S-a mai nascut o steluta!

S-a mai nascut o steluta! | Autor: moti_nadia2003

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Dupa lunigi asteptari am nascut prin operatie cezariana o fetita de 3.200 kg L=50cm si IA=9 Cred ca asta inseamna scor apgar(nota).???
Dupa un tratament cu Ginipral Nspa si mult mult calciu si materna in final totul a fost foarte bine multumesc lui Dumnezeu.Am avut si eu ca toate mamicile o depresie de 2 zile (plingeam fara motiv)dar incet incet o sa imi revin.Vreau sa va multumesc pt toate sfaturile date.In general au fost de folos.Acum trecem la alt capitol din viata noastra:bebelusul.2 intrebari:
1)Cum fac sa opresc laptele deoarece a mica nu se simte bine dupa el(nu este bun!)
2)Citeodata face treaba mare verzui.Cum trebe sa se prezinte in prima sapt??Aveti ceva ideei sau difera de la copilas la copilas?

Inca o data multumesc
Nadia Dr.Tr.Severin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Nadia,felicitari si sa-ti traiasca fetita.In sfarsit minunea s-a intamplat.cum adica fetita nu se simte bine dupa lapte?si de ce zici ca nu este bun?In primele zile laptele e ca un colostru si apoi treptat isi revine la normal dar este bun pentru alimentatia copilului.daca nu sunt alte probleme de sanatete da-i copilului sa suga,incearca si fa-i un program cam la trei iore si inarmeaza-te cu multa rabdare ca incep colicii.sanatate si sa auzim de bine.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Felicitari pentru reusita si tot binele din lume sa se rasfranga asupra voastra.
In legatura cu laptele: nu exista lapte prost. Ai rabdare ca la cezariana laptele vine mai greu.
Eu am nascut tot prin cezariana si am putut alapta doar 2 luni si jumatate. Dupa care am trecut-o pe lapte praf.
Asa cum spunea si Andreea, fa-i un program de supt din trei in trei ore si nu-l lasa sa adoarma la san.
Cea de doua problema cu treaba mare: asa fac toti copii timp de o saptamana sau doua nu mai stiu exact, dupa care incepe sa se ingalbeneasca si sa aiba un miros usor acrisor.
Si inca ceva: daca poti procura-ti cartea "Mama si copilul". Este foarte utila si orice problema pe care o vei avea cu BB tau o vei gasi in aceasta carte.
Eu numai dupa cartea asta am crescut-o pana in prezent! Este mai mult decat utila!
Si tine legatura permanent cu pediatrul.
Multa sanatate si rabdare! Primele 3 luni este mai greu dupa aceea devine o "joaca"!

si NiKo (24 sept 2004) http://pg.photos.yahoo.com/ph/pusa_stefan/album?.dir=/41a0

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moti_nadia2003 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Am procurat cartea este OK.Este mai greu acum in primele 3 luni asa cum ati spus si mai ales ca incep 'noptile albe'.Nimeni nu s-a nascut invatat.Norocul meu este ca il am pe sot care ma ajuta mai mult decit este necesar si am posibilitatea sa ma refac dupa cezariana.Bafta multa in continuare si inca o data numai multumiri.
Va pup
Nadia

Mergi la inceput