Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor si multumim pentru primire ;)

Marc al meu are inca doar 2 dintisori si nu prea sunt semne de altii desi gingia de sus parca ar fi umflata.
Doarme bine noaptea , iar ieri mi-a facut bucuria sa doarma non stop pana la 10 ziua asa ca tot inainte.
De mers mergem dar nu mai mult de 5 pasi ca deh ne apuca frica, deci mers mers inca nu, alterneaza patru labe cu ridicatul in picioare.

De mancat am inceput sa i fac eu de la intoarcerea din Romania si merge destul de bine, nu reusesc eu chestii sa i placa de fiecare data dar mananca binisor.

Cam atat despre noi, si eu am inceput sa ma ocup de viata profesionala ca nu se mai poate o sa-mi pierd mintile in curand :).

Pupici

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Herra...nu mai are ce stimula bazucu...s-a dus lapticul!

Blue77 ce ma bucur sa mai aud de voi! Las' ca ii trece frica lui Marc si acusica nu te mai tii dupa el!

Danyce felicitari pentru ridicatul Almei in picioare ! Mi-era dor de voi!

Anamari ce rau imi pare sa aud ca esti bolnava! si multa sanatate!

Elyanne mercic de informatie cu gravidutele(stiam de toate dar credeam ca poate au mai aparut si altele in lipsa mea)! Alesio e incantat sa il dam pe tobogan!Si pe leagan ii place mult!

Acum doarme bazucul meu scump, asa ca fug sa mananc un pic ca nu mai apuc!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Iaaa uite a inceput sa vina lumea din vacanta ....

La noi au inceput vremuri kkcioase la toata familia, a inceput cel mare cu varsaturi i-a trecut nr 2 a fost tasu a urmat cel mic si ... probabil urmez eu!! L-a vazut dr. pe cel mic care cum maninca varsa tot a spus ca o sa-i treaca.

Ia sa va intreb si eu ceva ... la voi a trecut buba de la vaccin? Elyanne parca la tine facuse puroi ... cum este acum? La noi este inca rosu iar dr. a zis ca reactioneaza mai greu dar o sa-i treaca.

Razvanel nu merge inca si nici nu-l vad f dornic, adica daca il tin de miini da dar altfel nici gind. Se ridica in picioare singur dar numai la canapea. In 4 labe face doar citiva "pasi" dupa care prefera stilul rima. In schimb este vorbareeeeet ..... cind se enerveaza pe frasu' ii spune niu niu niu niu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mi se pare ca dupa discutiile aprinse au fost persoane care s-au suparat. sa treaca si sa revina.

Ca tot ai pomenit de frica, BLUE77, noi avem un copil taaaare fricos.
Eu sper sa ii treaca dupa ce ii scoate ghipsul.
Acum insa ii e frica de anumite jucarii, cind o iau in brate se tine strins de hainele mele, iar cind vede alti copii, urla si isi baga capul la pieptul meu si tot asa. Sper sa nu fie un copil nesociabil
Desi eu am unele explicatii la comportamentul ei tot nu prea imi place.

FROSA, sanatate la toata familia
La fel si tie ANAMARI, sper sa nu aiba nici un efect asupra lui bb3.
Ieri citeam intr-o revista despre diversificare si ma gindeam ce departe mi se par momentele cind cautam info despre introducerea primului aliment, o lingurita azi, miine doua.
Uite de duminica deja se incepe sarbatorirea celor care fac un an... ce repede trece timpul.

Despre Amelia... Acum a adormit cu boticul murdar de cereale, la nici jumatatea mesei.O las asa, o spal cind se trezeste ca dupa aia face scandal.
Se chinueste si reuseste uneori sa se tarasca asa cu ghips cu tot, daca o pun pe jos, se impinge in spate se apuca de ceva si se trage daca vrea in fata, isi pune un cot sub cap( asa cum fac eu cind stau pe o parte) si ajunge jucaria daca nu e linga ea.
Pe mine ma buseste plinsul cind o vad cum se chinuie asa.Ea crede ca asa e normal...
Asa ca daca mai e cineva complexat de bebe, eu va intrec...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Mersi, fetelor, pt raspunsuri! Ce mari se fac copilasii nostri si ce sentiment am trait cind am vazut-o facind pasii, constienta fiind de ceea ce face!!!
Frosa, si a mea face cam la fel. Cind se lovea, cadea sau stiu eu pe ce se supara, noi certam "locul ala rau" cu degetul si ziceam "nu nu nu" ca sa reuseasca ea sa plinga, si acum ne ia Paula inainte, cearta cu degetelul si zice "da da da"

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Lilia, pina scriam eu, a aparut mesajul tau. Mi-au dat lacrimile. Mii de si fii tare, ca nu a mai ramas mult!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Lilia, Ameliei curoajose!Si o sa vezi tu pe cand scapati de ghips ca ea va uita momentele astea, cum ai zis si tu, ea crede ca asa e normal, asta e pe deoparte un lucru bunicel ca nu sufera decat foarte putin!Mai aveti un pic si scapati si asteptam cu nerabdare sa auzim numai de bine!!! Pupici la amandoua!!!

Cat despre frica de jucarii...si noi avem o frica de genul asta, si curios...de exemplu are o masina, cu care se joaca mai tot timpul, o impinge in toata casa, masina are o telecomanda, pe care a invatat sa o foloseasca, dar, uneori ii este fica de ea...habar nu am de ce...ba se joaca...ba plange si o ia la fuga de langa ea!Si...inca mai are frica de ceva nou, o jucarie zgomotoasa pe care nu a mai vazut-o....sau te miri ce alte minuni care la pipait sunt altfel decat isi inchipuie el...de exemplu azi a gasit printre lucrurile lui tati o rola de panza abraziva, si era asa de ciudata ca a aruncat-o repede pe jos si a luat-o la fuga spre mine

am vrut sa incerc eu sa deschid subiectul nou, dar nu pot sa ma loghez cu "mamica de sept-oct" pentru ca desi am dat de muuulte ori logout si imi zice ca m-am logat afara cu succes...raman incontinuare logata tot cu userul meu...nu stiu daca o fi de la mine sau o fi alta cauza.....
poate reuseste alcineva sa creeze subiectul nou!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55200" target="_blank">Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Mergi la inceput