HARRY POTTER pt cei/cele care au citit deja cartea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mergeti la lansare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Gata, terminai cartea! Fain!!!!Nu va spun cum se termina ca sa nu va stric placerea, dar pot sa va spun ca varianta care circula de 2 zile pe internet cu fotografii ale cartii e cea adevarata.

I-am bombanit pe cei de la posta gramada- mi-au promis cartea pina in ora 11 si au ajuns cu ea pe la 2...asa ca toata ziua m-am uitat nervoasa pe fereastra din 5 in 5 minute.

Mult spor la citit! Cred ca saptamina viitoare o recitesc, azi am inghitit-o doar fara sa stau prea mult pe amanunte .

----------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Aschiutza...macar niste indicii...ne dai si noua?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ok, atunci: ATENTIE SPOILER!

Cartea se termina cu bine: binele invinge raul si Harry traieste in continuare. Asa cum mi-am dorit (si cum mi-i s-a parut logic) Snape nu e omul rau pe care il crede Potter. Dumbledore e mort si ingropat , apare insa in carte, si au un rol important informatiile despre el. Cartea e plina de actiune, de abia ai timp sa respiri. Mor o gramada din personajele favorite...printre care si un Wesley.

Finalul e un pic cam dulceag, se petrece peste 19 ani (hihi, de ce oare taman 19 si nu 20??? ) arata ce se intimpla cu unele personaje, dar numai familial (deci nu ce porfesii au ales, exceptie unul dintre personaje), ceea ce ma face sa presupun ca Rowling si-a lasat o portita pt o continuare .

-------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Si eu am citi cartea dintr-o rasuflare si pot sa spun ca nu m-a dezamagit...m-au intristat insa toate mortile. mi-a placut faptul ca Dumbledore e aratat intr-o alta lumina, ca un om supus greselilor si nu un super-erou...frumos...pacat ca s-a terminat.
Insa zic si eu ca aschiutza ca jk rowling ne-o pregateste sigur peste ceva timp...altfel de ce 19 ani si nu 20?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Oooo, multumim Aschiutza.

Am vazut Harry Potter 5. Mai...mi-a placut. Este redata foarte bine atmosfera din carte, trairile lui Harry, au facut ceva modificari dar nu deranjaza.
Insa, ceea ce mi se pare total pe dos decit in carte este-am mai spus-o-interpretarea lui Dumbledore.

Cum e Dumbledore in carte?...Genial, rafinat, maiestuos, misterios, mucalit, politicos mereu, stapin pe sine in orice situatie, etc

cum e Dumbledore din filmele 3, 4, 5?
Plin de forta, coleric, ridica vocea, agitat...eu asa l-am perceput.

Foarte buna interpretarea personajelor principale, mai ales Dan.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Uauuuuuuuuuu,multumim frumos aschiutza pt spoiler;eu abia astept sa o savurez in limba romana.A´m vazut si eu filmul 5 si mi-a placut enorm!au fost, dupa mine, super redate intamplarile din carte si ma bucur ca,de data acesta regizorul s-a axat pe evenimentele din carte si nu pe cele fictive.Ce mai jos palaria nu alta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mi-a placut enorm cartea (nu prea am vazut rostul la epilog)

aschiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Acum am terminat-o si eu si imi pare rau ca nu le-am citit pe toate in engleza. Asta a fost prima pe care am citit-o in engleza si mi-a fost foarte greu sa imi dau seama despre cine si despre ce vraji e vorba... E buna, poate putin cam prea lipsita de culoare fata de celelalte. Tin minte ca in half blood prince am fost fascinata de descrierea casei lui Sirius (care in film a fost complet lasata la o parte desi era splendida). Acum totul a fost negru. Si era normal sa fie asa. Voldermort putin cam prea papa lapte pe la sfarsit, neconvingator, insa trebuie sa imi aduc aminte ca e totusi o carte de copii (sau nu, avand in vedere lista neagra). Oricum, sunt foarte trista ca s-a terminat. Astept uitarea sa isi faca treaba (vreo doi ani) si o iau de la capat.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu am gasit-o la carrefour in limba engleza si am citit asa, in fata standului, ultimele pagini. Am vrut sa vad daca moare sau nu Harry. Intr-adevar, epilogul mi se pare ciudat, nu ma gandisem la combinatia asta de personaje. Acu' astept cuminte traducerea.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami

Mergi la inceput