Usa metalica de apartament
Am dori sa ne schimbam usa de la apartament cu una metalica dar nu prea stim spre ce sa ne orientam.
Astept sfaturile voastre.
Multumesc,
Laura
Raspunsuri
Loma spune:
Laura,
nu vreau sa te intristez, insa noi (in Buc.) dupa ce am schimbat-o cu una metalica, au inceput sa ne "colinde" hotii.
Odata, intr-o seara eram singurica acasa.... dormeam si suna cineva la usa f. f. insistent, m-am dus tiptil la usa si si m-am uitat pe vizor, nu am aprins nici un bec, vad un individ, am zis ca o sa plece daca nu i se raspunde, dar n-a plecat.... si apoi a inceput sa lucreze la yale... eu viteaza am batut cu piciorul in usa si apoi am iesit afara, noroc ca s-au speriat si au fugit, erau vreo 4, ca altfel cine stie ce pateam....
Si au mai incercat de cateva ori, insa nu au reusit, ca noi intre timp ne-am luat o yala din aia pe toata usa, apoi noroc ca am plecat in Ca.
Acuma nu zic ca o sa patesti la fel ca noi, poate acum sunt mai multe usi in Buc. incat a voastra sa le mai atraga atentia, noi o luasem de la Bucur-Obor, acum nu mai stiu unde se mai gasesc.
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
anemona spune:
Noi avem usa de la firma Setum, este pe Bv. Preciziei in Militari.
Suntem multumiti de ea, e bine facuta si desi o avem de 4 ani nu a dat nici un semn de oboseala. Nici hoti n-am avut in vizita. Sistemele de incuiere sunt Abus, care se spune ca sunt bune.
Pegasis spune:
Gardesa de la Bricostore cu yala Mottura cu inchidere in 3 puncte (aprox. 25 mil) sau usa metalica HoffBauer cu yala Mottura cu inchidere in 5 puncte de la magazinul lor de pe Calea Calarasi (vis-a-vis de benzinaria Agip).
Uite si www.siguranta.ro/full/magazine_36_5.html" target="_blank">detalii despre firma.
Sau poti incerca www.maco.ro/usi_antiefractie_civica.html" target="_blank">Maco.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
dante01 spune:
mai citeste ce s-a mai scris si pe aici ...eu personal n-am nici un fel de experienta la capitolul asta...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
Darria spune:
Nu-mi aruncat cu ca va zic doar ce am auzit nu probat. Am auzit ca au o noua metoda "meseriasii" de a intra in casele oamenilor. Cum procedeaza daca nu pot deschide prin metoda clasica: au un sistem prin care strang usa ca pe un acordeon(pe orizontala), doar cat sa le permita deschiderea. Banuiesc ca o fac doar la case(fac zgomot si la bloc se aude) si acolo unde interesul este mare.
idei nunta
Alecsia spune:
Noi ne-am comandat usa de la Porta Doors. Se face doar pe baza de comanda sau eventual sa mergi la reprezentantii din tara si sa alegi ceva ce au in magazin. Eu zic ca sunt cele mai bune usi.Imi plac si cele de interior. Finisajele in primul rand sunt altele.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela