Buna,
Se trece CIC-ul in cartea de munca sau se asimileaza cu concediul medical si nu apare nici o inscriere in cartea de munca in aceasta perioada?
Mami Simona si bebe Alex
Se trece contract suspendat pt CIC pana la revenire.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Marius,
Eu mi-am ridicat cartea de munca vineri de la vechiul loc de munca, intrucat de luni o sa lucrez in alta parte. In cartea mea de munca nu exista nici un inscris referitor la CIC. Am intrebat, dar mi s-a raspuns ca CIC se asimileaza cu concediul medical, deci nu se trece in cartea de munca. Ma efecteaza in vreun fel faptul ca CIC-ul nu a fost trecut in cartea de munca?
Multumesc pentru raspunsuri.
mami Simona, bebe Alex
Am si eu o nelamurire legat de acest subiect:pe 1 august mi-am dat demisia de la firma unde am fost in CIC (pina pe 4 aprilie) si abia acum sefii mei si-au dat seama ca nu mi-au operat in cartea de munca suspendarea pe perioada CIC..dar mi-e neclar de ce au facut o decizie de suspendare si pentru perioada pre-si postnatalului??E normal??Cica asa li s-a spus de la ITM...
Gabi
Asa cum au suspendat contractul pe perioada de concediu prenatal si postnatal, asa trebuia sa suspende si pe perioada CIC.
Trebuia sa mergi sa treaca in carnetul de munca CIC-ul