HARRY POTTER pt cei/cele care au citit deja cartea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am terminat-o!

Nu cititi daca nu vreti sa aflati sfirsitul (sau citeva detalii)!

Si am plins de m-am rupt cind am citit despre Snape. Si ultima pagina in care Harry vorbeste despre Slytherin si unul dintre directori (nu spun care ).

Sint incintata ca nu m-a dezamagit. Citisem undeva o cronica, unde spunea ca sfirsitul ar fi confuz . De unde si pina unde?!!

Apoi, pe la mijlocul cartii incepusem sa ma agasez (un piculetz), aveam impresia ca regasesc atmosfera din "Lord of the ring" - atmosfera opresanta, pierderea puterilor magice atunci cind aveau horcrux-ul. Cind au vorbit cu tatal Lunei, imi amintea "Da Vinci Code"-the Quest, explicatiile date de catre o persoana care tradeaza...in fine, vedeti genul.

Dar paginile de la sfirsit, batalia pt Hogwarts, aparitia lui Percy...ce mai pot spune...purul stil al lui JK Rowlings care ma incintase in celelalte romane. Si mi-a placut ca Draco n-a murit. Pacat de Luna ca nu apare si ea in ultimul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am citit cartea pe nerasuflate ...in 2 zile... week-endul in care a iesit pe piata petrecut in pat cu sotu... fiecare cu cartea lui... valeu ca suntem patetici, una nu ne-a ajuns! Traiasca ASDA... £5/bucata.
Oricum, mii de "multumiri" Evenimentului Zilei (varianta electronica) care sambata dimineata pe prima pagina ma anunta exact cum se termina cartea (inca nici nu o cumparasem la ora aceea)! Nici macar vreun anunt de genu' "Atentie Spoiler"! Sotu' (scotian) comenta ca aici pentru o chestie de asta s-ar fi lasat cu concedieri...ca lumea chiar dorea sa savureze surpriza. O mai fi exagerand si el la faza cu concediatul... dar am urmarit ziarele in zilele urmatoare... nicaieri nu am vazut sa se povesteasca finalul.

Ce probleme mai am si eu la ora asta hi-hi... mai ales ca au trecut vreo 2 saptamani de atunci!

In orice caz, mi s-a parut ca JK s-a descurcat bine, cum zice lumea aici "she delivered" sper ca si ecranizarea sa fie pe masura. Finalul... a fost cum speram sa se termine (in general)... surpriza a fost cu personajele care au fost "sacrificate"... la moartea unora nu ma asteptam.

Lectura placuta la toata lumea!

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

DarkBendis, si aici a fost un ziar care a publicat ultimele rinduri, insa pe dindoaselea (trebuia invirtit ziarul ca sa se poate citi). Am vazut la televizor, la revista presei si se comenta ca nu ar fi "fair". Pesonal m-am ferit sa citesc orice articol, comentariu pe net si pe forumul asta inainte sa termin cartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am citit, in fine, ultima carte.
Am devorat-o, pur si simplu in 2 zile. M-a tinut cu sufletul la gura.
Spectaculoasa, alerta, intunecata...o sa iasa un film pe cinste din ea. Dar are enorm de multe detalii importante, detalii care provin si din volumele anterioare.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput