Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
va salut doar si fug ca plecam la munte ,tre sa schimb gaza,n-am timp sa respir.poate saptamina viitoare reusesc sa scriu ca incepe tati serviciu.
bun venit noilor veniti.
Ema ,eu beau apa de cand ma stiu si 4 l uneori.dar nu vad efectul.
we placut,pupici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
lory,zeama la aproape o lamaie la 2 litri de apa.dc ti se pare prea acrisoara,poti pune doar jumatate.spor la slabit,desi sincer,nu cred ca ai nevoie.dar tu stii mai bine cum te simti in pielea ta.
adriana,glumeam.nu esti tu de vina.oricum,ma tot bate la cap sotul sa ne mutam la constanta.
monica,intra la femina intim,la cura 3-3-3 si vezi acolo despre ce e vb.cat va invidiez cu kg-ele astea putine de dat jos.deh,dc am bagat in mine ca sparta....
carmen,poate s-a obisnuit organismul tau cu apa.la mine,stiu ca are un efect:ma duc la baie,mai ceva ca atunci cand eram insarcinata.sa speram ca si slabesc.distractie placuta.mama,ce as vrea si eu,dar finantele astea!!!!!poate maine trag celebra fuga la vatra dornei.de cand visez la ea.......
monica si adriana,am citit despre micutii vostrii,cum merg de manute.aseara,m-am uitat la o caseta si mi-am reamintit exact acelasi moment cu daria.ce vremuri!!!ce cumintica era atunci si ce slaba eram!!!!!
va pup,ca va innebunesc cu kg-ele astea.deh,depresia curei.....
elena,pe unde e????????iri?????
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
emma27 spune:
lory,am vazut pozele.ce dragalas e micutul,un viitor keanu reeves,super combinatie!!!nu mai spun de disneyland,.si am dreptate,arati bine,nu mai tb sa slabesti.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
nastasie spune:
emma, pai si de ce nu va mutat?aveti marea aproape.eu va astept daca va hotarati.da, acum de cand cu razvan de manute nu mai vrea sa-mi dea drumul si mai e un aspect pozitiv :cade mort de oboseala de la atata efort depus.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
Lory_k spune:
In primul rand imi cer mii de scuze ANA68pt ca nu ti-am multumit in legatura cu sfatul pe care mi l-ai dat in privinta albumului foto! ITI MULTUMESC ACUM MULT SI SPER SA NU FIE PREA TARZIU EMMA,iti multumesc pt. complimentele referitoare la pozele pe care le-ai vazut!
Ma bucur ca in sfarsit ne-a vazut si pe noi cineva.In legatura cu dieta,am reusit sa beau pana la aceasta ora(17:30)aproape 2 litri de apa! EVENIMENT!!!!!Am stors zeama de la doua lamai.Vreau sa incep si eu de maine cu lactatele.Sper sa fac treaba buna.Pana atunci va pup pe toate
si sa auzim numai de bine! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
http://community.webshots.com/user/alink119
emma27 spune:
lory,bravo!!!ai vazut ce baubila e cu lamaie.poate reusim sa intram in randul manechinelor care beau apa plata cu lamaie.
adriana,eu as vrea aproape de casa,dar parca n-as da ardealul pe nebuneala de acolo.plus ca aici am primit locuinta de la anl,ar insemna sa iau iar totul de la capat.mai bine vine mama la noi,cand iese la pensie.e aiurea insa ca e viata mai scumpa decat in bucuresti,iar posibilitati de culturalizare ioc.dar deja m-am obisnuit.poate peste vreo 2-3 ani,ma mai gandesc.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Yrys, bine ai venit ! Esti si tu pe lista, acum !
Asa sunt scorpiutele, SuperWoman, vor sa le faca pe toate perfect ! Si noi ne-am facut singuri nunta, dar sotul(desi scorpion) s-a cam speriat de aceasta raspundere. Insa, am scos-o la capat pana la urma, desi, n-am putut sa ne bucuram linistiti de nunta. Tot timpul eram atenti la ce se intampla, sa nu lipseasca ceva....si am dat-o in bara cu fotograful, pe care sotul, cica-l angajase.
Succes la organizarea nuntii, Yrys !
Lory, sunteti niste frumosi ! Nu inteleg de ce vrei sa slabesti !
Nici eu nu le am cu bautul a 2 l de apa. Dar sucuri naturale as bea intr-una, cred.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55238" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
danitin spune:
Lory, faine poze!!!
Lory&Emma&comp., ce ziceti, facem clubul scorpiutzelor care vor sa slabeasca? Si eu vreau sa mai dau jos vreo 7 kg (am 1,62 si 66 kg) dar am nevoie de companie, ca sa ma ambitionez ca tot scorpionul, altfel n-am spor... Stiu ca sunt subiecte speciale pe tema asta dar e prea multa lume acolo si discutiile sunt prea avansate, nu am timp sa le caut inceputu asa ca zic mai bine noi intre noi, cu sfaturi si rezultate.
Yris, bine ai venit, multumescu de calificativul acordat. Turtele de orez expandat nu le fac eu, le cumpar de la magazin de produse naturiste.
Salutari la toate scorpiutzele!!!Incerc, din nou, sa termin in viteza toate treburile ca vreau sa plec in excursie. Tineti pumnii, vad ca functioneaza.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
danitin spune:
Am pozele din excursie. Incerc ca le pun fara asistenta tehnica de la sot. Sper sa reusesc. Daca da, sa-mi spuneti cum va plac!!!
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=427040998
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
nastasie spune:
emma, pai daca ai tot ce-ti trebuie acolo nu se merita.mai bine vine mama ta cand se pensioneaza.lasa ca daca vrei sa vii la mare, vii in concediu.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)