Sus... in Scandinavia (69)
Raspunsuri - Pagina 4

mara03 spune:
buna seara buna seara!!!!!
lilanda, super reclama aia. am incercat sa intru si io pe siteu' ala da' nu ma lasa. ma arunca intr-un alt site unguresc.... chestia cu antifoanele am retinut-o.
narancea, da, in sfarsit am scapat la sot...
dupa ce m-am uitat la toate pozele am vazut ca n-aveai cum sa-i faci tu poza la mezinu'. m-am lamurit cine e fotografu' talentat.
liris, cum mama sa nu fii pe spate?!?!
rayu o fi ajuns acasa?
restu' lumii, aveti absenta nemotivata de la mine. in afara de canadeze si mihaela.
unu
doi
trei

liris spune:
zau ca nu-s ....
concluzia mea; la pomul laudat sanu mergi cu sacul
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy

narancea spune:
ai ghicit mara, nu aveam cum sa fiu eu, cind eu eram la mamaia el era la marmaris, si e o oarecare distantza.............
neatza dolofanele ...

Pegasis spune:
Neatza.
Io m-am intors tirziu aseara. Am fost sa vad cu ochii mei regiuni din judetul Buzau afectate de inundatii. Am fost la Maracineni, la Nehoiu si la barajul de la Siriu. Mi-e inima grea si nu stiu daca o sa-mi gasesc cuvintele sa povestesc ce-am vazut.
E atit de mare disperarea si suferinta... Dumnezeu ne da citeodata mai mult decit putem duce...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

lilanda spune:
Buna dimineata
Carmen, e trist ca lucrul asta se tot repeta in zona aia, an dupa an!!! :-((
mara, uite incearca www.funpic.hu/en.gallery.php?id=-1&s=dd&p=1" target="_blank">aici siteul ala cu fun picture, ca e cumva ascuns, de aia de te redirectioneaza...
liris si mie la prima "vedere" mi s-a parut Parisul putin dezamagitor...ca un deja vu; insa la "a doua vedere" incepi sa-i descoperi farmecul, sa simiti atmosfera aia unica din oras. Cred ca Parisul trebuie vizitat temeinic, cel putin o saptamina...ca asa din goana calului, paraca nu prea te impresioneaza nimic (io asa mi-am propus sa fac data viitoare!!!)
Rayu, bun revenit!!! :-)) Asteptam povesti si poze!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

tata lu Toma spune:
Daca mai vorbiti urat despre Paris, imi iau jucariile si plec !!!
Vaz ca la 69 va-nghesuirati nitelus ... mai e si 70 ... si 71 ... if iu nau uat ai min ...
o saptamana buna tuturor
_
Sunt moderator dar ma tratez

Charlie spune:
Eu nu inteleg ce se intampla. Am trimis si eu un mesaj micut acu 3 zile si tot ne-moderat este !!!!! Vacanta ? Macar scrieti-mi un mesaj ceva sa-mi fac bagajele si sa plec.
In fine, toate cele bune.
Charlie

lilanda spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Daca mai vorbiti urat despre Paris, imi iau jucariile si plec !!!
Vaz ca la 69 va-nghesuirati nitelus ... mai e si 70 ... si 71 ... if iu nau uat ai min ...
o saptamana buna tuturor
_
Sunt moderator dar ma tratez
Promitem ca de Paris numai de bine

narancea, vezi bine, nu-ti fa griji

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

narancea spune:
eu, daca ar fi dupa mine , tot as mai trage de 69 asta, cit se poate de mult ............... suna bine !