Vise in timpul sarcinii.Reprezinta ceva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Nu-s de luat in seama pentru ca visez tot felul de prostii.

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor sunt tare agitata si nelinistita!!!inainte de a deschide un nou subiect pe aceasta tema am dat cautare si am gasit acest subiect.noapte trecuta am avut un vis care m-a speriat ingrozitor......tot incerc sa-mi spun ca e un simplu vis de noapte si totul va fi ok,dar orice as face ma obsedeaza visul.......am citit raspunsurile de mai sus dar parca nu m-am linistit deloc..........
La voi cum a fost cu visele in timpul sarcinii?!?!??!?!?le-ati ,,bagat in seama,,si daca ati avut un vis mai ciudat cum ati reusit sa scapati de obsesia lui?!?!?

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Carmen, stai linistita. Progesteronul se crede a fi responsabil de asemenea vise.
La prima sarcina si la a treia am visat destul de urit si chiar am vazut in vis o persoana demult decedata din familie care imi spunea ca stie ca sunt gravi.(atunci cind respectiva murise eu eram doar o fetita asa ca in nici un caz nu ma gindisem la ea iti dai seama!)
In Suedia la cursul de prenatale ni se spune ca aceste vise apar de regula spre sfirsitul sarcinii din cauza pozitiei dificile de somn si a hormonilor.Cica multe gravide viseaza ca vor naste "monstruleti".
Incearca sa nu maninci seara tirziu altceva decit fructe.

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

La inceputul sarcinii am visat flori la fel ca maica-mea cand a ramas insarcinata cu mine.La 5 luni la eco dr. mi-a confirmat visul- e fetita.,da luna trecuta am visat k am nascut un baietel si plangeam si eu si sotul.Cred k de la prea multe ganduri...Oricum o sa facem cunostinta in curand-suntem in sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

mariana_1976,Bysko.............va multumesc din suflet ptr.raspunsuri.eu am visat 2 sobolani:unul era mort si a trecut o pisica si l-a luat,iar celalalt,era avea o rana deschisa,dar mai traia,apoi am visat ca am mesr intr-un magazin de mobila si mi-a placut mult o mobila de bucatarie numai ca nu am cumparat-o ptr.ca avea incorporat un fel de gratar.si nu mi-a placut ca scotea prea mult fum gratarul si am zis ca e si greu de curatat.
cand am mai fost insarcinata,inainte sa nasc,am visat ca mi-am cumparat mobila de sufragerie si eram tare mandra,ca-mi placea....si cand am nascut,din pacate copilul s-a nascut mort.
de asta sunt asa ingrijorata........o fi vreun semn?!?!?!? in plus eu sunt tare panicoasa!!!!!
incerc sa gandesc cat mai pozitiv!!!!

va pup!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Pana acum am visat de 3 ori flori. Odata, chiar am rupt o panseluta. Sunt 90% convinsa ca voi avea o fetita. La o sarcina pe care am pierdut/o, am visat niste soricei care, ciudat, explodau ca niste baloane. Nu am spus la nimeni visul, nici nu am vrut sa il cred.
Insomnii si eu am avut, dar am dat vina pe stres. Ajunsesem sa dorm doar 4 ore pe noapte, iar ziua nu imi era deloc somn. Acum vad ca mi-am revenit si dorm 12 ore.
In ultimele zile l-am tot visat pe bunicul meu (mort de 7 ani) fara sa realizez in vis ca nu mai e, si mai visez ca ma aflu pe faleza si privesc marea care e tare neagra si involburata si mi/e frica sa nu cad.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Carmen din cite citisem in cartile din Finlanda visam urit atit din cauza hormonilor cit si a somnului care este intrerupt de multe ori.(ne ducem la WC,nu putem sa dormim bine in anumite pozitii din cauza burtikului).
Majoritatea viselor sunt reflectile subconstientului,unde ne refulam frustarile,temerile,bucuriile,sperantele si problemele.De aceea nu cred ca ar fi prevestitoare.Nu sunt foarte sigura totusi de aceasta teorie.

Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Eu continui sa visez morti. Poate si din cauza ca in jurul meu se vorbeste numai despre asta. In ultimele doua luni mi/a murit socrul, am aflat de moartea unei colege (pensionara), a sotului unei alte colege cu care facusem si liceul. Toti erau sanatosi si au murit dintr/o data. Azi am spus ca daca imi mai vorbeste cineva de vreun mort, incep sa tip.
Sa va spun ce am visat: parca nascusem si copilul meu intrase in greva laptelui (citisem aseara pe forum de spre asta). Era o fetita grasuta, sanatoasa, dar cam incapatinata si eu nu prea stiam cum sa o tin la piept. Apoi parca o lasasem singura in casa iar cand m/am intors, tata si catelul (ambii morti de vreo 7 ani), erau in aceasi camera. Catelul parca vroia sa o muste de picior, iar eu am vrut sa il dau la o parte. Nu stiu daca a muscat/o, dar fetita dormea si nu s/a trezit. I/am spus tatalui meu (ma repet, care e mort de multi ani) sa o ia si sa o duca in alta camera, in patutul ei (in vis stiam ca are patut in alta camera). Nu l/am vazut pe tata ducand/o dincolo, si nici nu mi/a spus nimic.
Dupa un timp, fetita se trezise si venea spre mine (ma aflam acum pe hol), iar eu am intins bratele sa o iau, iar catelul venea mancand ceva in urma ei.
A sunat ceasul si m/am trezit. Cand m/am gandit la ce am visat, am inceput sa plang.
Si socrul meu o visase in ziua in care a murit pe mama lui moarta de peste 20 ani dar nu a vrut sa isi povesteasc visul.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Eu am visat ca o sa am fetita...si uite ca am baiat! Am visat deasemenea si prostii, ca cine stie ce nasteam () deci...

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Unele vise sunt marcante si clare.

Eu (mama de 3 prunci) am visat cind eram insarcinata in primele luni cu cel mare ca ma uitam in oglinda si aveam par pe burtica ca un barbat.
Cind m-am sculat am inteles clar : era un baiat.

Mik.

Mergi la inceput