Sus... in Scandinavia (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Mai si sa ma laud si aici la voi ca nu mai incape in mine inima de bucurie, cheta pt Sabina facuta la mine o sa depaseasca 2000euro!!! Incredibil! Si in ultimul timp aproape numai tatici doneaza! Dragii de ei

Felicitari!! Ai avut o idee nemaipomenita cu teledonul
Cit despre venirea verii (din nou) in nord... sper sa fie asa. Si danejii anunta ameliorarea vremii, da la modu' ca vor mai creste temperaturile cu vreo trei grade, da' nu se stie cind va aparea si soarele :-)) Oricum, du-te linistita la Venetia, ca acolo sigur e soare
Tatuci, baga si-o Scandinavie pe lista, in cazul in care te-ncumeti!!! Te ducem si la castelul lui Hamlet, daca vrei (iaca n-am emoticon cu craniu'!!!) si te umplem de bere (da' oluam din Jermania, ca-i mai ieftina!!!)
narancea, nu mai zic bre nimic, ca e...kedeligt, fir-ar sa fie!!! Abia astept sa mer la scoala

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bai, de ce n-oi fi descoperit io poienita inainte de a-mi planifica vacanta pe anu' asta ... faceam un "Tur de Poiana" de toata frumusetea.
Deci, avem pana acu' Bucuresti - Paris - Delft - Sonderborg : 3470 km
Care ma mai invita ? Curaj, curaj ca vin si cu nevasta si cu copil !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaa mara am destule broaste ? niciodata ! eu nu ma satur de ele …..

ieri cind copiam ceva la xerox, era pe xerox un sopirlan hahahahaha nu cred ca era danez, cum totzi de pe aici calatoresc prin toate tzarile, cine stii cine a adus-o in bagaje hahahahaha uneori ne trezim cu te miri ce aratari pe aici . dar asta era mai mica si decit broastele mele alea colibri, am vrut s-o posez dar era asa mica ca nu se vedea. Un firicel mic lung de 5 mm cred si cu patru picioare, maronie asa cu verde si o dunga neagra dea lungu, asta daca te chiombeai bine , si subtzire cit un fir de par, sau ma rog, doua. Doamne ca mica era si inceata, abia se misca, cred ca era toropita de frig, ii lipsea caldura. Nici nu am putut s-o iau in mina ( de malineanu ) ca o striveam, am luat-o cu o linguritza de plastic si am speriat fetele cu ea, zic uite crocodilu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Acu' pe bara de sus scrie "Still hacked by...". Ce ti-e dom'le si cu hobiurile astea...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

...si-asa deci, ai speriat colegele cu crocodelu....?

tata vlad, la bistrita vii? ca io te primesc cu tot familionu'.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by narancea

aaaaaaaaaaaaa mara am destule broaste ? niciodata ! eu nu ma satur de ele …..

Iaca o broscuta si de la mine...

Am asteptat-o si pe Mihaela sa dea un semn de viata...acum vad ca Arborica trece pe plaiurile mele...eu astept aicea rabdatoare...

Tata lu Toma...daca vrei poti innota si peste Atlantic...trmit broscuta sa te ia in circa.

Acuma ma cam ia depresia...peste tot reclame cu Back-to-School si cind ma gindesc ca incepe scoala si se termina programul de voie de vara.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

carmen, da' ai vazut ce titulatura ai?
chiar ca se plictiseste asta...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Julia in sfarsit! vizaaa!

tata de toma esti binevenit si bineprimit (cu familion cu tot si in Suedia-Borås si apoi batem vreo 60 km pana la Göteborg

gashca,

io mi-s foarte ocupata, mai ceva ca hackerul nostru

acu vad ca ma facu bisnitar

da' nici io nu ma las

mi-o luat hackeru' umbrelutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola pipal,

si io tot ca Adela si hackeru' (ocupata).

Tata lu' Toma, hai si la Toronto ca te primim cu drag (si aranjez si cu astia cu avioanele sa nu mai alunece pe pista la aterizare). Numa' sa fie clar, la cascada Niagara si la CN tower eu nu mai merg! (ca deja am fost de 10000000 cu diversi alti turisti si rude!)

Va pup pe toti, aveti grija ce faceti pe aici!

Mergi la inceput