Nunta in Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Fetelor va multumesc pentru urari
Nunta pe care am visat-o nu o sa o am cu siguranta, vreau ca totul sa treaca cat mai repede, sa scap de acest tambalau.
idei nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Darria, sa stii ca sunt de acord cu tine in privinta dezgatitului, adica eu consider ca trebuie sa iti respecti dorinta. Oare daca o sa ii spui frumos nasei ca nu vrei sa existe acest moment in nunta TA o sa se supere?Nu prea imi place tonul ultimului tau mesaj in schimb, in sensul ca e usor melancolic, eu zic sa profiti din plin de aceasta zi dedicata in totalitate voua, si o sa vezi ca o sa fie asa cum ai visat-o. Hai, nu mai fi trista!
Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Oare daca o sa ii spui frumos nasei ca nu vrei sa existe acest moment in nunta TA o sa se supere?
Ana-Maria
"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Nu stiu daca o sa se supere, prima oara cand am rugat-o a zis ca nu tine la aceste obiceiuri dar duminica m-a intrebat ca nici macar asa un pic, o mica esarfa. A purtat o discutie cu "cineva"(lasa ca-i platesc eu politele acelei "cineva") care in mod sigur a influentat-o si i-a spus ca obiceiurile trebuiesc respectate - sursa verificata
![](icon_smile_big.gif)
Ca sa va spun tuturor "madam" este sotia tatalui sotului(nu este mama lui).
O sa o rog din tot sufletul(pe nasa).... vad eu ce va fi......ma orientez la fata locului.
A, inca o chestie care nu imi place. Tatal lui nu va fi la biserica, ca a zis madam ca trebuie sa stea sa primesca invitatii acasa(sunt dintr-o localitate de langa Iasi dar tot din jud. Iasi). Oare daca ramanea singurica acasa sa primeasca invitatii(ca nu trebuie decat sa-i servesca cu niste prajituri si un pahar cu vin) si apoi sa-i urce in miocrobuz si sa vina cu ei la restaurant i-i cadeau galoanele? Asta ca sa poate veni tatal lui la biserica. Daca nu vine la biserica unde este ce-l mai important poate sa nu mai vina. Dar de aici deduc ceva: imi arata ce considera ei mai important: petrecerea si nu biserica.
Ai mei pt. ca sunt din Roman si acolo obiceiul este ca sa-ti primesti invitatii si sa-i asezi la masa(obligatoriu de unul de catre unul dintre membrii familiei, mai ales ca sunt doar persoane apropiate printilor) se vor imparti: mama la biserica si tata acasa cu invitatii. Fratele meu nu poate ramane pt. ca va duce una dintre lumanari la biserica. Pe altcineva chiar nu am pe cine sa las, bunica e batrana si cu probleme.
Daca ai mei se impart: unu la biserica si unu acasa, oare ei nu pot face la fel?
Farfuzica al meu a zis ca nu-l intereseza daca vine sau nu, daca asa considera tatal lui ca trebuie facut, nu are decat si ca poate sa nu mai vina deloc ca tot nu se supara. Da o sa-l sun si o sa-i explic ca e pe cale sa faca ceva ce nu poate fi reparat. Pt. noi cununia religioasa este importanta, restul sunt de umplutura.
Nu am vrut sa va plictisesc dar in modul asta mi-am descarcat nervii, incep sa-i am din nou dar o sa-mi revin dupa 'marele tambalau".
Si uite asa incep primele nemultumiri legte de nunta
![](ups.gif)
idei nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
darria sa stii ca e foarte bine ca te descarci acum ca e posibil sa explodezi in ziua nuntii si nu cred ca vrei asta atunci trebuie sa fii fericita si atat!plecati undeva dupa nunta?sau ne furnizezi imediat poze si povestirea?
nunta
noi doi
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , eu cred ca este foarte important sa-ti exteriorizezi sentimentele...atfel o sa expodezi...La mine e mai simplu pt ca sunt foarte sincera (ceea ce poate fi considerat un defect)iar daca nu-mi convine ceva ma enervez si uneori plang...Doctorii spun ca e foarte bine sa plangi.Nu vreau sa fiu sadica , dar am inteles ca organismul are nevoie si de asta...E cea mai buna metoda de a te elibera de ceea ce te incordeaza foarte tare...
Ioana-Cristina
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Fetelor , eu cred ca este foarte important sa-ti exteriorizezi sentimentele...atfel o sa expodezi...La mine e mai simplu pt ca sunt foarte sincera (ceea ce poate fi considerat un defect)iar daca nu-mi convine ceva ma enervez si uneori plang...Doctorii spun ca e foarte bine sa plangi.Nu vreau sa fiu sadica , dar am inteles ca organismul are nevoie si de asta...E cea mai buna metoda de a te elibera de ceea ce te incordeaza foarte tare...
Ioana-Cristina
sa stii ca sunt de acord cu tine si eu plang cand sunt super enervata sau stresata de ceva anume si ma descarc imediat chiar mai bine decat daca as spune cuiva problema mea
deocamdata in legatura cu nunta nu m-am enervat atat de rau incat sa plang dar mai am timp
![](icon_smile_clown.gif)
nunta
noi doi
Ioana-Cristina spune:
Don't worry , be happy ! Eu cred ca noi , femeile , trebuie sa ne bucuram ce mai mult de pregatirile de nunta ! Sa fim fericite ! Barbatii nu sunt asa , sunt mai reticenti...probabi ca nu-si gasesc locul...nu stiu de unde sa inceapa si cum sa faca....Sunt ca niste copii.
Ioana-Cristina
nushulica spune:
da asa e...dar sincer m-am bucurat si eu la inceput de pregatirile de nunta si eram foarte entuziasmata dar acum deja m-am saturat cand vezi cate piedici sunt adik ba nu gasesti ce vrei ba nu iti convine pretul ba nu ai timp...si tot asa nu e totul chiar de vis cum ar trebui sau cum vezi prin filme
nunta
noi doi
enderbaby spune:
Salutare fetelor,
Am revenit si eu ... am fost putin pana la mare si inapoi !
Darria... sa ai cat mai multa multumire sufleteasca la nunta ta si pune piciorul in prag la faza cu dezgateala...ca doar nu e dupa ei ci dupa tine, doar nu o sa te aseze fortat pe scaun. Si chiar si iubitul tau ar trebui sa spuna ceva in privinta asta...poate asa o sa inteleaga lumea ca e nunta voastra si faceti ce vreti la ea.
Cam atat...spor la pregatiri fetelor ca eu inca nu am inceput !
Lizuca
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55581" target="_blank">Continuare
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze