Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna seara buna seara!!!!!

lilanda, super reclama aia. am incercat sa intru si io pe siteu' ala da' nu ma lasa. ma arunca intr-un alt site unguresc.... chestia cu antifoanele am retinut-o.

narancea, da, in sfarsit am scapat la sot...
dupa ce m-am uitat la toate pozele am vazut ca n-aveai cum sa-i faci tu poza la mezinu'. m-am lamurit cine e fotografu' talentat.

liris, cum mama sa nu fii pe spate?!?!

rayu o fi ajuns acasa?

restu' lumii, aveti absenta nemotivata de la mine. in afara de canadeze si mihaela.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

zau ca nu-s ....
concluzia mea; la pomul laudat sanu mergi cu sacul

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ai ghicit mara, nu aveam cum sa fiu eu, cind eu eram la mamaia el era la marmaris, si e o oarecare distantza.............

neatza dolofanele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Neatza.

Io m-am intors tirziu aseara. Am fost sa vad cu ochii mei regiuni din judetul Buzau afectate de inundatii. Am fost la Maracineni, la Nehoiu si la barajul de la Siriu. Mi-e inima grea si nu stiu daca o sa-mi gasesc cuvintele sa povestesc ce-am vazut.

E atit de mare disperarea si suferinta... Dumnezeu ne da citeodata mai mult decit putem duce...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Carmen, e trist ca lucrul asta se tot repeta in zona aia, an dupa an!!! :-((
mara, uite incearca www.funpic.hu/en.gallery.php?id=-1&s=dd&p=1" target="_blank">aici siteul ala cu fun picture, ca e cumva ascuns, de aia de te redirectioneaza...
liris si mie la prima "vedere" mi s-a parut Parisul putin dezamagitor...ca un deja vu; insa la "a doua vedere" incepi sa-i descoperi farmecul, sa simiti atmosfera aia unica din oras. Cred ca Parisul trebuie vizitat temeinic, cel putin o saptamina...ca asa din goana calului, paraca nu prea te impresioneaza nimic (io asa mi-am propus sa fac data viitoare!!!)
Rayu, bun revenit!!! :-)) Asteptam povesti si poze!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaa care rayu ? sunt eu chior ? ca nu vad ca a revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Daca mai vorbiti urat despre Paris, imi iau jucariile si plec !!!
Vaz ca la 69 va-nghesuirati nitelus ... mai e si 70 ... si 71 ... if iu nau uat ai min ...

o saptamana buna tuturor

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Eu nu inteleg ce se intampla. Am trimis si eu un mesaj micut acu 3 zile si tot ne-moderat este !!!!! Vacanta ? Macar scrieti-mi un mesaj ceva sa-mi fac bagajele si sa plec.

In fine, toate cele bune.
Charlie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Daca mai vorbiti urat despre Paris, imi iau jucariile si plec !!!
Vaz ca la 69 va-nghesuirati nitelus ... mai e si 70 ... si 71 ... if iu nau uat ai min ...

o saptamana buna tuturor

_
Sunt moderator dar ma tratez

Promitem ca de Paris numai de bine ...si evident ca stim uat du iu min, ca sintem doara hoti bartini ...si mai urmeaza si 73 la o adica!!!
narancea, vezi bine, nu-ti fa griji Intelesesem insa ca ieri a avut mama Rayu avion hjem igen...sa vezi ce suparata e!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

eu, daca ar fi dupa mine , tot as mai trage de 69 asta, cit se poate de mult ............... suna bine !

Mergi la inceput