Sus... in Scandinavia (69)
Raspunsuri - Pagina 2

Adela99 spune:
io va scriu de la lucru :-( m-a chemat sefu de urgenta sa ma puna la treaba, zicea c-o sa-mi prinda bine si mie :-) ca luni n-oi fi la fel de aglomerata ... si ne-a vandut! adica fuzionam si avem garantate slujbele un an, dupa care vom vedea ... da' e oricum un scump, ca-mi venea sa-l pup (la modul serios) ca principalul lui motiv e ca el lucreaza prea mult si acum asteptand al doilea copil vrea sa-si ia papaledig si sa stea acasa cu copiii ca la primul nu a profitat punand bazele firmei asteia ... si n-a vrut de la aia nici actii ca asta l-ar fi obligat. asa ca de la 1 ianuarie e doar consult, daca aia il vor ... in fine, mie mi-a placut ideea ca vrea sa se dedice familiei si cu firma pe cap n-ar fi putut

lilanda spune:
Bonjur, bonjur
mara, da' de ce asa de matinala azi??? Sforaia Ionu'??
Adeluci, esti libera??? Da' stiu ca ai prins ceva sefi in ultimul an pe la firma!!! Nu spuneai tu mai prin toamana, ca v-a lasat boss-ul din Spania??? Acu' va lasa si astalalt dragutu'...mai bine ati cumpara voi firma!!
Pe-aici e o vreme...turbata!!! Si ...ma enerveaza!! Mai vreau vara!!
narancea, nu-ti pare rau ca te-ai intors???
Edit: moama ce aglomeratie pe-acilea in ultimul minut!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

vikinga spune:
Lil hai ca da soarele si pe la noi! Tot vreo 15 grade dar oricume soareIeri am fost in List in nordul insulei(care e cel mai nordic punct al germ) si ma amuz asa cind vad indicatorul care arata hait spre mare si scrie pe el Romo(nu stiu sa tastez o barat). Si am vazut si noul feri, e mult mai mare si rapid! Tu cit de departe esti de Romo? Si azi mergem iar in List ca cica vine unul din cele mai mari vase cu pinze din lume, pe acolo, na ne pozam si noi cu bestia
In rest nimic nou, turisti multi, surferii innebuniti ca-s valurile ca la ocean pe aici
pe restul ii ia vintul dar ma rog, berea merge asa ca toata lumea e fericita
Si vineri mi-a venit si soacra spanioloaica, mama ce gura au astea, din singe le e firea asa, ca batrinica batrinica dar nu-i sta gura o secunda
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

lilanda spune:
vikinga, pe-aici soarele ii carpanos rau. Apare, da nu sta mult!!!
De la mine si pina la Rømø e cam o 1h de mers cu masina; noi stam la Marea Baltica ccc care, spre deosebire de-a voastra (zbuciumata) ii linistita si...foarte limpede. Anyway, poate ne vedem in septembrie la o bere inghetata!!! Si succes con suegra, ay, ay ,ay
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

mara03 spune:
mey lilanda mey, da' de unde le stii tu pe toate??? da, ionu m-a innebunit cu sforaitu' (ca deh, ma dezobisnuisem cat timp a fost plecat) si i-a innebunit si pe cei cu care a fost in escursion.
asa ca s-a hotarat sa mearga sa-l gadile nenea doctor cu ceva laser prin nasuc.
adela, te compatimesc pentru faptul ca a trebuit sa mergi in we la birou.
doruletzu' ce mai face??? da' canadezele? da' japonica noastra?
stiti voi ca v-am tot rugat io sa-mi trimiteti ceva ploicica...nu stiu care a fost asa generoasa/generos ca acum nu se mai opreste ploaia. iti vine sa dormi intruna (cred ca in cazu' asta am scris bine "intruna").
unu
doi
trei

itsme spune:
bon jour repede, am venit sa va anunt ca azi ne intalnim cu mihaela si Albosca! Bem una si pt voi!