toate de pe aici. ca mie imi ajunge. nu-ti imaginezi viata cu 2 baieti.....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna dragele mele.
In sfirsit vin si eu cu vesti mai bune.Dupa laringita,Alexandra mea a facut complicatii,o bronsita,asa ca am continuat cu tratamentul,iar azi am fost la control-totul e bine,a trecut.
Am fost si la ortoped,ca v-am mai spus are piciorutele un pic in O si ne-a recomandat pediatra-nici aici nu este nimic,este fiziologic si se indreapta,fara nici o interventie.
Am inceput sa toleram si brinzica,iar chimismul a iesit ok.
Dintisorii intirzie din cauza unui inceput de rahitism care l-am tratat si acum mergem doar pe profilaxie.
Asa ca putem spune ca a iesit soarele si pe strada noastra.
IRINEL-felicitari si sarcina usoara.
BERTHA-si eu trec prin aceeasi situatie,si sper sa o rezolv cit mai repede sa nu se complice.I-ti doresc sa treci cit mai repede peste aceasta etapa
IRINUSHA-sanatate la puiut si sa-i treaca mincarimea.
IULIA-bine ai revenit.la scupul tau baietel
MAMMY-felicitari pentru dintisorii Andreiutului mic,vrem si noi sa ne iasa mai repede.
VANESA-fii mindra ca esti mamica de doi baieti frumosi,sa-ti traiasca.
ALUS-ma bucur pentru printesa ta,sa fie mereu sanatoasa.
Si noi trebuie sa mergem la eco pentru aceeasi problema si sper sa fie si la noi ok.Doar sunt nascute in aceeasi zi.
Nu va suparati ca nu v-am mentionat pe toate dar s-a trezit Alexandra si s-a terminat cu linistea mea.
Va pup si va iubesc pe toate.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Alus, felicitari. Ma bucur mult pentru Julia. Sa fie mereu la fel de sanatoasa si cuminte.

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Vanesa mam referit la toate chiar cu un bb doi si mai multi. Nu trebuie sa ramanem insarcinate ca sa ne scriem.

In al doilea rand va multumesc la toate ptr. urarile de bine.

Pupici

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetelor, si eu pendulez intre ideea de a incepe serviciul si de a face bb 2.

Intre timp vedeti aici ceva interesant:
http://www.tiffanyshop.ro/kids/

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
E adevarat ca nu am mai scris de mult. Nu vreau sa ma scuz dar la servici mai apuc uneori sa va citesc, iar acasa seara nu mai prea ajung la calculator. Alexandra a crescut si de cand am inceput sa mergem la gradinita a fost bolnava aproape o saptamana( conjunctivita, raceala si o tuse tare urata). Acum este mai bine. De la ea ne-am imbonavit toti in casa. Am intrat astazi si am vazut ca tot mai multe fete asteapta al doilea bebe. Felicitari tuturor, sarcina usoara si multa sanatate.
De la gradinita primim in fiecare zi un raport cu ce a facut Alex in timpul zilei. De doua zile observ ca fata mea la gradinita se integreaza din ce in ce mai bine. Cand vede o jucarie care o vrea si e la alt copil in mana , ea merge sa o ia si il si loveste daca nu reuseste altfel sa o obtina. Ii place un camion mare din curte. De cate ori vede pe cineva in ele merge si il trage de pantalon sa-l dea jos si se pune ea apoi in camion. Nu prea imi place aceasta atitudine a ei si nu stiu cum sa o dezvat, sa inteleaga ca nu e bine si frumos . Crede ca tot ce vede si vrea, i se cuvine.

Bertha, referitor la problemele pe care le ai nu prea stiu ce sa iti spun. Si noi avem unele mici discutii la capitolul grija fata de copil. La noi e in vizita mama lui pana in septembrie. Ea se ocupa de Alex si mai ne ajuta si prin casa la una alta. Poate din cauza asta sotul meu e ca musafir acasa, nu prea ami pune mana sa faca nimic. seara cand vine de la servici " e obosit". Aproape in fiecare zi dupa ce mananca se uita la televizor sau se duce sa se intinda putin. Cu Alex sta daca e cazul, iar uneori se trezeste si noaptea cand plange. Parerea mea este ca dormitul in paturi separate nu prea face bine. Noi avem patul lui Alex la noi in camera , langa patul nostru ( nu doarme cu noi in pat). Iar cand se trezeste ma trezesc fie eu fie el( mai mult eu). Adi a incercat sa ma convinga sa o las sa doarma cu noi in pat. De cate ori am pus-o cu noi in pat eu nu dorm bine. Se invarte tot de-a latul patului, e tot calare pe mine si ma ingramadeste in marginea patului. Asa ca am evitat sa fac din asta un obicei. Nu stiu ce sfat sa-ti dau dar sper sa fie ceva trecator si sa se schimbe in bine situatia cat mai curand.

Va pup pe toate si sper sa revin mai des

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor multumesc din suflet pentru urarile voastre frumoase.

Madutza, pai hai vin-o si tu la mamici de mai-iunie! Sanatate multa frumuselei mici!

Irinusha cum te mai simti? Sanatate multa!

Clau, bine ai revenit!

ALus ce veste buna, ma bucur din suflet ca totul e bine cu Julia.

Alina bine ca e mai bine papusica! Bafta multa la control, tinem pumniceii.... (acum sunt 6 pumnicei tinuti :-))

Iulia, ok, ramane stabilit, spor la treaba ;-)

Pupici la toate si un weekend grozav!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

salutare mamici!
Sunt tare necajita ca azi puiul meu nu prea a mancat (mai mult a ciugulit) iar seara a stat asa cuminte...chiar amarat as zice - nu-i sta deloc in fire. Si s-a foit o jumatate de ora pana sa adoarma, avand o fata putin apatica.
Stie cineva cum se manifesta viermisorii? L-a vazut cineva ieri scarpinandu-se la nasuc si mi-a zis de ei - de atunci mi-a intrat un ghimpe in cerebel. Dar daca acum 2 saptamani i s-au facut analize la scaun?
madutza ma bucur ca te mai vad, sanatate multa si pupici Mariucai - poate reusim sa ne si cunoastem.
alina spor la dintisori; mi-aduc aminte ca ti-am zis ca si noi am facut o injectie cu vit D dupa care au rasarit dintisorii ca ciupercile dupa ploaie (cel putin 5 din ei).E bine ca nu sunt probleme nici cu piciorusele
irinel nici eu nu am avut greturi 7 saptamani, dupa care doua luni m-am dat bolnava.Nu puteam sa mananc decat salata de vinete sau boef (recunosc , nu stiu cum se scrie) si chiar gandul la mancare ma dadea peste cap.
alus felicitari micutei Julia, bine ca nu sunt probleme cu inimioara.
si restul mamicilor si omuletilor nazdravani

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

madutza am intrat pe tiffany si am votat, e prea tarziu pt poza. E asa dragutica fetita de la copii de pe locul 5...

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55720" target="_blank">Copilasi de Mai-Iunie 2004 (53)

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput