Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by cookie
Sa stii doar ca respectivului carut i-a sarit un surub...imediat ce am ajuns la munte. Si bineinteles, de grabita ce am fost nici n-am luat bonul de la magazin... Oricum, chiar intrebasem daca are garantie si mi-a spus ca nu... Da' chiar asa, sa se strice din prima?!?

Mai si noua ne-a sarit la mare (de la copertina la noi) da eu, "berbeaca" l-am cautat si l-am gasit...acasa insa me-a sarit celalalt si n-am observat...dar a apus tati altu' "mai trainic si mai frumos"...Ce garantie????
Pai...sa veniti, sa invatati sa papati...uite Vladut a papat tot ficatelu cu legume si i-a placut, il simt dupa cum intinde boticu, acu a adormit, am fost si noi vreo 50 min afra, ca ne-a alungat ploaia...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare!

Mai, ce vreme, si cand te gandesti ca in curand plecam in concediu, sper sa n-avem noroc numai de ploaie, ca innebunim in camera cu 2 copii...
Noi suntem bine sanatosi, ne laudam cu 5 dintisori, dar au iesit fara probleme,nici nu i-am simtit.

Felis, imi pare tare rau ca Mihaita a uat asa de putin in greutate, te inteleg ca esti deznadajduita cu toate problemele pe cap, dar mai e putin pana la operatie, si sa speram ca apoi lucrurile vor merge bine si in ceea ce priveste greutatea. si spor la treaba.

Andreea, iar se tine nora-mea de prostioare cu mancarica? Las' ca se da ea pe brazda cand o sa o puna Mihnea la gatit! Glumesc, dar ea arata foarte bine, ti-am spus mereu asta .Nu mai apari pe messenger deloc...

Cookie, e o frumoasa fetita ta, la fel si David al Simonei, dar asta stiam deja , pentru ca in realitate e si mai scump!

Mihnea merge de-a busilea prin toata casa, deja nu ma mai stresez sa spal mereu ca ajunge in cele mai nebanuite colturi, se ridica de mobile ,etc. Am imprumutat un tarc pentru concediu, si e tare incantat sa stea in el , sa vedem daca o vrea sa si doarma acolo...
De mancat mananca bine, foarte rar face mofturi la ceva. Abia astept concediul sa scap de gatit, m-am cam plictisit sa fierb supe la fiecare 2 zile.
Colac peste pupaza, am ramas si fara bona care trebuia sa vina din septembrie, a spus ca nu va putea sta 10 ore cat am eu nevoie din februarie cand incep serviciul, ci numai 8, asa ca trebuie sa caut pe altcineva si nu stiu incotro sa o apuc. Deocamdata am trimis o cerere la o agentie, sa vedem ce zuze imi prezinta. Eu nu prea am incredere in agentii, dar nu am pe nimeni altcineva. Daca cunoasteti voi, please help!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb
Colac peste pupaza, am ramas si fara bona care trebuia sa vina din septembrie, a spus ca nu va putea sta 10 ore cat am eu nevoie din februarie cand incep serviciul, ci numai 8, asa ca trebuie sa caut pe altcineva si nu stiu incotro sa o apuc. Deocamdata am trimis o cerere la o agentie, sa vedem ce zuze imi prezinta. Eu nu prea am incredere in agentii, dar nu am pe nimeni altcineva. Daca cunoasteti voi, please help!

Ma bag si eu in seama....Roxana, uita-te la "Scoli, crese, bone....", am vazut ca se discuta fff pe larg problema...mai ales ptr voi, cele din Buc

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am pus si noi 4 poze in albumul "9 luni". Putine dar bune , sa imi vedeti floricica
Cookie am vazut-o pe Sabinuta. Mai ce te mai induc in eroare falcutele ei. Sa va creasca mari si sanatosi dintzocii si la mai multi.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

aime, mey.. nota 10 pentru inspiratie ..."tanar si nelinistit".....da pe aia cu ceafa de bulgar n-o stiu...

cookie, ce domnishoara frumoasa ai...
da calul ala chiar tupeist rau..macar i-ati dat si lui niste cereale fara gluten, ceva?

la mine sunt 12 grade si ploua si bate vantul..azi ne-a prins si ploaia cand veneam de la banca si sa vezi ce mai tineam umbrela intr-o mana, caruciorul in alta si urcam mandra dealul ca sa ajung acasa..

mai am poze de vazut ..sper sa mai doarma si pusli(pusli=prescurtarea de la puslama) un pic..

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Fulgule... am auzit expresia "ceafa de bulgar", nici eu nu stiu de la ce vine...si mi-am adus aminte acu ...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Aime Vladut are o ceafa de roman-moldoveam sanatos si frumos, lasa bulgarii ca expresia din cate stiu eu nu e de bine...e super scump puiul tau.S-apoi sa nu uiti sa mai postezi ce zice medicul tau ca m-am cam luat dupa voi in ale mancarii si ne-a mers bine, imi suna fosrte bine sfaturile ei, iar retetele tale...

Fulguletz scoate schiurile ca acum va dati pe deal in sus cu ele.Daca ai nevoie de caldurica vin' la noi.
ma chinui sa pun si eu poze de la mare, da toate sunt in putzulica goala si cica nu le primeste "pozarul"

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor,scriu de la mare ,dintr-un internet cafe absolut groaznic ,vai de PC lor .Aici a fost vreme buna ,am facut plaja si m-am odihnit , sintem fara Andrei .Mi-e un dor nebun de el ,miine ajung acasa si-l pup de 1000 de ori.

Incerc sa citesc din urma sa ma pun la curent ,mi-a fost dor de voi .

Mergi la inceput

Aoleu, Miki, stai ca acu' sterg...ce-mi veni, oare? Multam de aprecieri .....Da, pai scriu tot ce-mi spune, ma bucur ca lui Alex ii merge bine. O sa mergem in curand la controlul de 9 luni si atunci venim cu noutati...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara
bine v-am regasit asa dor mi-a fost de voi dar acolo era un singur internet cafe lka 2 euro ora si era tot timpul full si in plus cred ca m-ar fi facut tati ca lui nu i-am dat voi sa isi ia laptopul

a fost o vacanta super asta datorita lui tati care a fost........... supertati a stat cu fisu super mult aproape ca nici nu stiam de el ( eu doar cu masa, cu adusul aminte ca mai are si scutec, ca mai trebuie scos din apa ca .... asa nimicuri in rest traiasca tati)
broasca mea a fost super incantata ar fi stat doar in apa ( noroc ca era fiarta ( asa apa calda in mare nu am mai vazut niciodata)
pe plaja lumea era a lui tragea cearceaful si manca nisip
pe drum a fost super cuminte a dormit mai mereu se trezea doar in vami si nici in alea in toate...
ce sa mai vreau iar in concediu

o sa incerc sa recuperez ce ati scris dar sa imi reintru in ritm
pun si poze cam in 2 zile

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput