Vise in timpul sarcinii.Reprezinta ceva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dori la mine insomniile au durat cred ca vreo doua saptamani.O sa iti treaca curand o sa veziVisele ciudate le avem pe tot parcursul gravidiei( cred )

16+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu iei nimic pt. insomnii...poate sa bei un ceai de tei inainte de culcare....eu nu am luat nimic .

16+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cat priveste insomniiile, nu mai zic! Ma trezesc de o mie de ori pe noapte ( pentru ca noaptea am mai multe simptome de sarcina, ma dor mai tare sanii, mi-i rau...) si verific: ma dor sanii? ma dau jos din pat sa vad daca sunt grei, ce sa mai, am innebunit de tot!

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu am avut niste vise horror acum vreo luna. Dar nu va povestesc ca nu vreau sa supar burtoasele sensibiloase.

Dar azi-noapte am visat ceva f. frumos dar si ciudat in acelasi timp. Se facea ca mama a nascut in locul meu. Eu m-am bucurat ca m-a scapat, dar in acelasi timp imi era si ciuda ca nu m-a lasat sa trec eu prin experienta nasterii. Fetita era blonda cu ochii verzi si, fireste, foarte frumoasa. Sotul meu, care are ochi caprui, a zis ca "se vor face niste cercetaaaari" daca si in realitate iese tot cu ochii verzi.
Eu cred ca asta este consecinta faptului ca in ultimul timp citesc mult despre nastere si mi-a cam intrat morcovul adinc...
Vise placute!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata,
nu va mai stresati cu visele.... Daca cititi de pe site la odiseea sarcinii in 40 sapt. o sa vedeti ca scrie ca apar vise, uneori vise neplacute, dar ca nu au o semnificatie anume. Eu visam urit uneori, acum nu mai am timp sa visez ca adorm tare greu si ma trezesc tare repede. Visele sint o exprimare a subconstientului nostru.
Incercati o cana cu lapte caldut seara si mai ales sa aveti o activitate placuta inainte de culcare ca sa nu va streseze visele.
Somn ushor!

Anca si Matei 37s + 4 zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu am trecut de starea de gravidutza da ma gandesc cu placerela ea. Acum sunt o mamica fericita, cu o fetita superba de aproape 3 luni.
La mine visele au fost intr-adevar prevestitoare...chiar daca ne doream baietel, am visat ca o sa am fetita inca din prima luna si asta a fost. Iar in saptamana 38, am visat ca bb are circulara de cordon - am facut 2 ecografii- la medicul cu care am nascut si la alt doctor, care m-au asigurat ca nu este vorba de asa ceva, ca nu sunt probleme. Ce credeti? Dupa un travaliu de 24 de ore, am nascut prin cezariana ptr ca fetita mea intrase in suferinta fetala, din cauza...circularei de cordon!
Referitor la insomnii, eu in ultimele luni inainte de a naste ma trezeam la 4 dimineata si nu mai puteam dormi. Alexandra mea, cum am adus-o acasa de la spital, avea acelasi program. Adormea la ora 23 (cum faceam eu) si se trezea in jur de ora 4.
Asa ca visele sunt vise, dar bazati-va un pic si pe instinctul de mama.
Sarcini usoare si bebelusi as cum va doriti!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Buna !
O sa para greu de crezut dar asta mi s-a intamplat :
Intr-o noapte am visat ca sotul meu imi dadea in brate un baietel si imi spunea ca este al nostru si ca il cheama "Mihai"; i-am povestit visul sotului si a zambit...teoretic nu se putea (foloseam metoda calendarului, desi nu e 100% sigura); dupa 2 saptamani am aflat ca sunt gravida;
Acum Mihai are 3 ani si 9 luni ;
A fost singurul vis( tinut minte) pe care l-am avut in perioada in care am fost gravida.
Pentru toate gravidutele si mamicile
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

buna gravidutelor!
Sunt si eu o graviduta in 6+ sapt. deasemenea la a 2-a sarcina ,la prima am simtit din prima clipa ca v-a fi baiat apoi la 16 sapt am visat un BB caruia nu i-am vazut chipul (era o lumina stralucitoare)in locul fetei dar i-am vazut didiliciul si de cate ori am fost la eco nu am vrut sa-mi spuna medicul ce e am vrut ca la nastere sa fie surpriza si a fost....baietel .
Este un semn pt. fiecare mamica.
Acum inainte de a ramane insarcinata (a fost o minune pt. mine) deoarece de 7 ani incerc,inaite cu 2 luni aprox. am visat ca nasc era un BB cu par negru cret nu i-am vazut fata dar stiam ca e fetita.
Dac-o fi asa vom afla,pt. ca sotul meu a visat baietel.
va pup la burtici cu drag Dia6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Eu am dus-o tare prost cu somnul in ultima parte a sarcinii, mai ales pentru ca ma trezeam noaptea sa merg la baie cel putin o data. Imi reluam foarte greu somnul, iar cand reuseam, nu aveam vise dintre cele mai frumoase. Niciodata nu mi-am visat copilasul intr-o maniera placuta, mereu am avut parte de vise ciudate, iar raspunsul pe care l-am gasit a fost acela ca imi faceam multe griji, desi mi-am dorit ENORM aceasta bebelina cu chip de inger.
In cazul meu, visele nu au reprezentat nimic.

Geani de Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Si eu aveam vise ciudate in timoul sarcinii, dar fara nici o semnificatie.

Mergi la inceput