Mai sunt camping-uri la mare ?

Mai sunt camping-uri la mare ? | Autor: Mica-mica

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor!
Intentionam sa plecam la mare cu cortul si as avea cateva intrebari ,daca mai sunt camping-uri pe litoralul romanesc, daca ati fost si cam cat costa si care sunt conditiile .

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

campingul GPM de la capatul statiunii Mamaia . Am fost acolo la recomandarea cuiva si nu mi-a parut rau .Vara asta a fost prietena mea si a fost si ea incantata . E un camping nou ( adica are vreo 3-4 ani), curat, cu paza permanenta, linistit .
0241-831001 e nr de la receptie de unde poti afla preturile si alte amanunte .
Vacanta frumoasa !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Noi am fost saptamana trecuta la Eforie Nord si am vazut ca mai exista campingul de acolo. Din curiozitate ne-am interesat cat costa. Locul de persoana era 30.000 lei/zi.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Pentru cel din Mamaia votez si eu. Sora mea a fost acolo si a fost foarte multumita de contitile oferite.

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi votam pt Hanul Piratilor. (cativa km de la Mamaia, spre Navodari).

Super curatenie. Multa verdeata si copaci. Plaja privata. Apa marii este curata si limpede, se vad bancuri de pestisori, lalala.
Grupuri sanitare, apa calda cu program.
Restaurant si autoservire. Mic magazin, fructe, inghetata, etc.

Pret pt campare in full-sezon (cred ca) 50.000 ROL/zi de persoana + cam tot atat pt. masina.

http://www.plaja.ro/hanul%20piratilor-mamaia%20sat.htm

P.S. Pretul la receptie este mai mic decat cel afisat pe acest site. De ex. acum bungalowul este 2 mil ROL si nu 2,2 mil ROL.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salut!
Am fost anul trecut in "camping S", dinspre Mamaia, inainte de Hanul Piratilor si sambata plecam tot acolo pentru ca anul trecut a fost super bine.E foarte linistit, fara harmalaie multa, ne-a incantat foarte tare pentru ca dormea copilul si noaptea si la pranz fara probleme(si daca era el odihnit a fost comod si pentru noi).Baia era foarte curata, in fiecare zi spalau cu "cif", cu "domestos", erau chiuvete separat pentru vase, dusurile inchise cu termopan, gresie, faianta impecabila, uscatoare pentru maini...
Cred ca acum e 80000 de persoana pe zi si masina cam tot la fel.Sunt prize, erau si doua terase, urmau sa faca si o alimentara, era acces la frigidere, aveau gratare, alea, alea...
Noi am fost multumiti si pentru faptul ca nu era aglomerat(champing nou si nu-l prea stie lumea)si pe plaja puteam intra in apa fara grija celui mic pentru ca il vedeam in orice moment.
Sunt cam 6 km pana in Navodari si ne-a fost comod sa mergem la un supermarket acolo si sa ne aprovizionam zilnic pentru ca eu am gatit in fiecare zi cate ceva(am o obsesie cu mancarea la terase) pentru copil.
Singurul inconvenient...nu prea sunt copaci!Sunt , dar sunt inca mici.

Mergi la inceput