Impreuna, Timisoara! (16)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_man.png)
bvali spune:
Ba as vrea sa schimbam subiectul, ca asta vad toata ziua... hehe
Ca sa iti raspund la intrebari...
1. Da, sunt pasionat, asta este chestia, am vrut sa 'push the limits' cand am programat site-ul si tot ce e acolo, am vrut sa fac o chestie draguta.
2. Stiu ca sunteti fete de gasca, imi place de voi.
Despre mine ce sa spun... sunt happy ca am terminat cu admiterea la liceu, happy ca am terminat cu bine. Era fain inainte sa spun cate ceva despre mine, eu pe aici-> personajul misterios.
Aah... stii cumva ca era la un moment dat pe forumul dc in stanga, sus, un cadran mic, cu sigla desprecopii.com, care indica starea comunitatii? Eh, si pe ala tot eu l-am facut, asa, in timpul liber. Da vad ca nu mai este... stiu si eu ca am ajutat comunitatea dc intr-un anumit fel.
Subiect de discutie interesant... pai nu stiu ce sa zic, este subiectul Impreuna, Timisoara -> in primul rand, sunt din Arad, dar am bunici, strabunici, etc., parintii au unul din magazine in Timisoara, maica-mea e din Timisoara. Imi place Timisoara, mai ales cand ma gandesc la Iulius Mall -> care sper ca se va finaliza curand si ca va fi fain. Hai sa vedem... um, @Ana68, mancarea ta preferata, valabil si pt. ceilalti useri. Pe mine inca nu ma pasioneaza chestia cu bebeii, ca mai am de inaintat in varsta, dar sunt subiecte comune. Waiting for reply... Si inca o data, Cheers, si Viva DC.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
b_bea esti bine venita in -ul nostru.
Te-am trecut in listutza si pe tine.
Fetelor ... prospaturi la orizont ... 2 in nici o jumatate de zi. UUUOOOOAAAAUUUUU!!!
Ce fain ....
Nu ai bb inca fiinca inca nu va ganditi la el ... sau ???
Asteptam sa apara maestra de ceremonii ... din umbra ... si sa propuna o noua intalneala ... sa ne cunoastem noile venite.
Miro
My ticker
Giova spune:
Bagaret in seama si vorbaret esti mai Vali.
Noi toate avem familii, copii, deci nu prea stiu ce subiecte am putea aborda cu un pusti de 15 ani. Si sincer, nici tu cu noi.
Am vb. cu nasul meu. Luni la prima ora Clau e in Alba, sper ca si eu cu el, depune actele pt. pasaport, plateste si taxa de urgenta (cica se poate acum) si nu stiu in cat timp are noul pasaport.
Doamne ajuta!!! sa ne vedem plecati in concediu.
Va dati seama, ca noi de 3 ani nu am mai avut concediu? In Italia, cand aveam liber o sapt. fuga in romania, unde nu putem spune ca era concediu. Ne intorceam mai obositi, decat am plecat.poze
gio si bb 17+
Mihi spune:
Saluti tuti !
M-am intors de la Praid unde a fost super!
Gasesti jos in salina tot ce vrei inclusiv internet!
Pt copii hinte, balansoare topogane, masinute, lada cu nisip(sare), etc
Am avut o tentativa joi sa va scriu dar acolo e lenes internetul si pana am citit ceva mesaje a trecut juma de ora si al meu a venit sa ma ia pt ca Arpi deja adormise la el in brate! In restul zilelor a stat el la internet(3 ore pe putin)si eu... cu copiii ca de obicei!
Am vazut multe masini TM acolo!http://www.praid.ro
Dimineata mergeam in salina la pranz mancam la cantina minerilor apoi ne culcam iar seara strand cu apa super calda si super sarata!
A fost vreme faina la voi am auzit de la gazda unde am stat ca au fost 10 grade!
Ana ce-i cu votul, lamureste-ma si pe mine, care-i adresa ta de yahoo sa ne intalnim pe messenger?
danitin sa-ti traiasca sotiorul si voi pe langa el!
diana1971bine ai venit!
Mirocand apas pe Mihi din lista imi apare o noua pagina cu despre copii asta tre sa se intample? Oricum fain ce ai facut!
Dorsilavezi ca aerul conditionat manca mult!Scoate si tu tot din priza si baga-le pe rand si vezi cum se invarte...
Eu am aer conditionat dar nu-l folosesc, asa am cumparat apartamentul!
Nu-i sanatos si e scump!
Fetelorva pup pe toate si ma bucur ca sunt iar printre voi, mai am de citit in urma la cap15.
Pt Gabi: sa-i traiasca "leul greu" care a rupto pe saraca mamicuta!
Despre Octa : a chemat Lili un frizer si l-a tuns zero pt ca-i cadea angro parul. Duminica i-a fost tare rau 39 febra au crezut ca-l pierd!Asteptam analizele de la Viena care nu mai vin si de maine incepe o alta tura de citostatice.
Va rog sa nu itati sa-l amintiti si pe el in rugaciunile voastre pt ca puterea lui D-zeu e imensa!
Azinoapte pe la 1 noaptea am vazut un film fain pe tvr1 cred care mi-a intarit credinta in D-zeu si mi-a reinviat speranta.
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
Mirona spune:
Bine ai revenit in TM Mihi! Noi doua inca nu ne cunoastem asa de bine ... eu am fost plecata in concediu cand ai venit tu ... apoi cand m-am intors eu .... ai plecat tu in concediu.
Bine te-ai mai simtit acolo ... Bravo.
Listutza s-a vrut a fii mai smechera ... in sensul ca daca vrei sa ii scrii mai repede un PM uneia dintre noi ... ea ne mai postand pe site de multisor ... te duci in pagina 1 si dai un click pe numele ei. Se deschide o fereastra ... in care poti scrie textul si dai apoi trimite ... ca numele fetei este deja completat.
Speram sa va ajute .... dar daca va incurca ... spuneti si renuntam la link-uri, ok?
Mai verific o data asta seara daca sunt bune toate link-urile ... asta asa ca sa fiu eu impacata.
Giova bine i-ai spus-o mama ... eu am fost putin mai subtila (l-am bagat direct in lista la "ne-au vizitat") ... dar vad ca nu s-a prins.
Il mai lasam pana se satura si Ana de conversat cu el ... si apoi il lasam in pace ... sau el pe noi.
Nici io nu vreau sa fiu rea ... dar ...
Miro
My ticker
![](images/user_man.png)
bvali spune:
Va las eu pe voi.
PS. Am observat ca m-ati trecut la 'ne-au vizitat', dar nu trebuie neaparat sa spun asta. Acum am spus-o. Succes in continuare.
diana1971 spune:
dragele mele ...ma bucur si eu ca v-am gasit . Noroc cu Ana ca altfel nu stiam ca exista grupul.
Si eu sunt pt a ne vedea in persoana ...mai ales ca sunt in vacanta.
dimineata hoinaresc sa=mi fac plimbarea de dimineata...asa ca timp este.
Numai ca eu am devenit cam uituca ...adica daca mi se spune maine la 5..sigur incurc zilele asa ca ar fi bine cam asa ( de ex) : in data de marti,2.sept la 5 ( sa nu radeti ,memoria mea s-a dus pe copca).
merci pt asezarea mea in listuta !
o sa bem pentru asta !!!
va pup
diana
diana1971 spune:
daaaaa b bea noi suntem cele mai "mici"
din
iti urez spor la " treaba" sa mearga la fel de repede ca la noi !!!!
eu in ianuarie am fost la doc sa-i spun ca vrem bb si sa-mi spuna ce analize sa facem si de Valentine's,....s-a intamplat!!!
Am aflat de 8 martie ..asa ca anuyl asta chiar am avut sarbatori !!!
va pup
diana
Ana68 spune:
Saluti fete....
Miro si Ioana,incep cu voi dragelor....Mey,mama,ce avurati cu bietul baiet,bre?hehehehehe....Hai ca nu-i bai...Se simtea si el adult aici...
Era simpaticut!
Ioana vi si tu un picut maine seara la 19.00 in Operei?Hai sa te vedem,cat a mai crescut Marcolino...
Bea,draga viitoare mamicuta,bun venit la noi....Noi am mai vorbit pe ici pe colo in DC,dar nu mi-a dat prin cap sa te invit la noi...Ce vrei?Batranetile,mama draga!
Ma bucur ca esti aici cu noi si abia astept sa te cunosc...Si spor la treaba!
Mihi,bine ai revenit!Zici ca a fost super la Praid....Mey,ma bucur ca va priit concediul....Cu votul e urmatoarili:am inscris-o pe Luana la un concurs la tiffany,vezi linkul in semnatura mea,si se voteaza acolo copilasul lunii.Luana e la sectiunea bebelusi,a doua in clasament.Iar ID-ul meu pe messanger este petenchea.Te pup si sper sa ne vedem curand,sa ne cunoastem...Multa sanatate lui Octa....si sa aiba putere sa treaca cu bine si de tura asta de citostatice...
Vali mama,se pare ca esti totusi prea mititel pentru discutii....Ti-am scris:si eu chiar ma gandeam ce am putea sa stam de vorba,dar....sorry!iti doresc si eu multe succese in continuare si....incearca la sectiunea de 14-18ani....Din cate stiu sunt si adolescenti care scriu acolo....In legatura cu postarea ta la zona zoster:nu ai ce sa faci.Asta e ...asa defilam.E totusi pacat ca se intampla asa ceva,mai ales ca miza e o chestie atat de minora...numai bine!
Doris,pe unde esti fata draga?Chiar asa suparata esti pe noi de nu mai intri deloc aici?Hai ca ne lipsesti....Lasa deoparte supararile,ca pan' la urma o viata avem si daca ne mai si suparam....pierdem timp pretios, in loc in timpul asta sa ne bucuram si sa radem....Vino sa mai glumim!Ce mai face mama ta?Hai,vi maine seara in Operei la o scurta barfa?Te pup si nu mai fi suparata!E nevoie de tine:cine mai propune acum urmatoarea intalnire?
Avem si fete noi aici si tre' sa le cunoastem...
Fetelor,ce sa va mai zic?Merg la bucatarie,ca tre' sa linistesc chinezoii din stomace...avem paste cu branza in seara asta...
Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
http://www.tiffanyshop.ro/kids/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Incep nu tocmai bine, spunandu-va ca Ines de ieri dimineata are febra...nu mare, dar...i-am dat Panadol si sa vedem azi cum va fi!
Nu pare a avea rosu in gat, mananca, doar stranuta si ii curge putin nasucul...nu cred sa fie viroza, sau ceva grav, sper!
Am fost ieri sa vad gradinita,impreuna cu Ines, care a ramas impresionata si care, desi era inchis tot, ca e vacanta, ea vroia sa ramana acolo...
Si acum sa va iau pe rand, caci mi-ati lipsit!
Am fost putin botita, dar mi-a trecut, o zi in care eu nu rad e o zi taiata din calendar, asta sunt eu...
Danitin, ma bucur ca te-ai odihnit si ti-ai reincarcat bateriile...
La multi ani, sotului! si sa dea Domnul sa fie cu ochi,
daca va doriti...
Ana, imi pare rau ca ai racit si sper din tot sufletul sa nu ia de la tine si copii...
Am vazut ca va intalniti azi, la 18,30-19 in Centru.
Nu promit nimic, repet, nu promit, dar, daca Ines e mai bine, POATE, dau o fuga.Am inteles ca vii cu copii...
Alexa, imi cer scuze ca nu te-am chemat la Gabi, dar a fost ceva rapid si nu m-am gandit pe moment...
Lili, ce ai cumparat frumos pentru Codruta?
Simina, te-am vazut ieri in P-ta 700, cu tatal tau, el cara plasele, tu cu caruciorul...ce ai cumparat atata?
Giova, sincer, acolo la pasapoarte chiar nu cunosc pe nimeni...dar da si tu ceva ca sigur se rezolva...
Te-am vazut cu Clau luni la Kapa, dar pana sa te strig ai trecut ca vantul pe langa mine...
Diana, un calduros Bun Venit, din partea mea...
Eu sunt organizatoarea de ceremonii si intalneli, asa ca nu e de ajuns sa postezi, ci trebuie sa vii si la intalniri, sa ne cunoastem!
Felicitari pt. bebe, mai ai putin, poate venim si la tine cand nasti sa facem galerie...Spune-ne mai multe despre tine, cu ce te ocupi?
Albi, mama, unde pleci?
Bea, ce mica e lumea...
Un calduros bun venit din partea mea si abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire, sa mai stam la troace...
Tu mai mergi la SAM?
Eu nu, am primit un post mai bun altundeva...
Hai ca de acum vorbim mai des, aici e marea noastra familie, in care ne spunem ofurile, problemele, cerem sfaturi, dar mai ales ne ajutam...
Mihi, bine ai revenit!
Ma bucur ca a fost bine la Praid.
Daca stiam veneam eu sa-l tund pe Octa.
Imi pare rau ca nu s-a simtit bine...Nu am uitat sa ma rog pentru el, o fac in fiecare seara...
Gabi, ma bucur ca vii acasa cu Lucas!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI