Mamici de iulie-august (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, trebuie sa ma laud cu o reusita. I-am facut in sfarsit baie Sarei si nu a mai plans in hohote. Am incercat o metoda noua. Am infasat-o intr-un scutec si asa am bagat-o in cadita. Pana sa se dumireasca o spalasem deja. Mai nasol a fost la sfarsit cu clatitul si mutatul in prosop, dar perseveram. Atunci a plans mai tare, dar doar 2-3 urlete.
Concluzia: nu-i place sa stea dezbracata, mai ales pe maini am observat ca-i place sa simta ceva. De maine voi incerca sa o las in timpul zilei cat mai dezbracata, poate se va obisnui in timp.
Eram hotarata, daca nu iesea bine aceasta baita sa nu-i mai fac baie vreo 2-3 saptamani (sa o spal doar pe parti , ce credeati? ) si apoi sa o bag cu mine in vana mare.
Din fericire a fost binisor, dar la ideea cu mine in vana mare tot nu am renuntat.
Acum sunt franta de oboseala, azi am iesit la plimbare in ciuda vremii si nu stiu ce am de ma simt cam slabita in ultimul timp.
Va pupam si noapte buna!

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, poate ai dreptate si ar trebui sa nu ma mai stresez atit.Oricum, luni fac 38 saptamini si intru in 39. Cum hotaraste Dumnezeu cu noi. Mi-e greu tare si durerile si oboseala imi dau de furca. Stiu ca nu va fi simplu cu bb afara dar macar dpdv fizic ma voi simti mai putin greoaie si cu mai multa energie. Stiu ce implica bb afara de la trezit din 3 in 3 ore pentru papa pina la colici(poate ma ajuta Dumnezeu sa nu aiba) etc dar parca tot il vreau mai repede afara sa nu mai am durerile pe care le am acum.
Cit despre casa, stam pe ginduri daca sa luam omistus sau asumis-oikeus, dat fiind fptul ca dobinzile la banci sunt extrem de mici si pretul caselor extrem de mare. Nu vreau sa cobesc, Doamne fereste dar trebuie sa se intimple ceva cu situatia asta.Cum o vrea Dumnezeu.
Va pupic pe toate.
K37+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valcampan

Felicitari Katink ! Sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatoase ! Asteptam cu toate cred vesti si detalii de la tine. Poate ne spui cum a decurs nasterea si prin ce stari emotionale ai trecut.Dar inainte de toate odihneste-te cit mai poti.
Kulta ma regasesc si eu prin descrierea simptomelor tale .Eu am acum 38s + 3 zile dar medicul imi va face cezariana abea in saptamina 40 pt.ca a considerat ca bebe mai asteapta si nu vrea sa iasa desi eu simt ca-l pierd asa de tare apasa pe burta in jos si ma doare spatele mai mereu.La toaleta merg din ora in ora. Sper sa nu ma apuce nasterea mai devrema sa nasc cu medicul de garda ca nu voi mai garanta pt.soarta ginecologului meu.

Valentina 38+

Valentina, saracuta de tine, stiu ce simti. E nashpa rau, o stare pe care nici n-o poti descrie.
Eu azi pe linga ca am avut toata ziua diaree, am mai si vomat la greu. Poate sunt ceva semne. Sper. Ma gindesc la pupita care ramine acasa fara mine si la cum o sa se descurce mama cu ea, oricum am incredere in ea.
Las ca nastem noi, nu?

K37+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara burtici, mamici si bebici!!!
Astazi nu mi-ati dat prea mult de furca cu cititul, la 2 pagini ma descurc mai bine...
La Constanta a fost o zi super calduroasa si astazi, de-abea acum seara a plouat ATENTIE: 25 de secunde!!!!!!! Am crezut ca o iau razna, eu asteptam sa vina ploaia aceea pe care o anunta de cateva zile... dar... nik!!
Astazi am iesit doar pentru o plimbare pe faleza pe la Cazinoul din Constanta, am baut un suc de portocale si ne-am intors acasa, pe mine a dureau gleznele tare de tot si spatele... Mamini si Kulta, sa ne luam de mana!!!
Nu stiu la voi cum este, dar mie nu mi-a coborat burtica de loc.... Si doar m-am plimbat zilele astea...

Anis, pentru sfarcul ombilicat incearca sa tai o seringa de 2 ml , pune-i pistonul pe partea cealalta si trage sfarcul afara, sper sa te ajute!! Eu am citit undeva de chestia asta, cica merge!!!

Dede, off, pana in spetembrie o sa ni se lungeasca urechile de dorul tau!!!!! Sper sa-i place Medeei noua casutza, de fapt sunt sigura ca-i va place!!!

Kulta, de acum se poate intampla oricand, asa ca nu mai plange!!! Vine el Sebi cand se simte pregatit!!!

Mamini, ce frumos ca ati iesit la !!!! Hai ca pana joi mai este putin si scapi de un stres, vei vedea ce puiutza sanatoasa si cuminte vei avea!!!

Monai, ma bucur ca ai gasit metoda salvatoare!!! Vei vedea ca in curand Sara se va obisnui cu apa si va deveni un mic pestisor!!!

Andre_ea, incearca sa iti ocupi timpul ca sa nu ai timp sa te gandesti aiurea la prostii...

Oriadam, pacat ca stai departe de Simo, ti-ar fi prins bine sa o ai prin preajma, optimismul ei este molipsitor!!!

Nicoll_mada, nu merge sa vizionam albumul, lipseste un yahoo de pe acolo, dar si asa spune ca nu este facut public!!! Vrem sa vedem!!!

Anis, vrem si noi poze cu frumoasa creatza de Ingrid!!!

Gata, acum ma bag la nani, va pupic pe toate,

Irina si bebe 39 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Acusor, eu multumesc lui Dumnezeu, nu am avut probleme cu constipatia, ba chiar am patit de vreo doua ori sa ma stric la burta, am iesit apa, de m-am si speriat si l-am sunat pe dr meu care mi-a dat voie sa iau o Smecta. Dar mie nu-mi lipsesc fructele, mai putin de un kg pe zi nu a fost niciodata. Citeodata si 2 sau 3 kg pe zi. Eu chiar simt nevoia sa maninc fructe. Imi lasa gura apa numai cind ma gindesc la ele. Incearca si tu combinatii soc : lapta batut si pepene sau brinza cu smintina si cu prune sau piersici... Daca ieseai regulat si acum nu ai mai avut scaun de 2 zile, tot ai sa te necajesti prima data. Daca nu si nu, si mai ales daca ai cu ce, fa-ti o clisma mica. Succes !

Anca si Matei 36s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Irina, ma bucur ca te simti bine si imi pare rau ca te dor picioarele, dar e normal La mine burtoiul a coborit tare de tot, dupa cum scriam mai sus, se sprijina pe genunchi atunci cind stau in sezut. Stiu ca bb Sebi poate veni oricind insa se pare ca nu se grabeste. Oricum, scriu sms daca e ceva.
Noapte buna si pupici
K37+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Anis, am intrebat si eu pe mamele mele ( mama si soacra) si mi-au spus ca se face compresa cu huste, daca stii ce-s alea. Intreaba si tu pe cineva care umple bors proaspat si din taritza cu care se umple borsul (asta se chiama hushte la noi in Moldova) pui pe o cirpa curata strat mare si pui pe sinul cu probleme, legi strins si stai asa intre alaptari, eventual compresa sa fie de la frigider. Chiar daca curge din cirpa sa nu storci prea tare taritzele, ca zeama aia face minuni. Astept sa imi scrii daca a avut efect.
Rabdare!

Anca si Matei 36s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, la mine burtica s-a oprit la operatie, se pare ca nu vrea sa coboare mai jos... o avea vreo legatura???
Si eu imi tin burtica pe picioare cand stau jos, la inceput a fos o senzatie nashpa, dar acum este ok, m-am obisnuit

Fetele , am mai pus doua poze in album, una cu mine si cu Radu si inca una cu mine singurica la 38 sapt... De-abea astept sa pun poze cu bebelina!!!!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 39 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, nu stiu ce sa zic cu casa, tocmai fiindca e dobinda mica noua ne-a convenit sa luam acum...dar fiecare isi face calculele lui, ce riscuri isi poate asuma si cind...va mai ginditi voi cum va avantajeaza mai mult.

Dede, miine sa calcati cu dreptul in casa noua, sa va simtiti bine acolo si sa fiti sanatosi!

Irina si eu cu plimbarea...rar si putin ca vin frinta si ma dor toate de parca am 100 de ani. hai ca mai avem un pic...

MonaI, ma bucur ca ati reusit sa faceti baita, e pudica, minca-o-ar mama de scumpa...i-o fi rusinica sa stea dezbracata. hai ca mai creste si se face mai curajoasa.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, frumoasa tare poza cu voi 3.sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.
M

Mergi la inceput