CIC in cartea de munca

CIC in cartea de munca | Autor: Simona Angelescu

Link direct la acest mesaj

Buna,
Se trece CIC-ul in cartea de munca sau se asimileaza cu concediul medical si nu apare nici o inscriere in cartea de munca in aceasta perioada?
Mami Simona si bebe Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se trece contract suspendat pt CIC pana la revenire.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona Angelescu spune:

Marius,
Eu mi-am ridicat cartea de munca vineri de la vechiul loc de munca, intrucat de luni o sa lucrez in alta parte. In cartea mea de munca nu exista nici un inscris referitor la CIC. Am intrebat, dar mi s-a raspuns ca CIC se asimileaza cu concediul medical, deci nu se trece in cartea de munca. Ma efecteaza in vreun fel faptul ca CIC-ul nu a fost trecut in cartea de munca?
Multumesc pentru raspunsuri.
mami Simona, bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Am si eu o nelamurire legat de acest subiect:pe 1 august mi-am dat demisia de la firma unde am fost in CIC (pina pe 4 aprilie) si abia acum sefii mei si-au dat seama ca nu mi-au operat in cartea de munca suspendarea pe perioada CIC..dar mi-e neclar de ce au facut o decizie de suspendare si pentru perioada pre-si postnatalului??E normal??Cica asa li s-a spus de la ITM...
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Asa cum au suspendat contractul pe perioada de concediu prenatal si postnatal, asa trebuia sa suspende si pe perioada CIC.
Trebuia sa mergi sa treaca in carnetul de munca CIC-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

ACVI: da asa trebuie, este normal.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc mult pentru raspuns,m-am linistit!!!
Gabi.

Mergi la inceput