Buna,
Am si eu o nelamurire, am inteles ca anticonceptionalele fac "bine" la ovare te protejaza de chisturi si alte probleme, DAR cum actioneaza acestea pe san, mai ales in cazuri cu probleme mastoze, displazii, noduli (nu cancer)....
va intreb ca eu am o displazie mamara am incercat mai demult sa iau niste anticonceptionale (la recom. medicului) si nu le-am suportat pe san(ba, chiar imi aparuse un nodul), dar acum avand o situatie complicata cu ovarele e musai sa iau...
si mi-e tare frica sa nu-mi dau peste cap din nou cu problema sanilor care abia am stabilizat-o. Voi ce stiti????
plizzzz help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alina
Draga mea, sincer nu stiu...dar mie mi s-a dat Jeanine pt k nu are decat un hormon-cele combinate fac rau. Intreaba un medic bun!
Sanatate!
revin...trebuie sa contina doar progesteron, nu si estrogeni (Jeanine e dintr-o generatie noua, mai exista si Microgynon-eu una nu l-am suportat nici o luna, mi se facea rau si aveam ameteli).Am luat si Mercilon (combinat)timp de 6 luni si nu mi-a facut rau, desi aveam si eu probleme la san...tot nu ai fost la medic? Ai iesi din dilema...oricum, in nici un caz, sa nu le iei dupa ureche!
Sanatate!